Не дава да и говоря мръстоии по време на секс

• 23 911
  • 351
  •   1
Отговори
# 330
  • Най-красивата страна
Не всички жени обичат партньора им да дрънка глупости по време на секс. Sick

# 331

Според автора, всички обичат, ама не си признават и затова сега пита, как може настоящата му приятелка да не иска да слуша.

# 332
Даже повечето май не търпят такива простотии. Справка, темата. Peace

# 333
Както казах, проблема е в мен.
Не успявам да разгранича пошлото от еротичното, когато съм в момент на куломинация. Вариант е за тези случай да потърся подчинена жена или строга господарка. И в двата случая ще се възприема по-грубата реч. Може да е и в комбинация с гаджето, да навлизаме всички в 50 нюанса. Хайде мамчета, разкрийте тъмната си страна, събудете я и запалете огъня на перверзията. Има го във всяка жена, нали?

# 334
  • Варна
Не ми я будиш нещо, съжалявам Confused

# 335
Повечето не са и опитвали да слушат, а са слушали бабите си, които са им казвали колко са лоши и мръсни помислите на мъжете, и да се пазят за принца, дето ще е с тях до 100 години.

Даже повечето май не търпят такива простотии. Справка, темата. Peace

# 336
  • Sofia
Не успявам да разгранича пошлото от еротичното, когато съм в момент на куломинация.

К'о речи? Laughing

# 337
Може да е и в комбинация с гаджето, да навлизаме всички в 50 нюанса. Хайде мамчета, разкрийте тъмната си страна, събудете я и запалете огъня на перверзията. Има го във всяка жена, нали?

Съжалявам, тази книга не съм я чела.

Не успявам да разгранича пошлото от еротичното, когато съм в момент на куломинация.

К'о речи? Laughing

Куломинация, не си ли чувала: Минаване на/над кулата.

# 338
  • Sofia
   К'о речи? Laughing

Joy Joy Joy

# 339
   К'о речи? Laughing

Joy Joy Joy

Аз мислех на кОла ще минава... Mr. Green

# 340
Ох, много внимание ти обърнахме, за такъв посредствен тип, какъвто показа че си !

И мамче викай само на майка си !

За разнообразие иди на околовръстното.

Аз се отписвам от тъпата тема.

# 341
Много ми е смешно, когато някой от ванила секс иска да скочи на пълна BDSM програма, ама ако може да импровизира, без подготовка и четене.

Така най-много да има насинени и травмирани.

Това са игри за съзнателни и интелигентни хора, в тях има много повече условия и задръжки, не са за Ганьо, не правете това вкъщи.

# 342
До дамите, който обясняват във повечето си постове колко съм тъп, давайте, ако това ви прави по-щастливи или си чешете егото. Живота си продължава, и за да му се наслаждаваш, според мен, е нужно да излезеш от ролята на циник. За останалите, които ми дават ценни напътствия и идеи, благодаря ви!

# 343
До дамите, който обясняват във повечето си постове колко съм тъп, давайте, ако това ви прави по-щастливи или си чешете егото. Живота си продължава, и за да му се наслаждаваш, според мен, е нужно да излезеш от ролята на циник. За останалите, които ми дават ценни напътствия и идеи, благодаря ви!
Ако не знаеш, циниците се забавляват най-много и най-качествено.

# 344
  • Варна

Е възбудени сме, кво ни съдиш  Blush

Общи условия

Активация на акаунт