А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 548
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 035
При равен бал се гледат оценкитеоценките по основните предмети от ЗП от свидетелството.

# 1 036
Дидева, Ganis, всички, които отговорихте на въпроса ми, благодаря ви! Щях да направя голяма грешка, макар, че съм изчела всички коментари в темата. Явно съм чела избирателно, за което моля за извинение!  bouquet

# 1 037
  • София
Защото масовото мнение е, че СМГ е елитно, ама ние сме профани и си искаме НПМГ с биология или химия.
И ние, второ желание след 91 НЕГ

# 1 038
  • Варна
Здравейте,
Едно питане, не намирам инфо  Embarassed.
За изпита по рисуване в 7 клас, който се проведе на 02.06.2017, от днес до 09.062017 могат да се проверяват работите на децата.
Аз все още нямам нанесена оценката на детето (видяхме работата на детето днес), знаем резултата, но тези точки не са ни нанесени. Леко се притеснявам има ли други мами с този проблем.  Shocked
Моята щерка също се явява на този изпит, но няма оценка още. Според графика - трябва да излязат до 9-ти.

# 1 039
  • Пловдив
Ганис, може ли да ми кажеш какви профили имате тази година при вас и как се образува бала? По-конкретно ме интересува паралелка с БЕЛ, ако имате такава.

# 1 040
Защото масовото мнение е, че СМГ е елитно, ама ние сме профани и си искаме НПМГ с биология или химия.

Нима намеквате, че масово трябва да има интерес към химия и биология? Или към немски?
Математиката си е математика и не е нужно, за да я учиш тази наука, да учиш задължително и химия все пак.
НПМГ е училище с ориентация към науките. В 7 клас малко деца са тясно ориентирани към дадена наука-химия, биология.

# 1 041
  • София
Някоя мама може ли да сподели мнение за 22 училище и паралелките в него?

# 1 042
  • Пловдив
Ганис, може ли да ми кажеш какви профили имате тази година при вас и как се образува бала? По-конкретно ме интересува паралелка с БЕЛ, ако имате такава.

на страницата на РИО-София град има план-прием с всички интересуващи Ви подробности. Ами първо се опитайте да намерите информацията сами, после питайте нещо специфично.
Как се образувал балът? Ами както се образува във всяка ЕГ.

# 1 043

Нима намеквате, че масово трябва да има интерес към химия и биология? Или към немски?
Математиката си е математика и не е нужно, за да я учиш тази наука, да учиш задължително и химия все пак.
НПМГ е училище с ориентация към науките. В 7 клас малко деца са тясно ориентирани към дадена наука-химия, биология.

Аз не мисля, че тук това се има предвид.
Факт е, обаче, че "елитно" обучение по природни науки в София има само в НПМГ.

Истината е, че много трудно може да се прогнозива за природните паралелки в НПМГ , предвид това, че не е ясно колко добре по МАТ и БЕЛ са се представили участниците в Областните кръгове на олимпиадите по природни науки.

ДОПИСВАМ: Ако не се лъжа, преди 2-3 години в СМГ е имало и паралелка с профил биология - виждала съм го на сайта им.

# 1 044
И който си има химията за любима, е свободен да кандидатства там. Пак е "елитно".

# 1 045
  • Пловдив
Дунди, погледнах план-приема в сайта, но не ми стана съвсем ясно, затова и питам.

# 1 046
Нали по-нагоре се разбрахме да не се говори повече за НПМГ, да се върнем на темата СМГ, АК, 91 СОУ и т.н.

# 1 047
  • София
Нали по-нагоре се разбрахме да не се говори повече за НПМГ, да се върнем на темата СМГ, АК, 91 СОУ и т.н.

Точно така!  Wink

# 1 048
  • Sofia
Grinning И аз това казвам! Съжалявам, че повдигнах темата. Та какво мислите 73?

# 1 049
  • Burgas
Има ли мами от Бургас? Ако има желаещи на лично да обменим информация за училища.

Общи условия

Активация на акаунт