Спирала за мигли – тема 15

• 95 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
На Буржоа спиралите лесно се свалят.

# 646
  • Street of Dreams
Снимката на миглите без спирала ме убеди напълно,че спиралата наистина е добра. Разликата е огромна. Crazy

Peace

# 647
  • София
Скрит текст:
Това е една от любимите ми теми,която редовно следя и рядко се включвам .Вече съжалих,че се включих...първо с неволна грешка,после със снимки които да предизвикат такива размисли и страсти.
И преди съм показвала снимки на миглите ми без спирала....те са къси,редички и незабележими,именно за това ценя хубавите спирали .
ето отново снимка без спирала:
Скрит текст:

ето снимка със спирала която не става за нищо:
Скрит текст:

Идеята ми беше да багодаря за положителните отзиви за спирала от която се интересувах и да покажа при мен добрия резултат.Не претендирам да имам изключителни мигли,напротив затова я похвалих,при къси и редки мигли
резултата за мен беше чудесен Peace
И за мен. Повече извити мигли ми изглеждат кукленски. Като се знам колко съм капризна по отношение на спирали, според мен тази е много добра.

# 648
  • Варна
На Буржоа спиралите лесно се свалят.

А аз съм с точно обратните впечатления.
Какъв демакиант ползваш?

# 649
Скрит текст:
Това е една от любимите ми теми,която редовно следя и рядко се включвам .Вече съжалих,че се включих...първо с неволна грешка,после със снимки които да предизвикат такива размисли и страсти.
И преди съм показвала снимки на миглите ми без спирала....те са къси,редички и незабележими,именно за това ценя хубавите спирали .
ето отново снимка без спирала:
Скрит текст:

ето снимка със спирала която не става за нищо:
Скрит текст:

Идеята ми беше да багодаря за положителните отзиви за спирала от която се интересувах и да покажа при мен добрия резултат.Не претендирам да имам изключителни мигли,напротив затова я похвалих,при къси и редки мигли
резултата за мен беше чудесен Peace
И за мен. Повече извити мигли ми изглеждат кукленски. Като се знам колко съм капризна по отношение на спирали, според мен тази е много добра.
Явно е, че имаме различни виждания за извити мигли, което си е напълно нормално.
Аз до сега винаги съм смятала, че без миглоизвивачка миглите ми са много прави, но след това мнение вече мисля, че са ми извити Simple Smile.

# 650
Amiamo, при мен са прави четките, обаче е възможно и да са я сменили. Ще се радвам да пуснеш снимка с нея Simple Smile

Разликата на снимките на Тед наистина е доооста голяма! Simple Smile

# 651
  • Варна
Bourjois Push up volume glamour black serum - изчаках я известно време, защото след отварянето не ми хареса особено. Сега не е лоша, но малко натрупва, ако не внимавам.

Скрит текст:

# 652
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кика, това с "основата на клепача" е пълна глупост. Дали се вижда въобще не зависи от извивката на миглите, а от самия клепач. Моите мигли имат изключително силна естествена извивка, която никоя спирала не е в състояние да изправи, но това, което ти наричаш "основа на клепача", винаги си се вижда.

п.п. Тайга, миглите ти са като ветрило, съвсем като от реклама!

# 653
Глупост или не, миглите и са стърчащи като клечки Wink.

Тайга, страхотни мигли!

# 654
  • Street of Dreams
Тайга, извънземни мигли!!!

# 655
О, Тайга, обожавам миглите ти. Преди време имаше една много популярна реклама на спирала не помня коя, но едно момиче излиза от асансьора и с няколко размаха на миглите отвява всички наоколо, че и твоите представям си какъв вятър правят Heart Eyes

# 656
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Глупост или не, миглите и са стърчащи като клечки Wink.
Не говоля за миглите, а за критерия ти.
Правите мигли се виждат така или иначе, няма нужда да се зяпа какво се подавало под тях.

# 657
Някои хора нямат усещане. За това спряха да се публикуват снимки и въобще да се взема участие. А е толкова полезно.

# 658
  • на последния етаж
Тайга, извънземни мигли!!!
Наистина!  Heart Eyes

# 659
  • София
Събрала съм 4-5 спирали, трябва да напиша отзиви и да снимам. Май съм най-доволна от тази:
https://d3enniz247y0a9.cloudfront.net/article-wheel-images/beaut … quare-mascara.jpg
И най-отчаяна от тази: https://1.bp.blogspot.com/-YNuoPsxpgBQ/WFWBks1qVbI/AAAAAAAAKXg/j … ume%2Bmascara.png
В началото беше добре, удължаваше, сега започна да се рони и да слепва. Преди около 6м съм я купила.

Общи условия

Активация на акаунт