Спирала за мигли – тема 15

• 95 379
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Street of Dreams
Започва да ми се струва, че това няма да е следващата ми спирала. Все пак ще се радвам, ако водя Димс и който още я има с нея. Simple Smile

# 496
Момичета, включвам се да дам отзив за Miss Baby Roll на Лореал. Кокото пъти съм си купувала спирала на тази марка, толкова пъти съм съжалила. Ама ... казах си, че ще я взема, защото беше намалена в Лили. Явно с този бранд не можем да се спогодим за нито един продукт. Ще си едитна коментара, за да кача снимка от телефона след малко.

Накратко мнението ми - четката не успява да разресва достатъчно миглите ми. Имам дължина, но ми е нужен обем и извиване, а не се получава. Цветът е хубав и наситен, което е чудесно. Свалянето е адски трудно, но бих могла да го преживея. Но най-големият ми проблем с тази спирала е това, че след няколко часа носене върховете на миглите се пречупват и се получава ефекта с крачетата на паяк. Ами... не съм доволна, явно Лореал не е моята марка Unamused

# 497
  • Австрия
Имам чувството ,че не говорим за една и съща спирала.  Shocked
Да не би да сте напластили много спирала?

Винаги слагам по един пласт. Рядко два - за снимка в темата. Не, не е лоша спиралата, но не ми задържа достатъчно извивката на миглите. В момента на нанасяне леко ги изправя. След това си остава така до края на деня, де. Не цапа, не се размазва в последствие, а само в момента на нанасянето ми остава следа зад миглите на горния клепач. По долните мигли не мога да нанеса както трябва, но не е фатално, по принцип не нанасям там старателно, а колкото да не е без хич. Отгримира се лесно (ползвам почистващо олио). Това са ми впечатленията от първия път. Утре, ако не вали, ще я сложа пак и ще снимам. Ако не утре - вдругиден, но ще се постарая да направя снимка.

пп. Говоря за Парадайс на Лореал.

AraBesqUe , извивка имаш отлична. Вероятно малко повечко обем? И някак си 'къдри' миглите т.е. не е съвсем равномерен тушът по миглите. Но пък и на снимка отблизо... не е лоша спиралата. Може да се разработи и резултатът да се оптимизира  Peace

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 21:29 от DimS.

# 498
  • Street of Dreams
И аз много харесах извивката, браво. Бих искала да те видя и с други спирали, мерси за отзива. 

# 499
Благодаря за позитивни те отзиви Blush Възможно е аз да съм прекалено взискателна или наистина трябва да й дам време... На тази снимка съм с любимата ми спирала Max Factor Masterpiece Transform, мисля, че не бих я заменила за нищо Smiley
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 22:44 от AraBesqUe

# 500

Arabesque, Max Factor Masterpiece Transform наистина ти седи по-добре.

Валия, очаквах да видя някаква трагедия, а всъщност на снимка не изглежда зле Simple Smile.
 Можеби, ако покажеш и ти снимка с любимата си спирала ще стане ясно, защо си толкова критична към този р-т Simple Smile  

# 501
Снимката май заблуждава към по-добро Grinning не се виждат ясно топченцата по краищата.
А, и с любимата ми не са идеални миглите ми, но се чувствам по-комфортно и леко с нея. Не държа да са ми супер дълги и или натрапчиви, по-скромни и  подчертани. Не обичам натрупване.

А, иначе моята техника на нанасяне е следната - изваждам четката, нанасям един пласт и после разресвам няколко пъти, с остатъка минавам и по долните мигли. За следващото око топвам четката във флакона и повтарям като при първото. Никога не правя по няколко загребвания с четката от тубичката за едно око.

# 502
  • SF
Точно реших, че отново ще си имам "любима" спирала от тези, които мога да намеря в българските магазини и  Lash Paradise на Лореал беше сравнена с  Better than sex, която аз никак не харесвам.
Какво ми правеше Better than sex - не удължаваше моите недълги мигли; чувство на пясък в очите. Особено при сваляне, направо си вкарвах песъчинките вътре в окото и драскаха. Ронеха се върховете (с усещането, че се ронят на топченца като пясък). Не издържаше цял ден - сутрин на работа и до късно след работа. По някое време на деня оставах с "полвин мигла", защото по върховете вече не оставаше нищо.

Видях щандоветена Никс в Лили - много добре заредени и ще си харесам за проба някоя от техните спирали.
Ще чакам и вашите мнения за Никс. На марката съм ползвала и ползвам само червила, глосове, молив за очи - черен и син, който вече не е модерен цвят при мен и сенки за очи - единичка в графитено сиво. Всичко ми е много приятно за ползване, но не са сред продуктите, без които не мога всеки ден.

# 503
  • Австрия
AraBesqUe, определено с Max Factor Masterpiece Transform има повече обем, добре ти стои  Peace

..и  Lash Paradise на Лореал беше сравнена с  Better than sex

Има нещо такова  Laughing

Успях да направя снимка, OnDine:

не е от най-сполучливите, едното око не е добре фокусирано, но се придобива представа.
Хубав цвят има тушът, лесно се сваля спиралата, но някак си.. не е моята. Губя повечко време, докато я нанеса и я усещам тежка и лепнеща в началото, а после и през целия ден, макар и не толкова. Държи ги някак рехави и рошави (и без това са непослушни) миглите и мисля, че като започне да поизсъхва, ще се нанася неравномерно т.е. ще образува натрупвания.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 13:01 от DimS.

# 504
  • Велико Търново
DimS., имаш най-пленителните и магнетични очи, които съм виждала  Heart Eyes Hug

# 505
Черната е с маслата. Имам и нея, и розовата, като черната ми харесва повече. Цветът е по-наситен някак и миглите стават по-видими и красиви с нея.

На мен ми стоеше ужасно - като смола, тежка и слепена по миглите, никакъв шанс...

+1 И на мен черната много ми слепва миглите, напластени и тежки - ужасна е просто /за мен/ и изобщо не я ползвам.  Sick
 За сметка на това, розовата ми е перфектна!  Peace

# 506
Купих Lash Paradise да я пробвам от любопитство, въпреки че имам над 10 спирали, които чакат ползване.
Много е суха, много. Аз такава спирала хвърлям по принцип. Но е страхотно хубава на миглите ми иначе. Нито топчета, нито наслояване, нито нищо като забележка. Разкошен обем, подреждане, много черен цвят, не размазва, не рони, сложих и на долните без никакъв проблем. Четката е страхотна, цената на промоция горе-долу добре. Но за мен тази спирала ще се изхаби/изсуши много бързо и ще има кратка ползваемост. Иначе е супер.

# 507
Случвало се е да си "разредя" любима спирала с капки за очи и да извадя още няколко месеца живот от нея. Но обикновено препоръчват да се изхвърля.

# 508
И на мен много гъста ми се видя тази Lash Paradise, че и с къса четка които аз въобще не харесвам. Но и мен ме изненада приятно на окото. Въобще не очаквах резултат, да не кажа че и аз щях да я засиля без малко в кофата. Викам си какво е това сухото чудо, но и дадох шанс. Добре че тук в Щатите е 9$, на промоция беше. Купуваш една, втората на половин цена, ама 25 лв в Бг ще ме извинят.

# 509
От дотса време не бях ползвала Ле Волюм. От два дена отново съм с нея. За мен тя най-добре се сработва с Максимайзера и ефектът от двете заедно е много добър. Разбира се, още е течна и не е нищо уау за сега.

Общи условия

Активация на акаунт