А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 269
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
 И на моето физиката е тайната страст. Ваче, от кога съм казала, че я харесвам Саша, ммм?! Simple Smile
  А за непопулярните избори направо не ми се говори. През ден се обяснявам с познати и непознати. От 5 клас така и още се дразня. Хлапето обаче проявява завидно спокойствие и даже не забелязва сарказма. Но той по принцип не забелязва неща, които не го вълнуват.  Wink

# 1 711
 Бихте ли ми помогнали да преобразувам оценките на детето ми в миналогодишен бал. Имаме 75т. по БЕЛ и за съжаление 41, 25т. по МАТ. Оценките от дипломата 5 по БЕЛ и 5 по МАТ. Или ако има някаква формула, която да споделите, за да изчисля. Благодаря ви предварително Simple Smile.

# 1 712
  • Русе
Бихте ли ми помогнали да преобразувам оценките на детето ми в миналогодишен бал.
  Някъде около 27.80

# 1 713
  • нейде там, където ....
С такова пренебрежение се отнесоха към избора на сина ми - той много се натъжи. Не спряха да го убеждават, че класическата вече не струва, не е конкуренция, защо се е насочил натам и т.н.
Това по никакъв начин не промени желанието на детето, той се е насочил към НГДЕК още преди две години, при разговори с наши приятели, завършили там. Но му беше обидно отношението на тези хора към избора му.

Ей така ме гледат мен и дъщеря ми за първият й избор  Wink... съжалително... все едно "горкото дете, не е имало други възможности". Истината е, че на нея няма да й стигне бал само за СМГ и немските (даже може би и за 73 ще успее). Тя, обаче от средата на годината иска физика и това е. Много пъти я питах не иска ли да промени избора си. Не! Твърда е. И другия аспект има.. "Абе я кажи кой те натиска за тая физика? Майка ти ли?"  Crazy Crazy Crazy И всичко това гарнирано с ужасно съжаление.  Нейният хартактер, обаче е такъв, че хич не й пука кой какво мисли. Точно обратното.. амбицира я ужасно да учи нещо, което другите незайно защо не предпочитат.
Така че, нека дечицата с непопулярен избор да не се притесняват. Важното е, че са го избрали самите те. Гимназията е в нашия квартал. Дъщеря ми всеки ден минава през двора й за и от училище. Това го пиша в случай, че се притесняват родителите.  Wink

П.С. Пък точно 133-то в сегашния му вид да сравняват с НГДЕК.... направо е нелепо  ooooh!

Познато ми звучи.  Simple Smile Но щом детето знае какво иска и го учи с желание - насочва се към правилното място! Успех!  bouquet

aunt Ogg, и във вашето училище ще може да се развива в тази област.

# 1 714
Божееее, колко е набъбнала темата, докато ме е нямало Shocked
Да кажа и аз информация, която разбрах от синчето и двама негови приятели: ходили на Отворените врати в 91НЕГ и там им казали, че прогнозируемият бал за там е - 448.00 за дами и 427.00 за господа.
Поне е някакъв своеобразен ориентир, без да имам претенции за пълна достоверност, въпреки че информацията е все пак от представителите на немската.
Би могло да помогне на хората тук, поради което го споделям.
Успех на желаещите желая! Simple Smile

# 1 715
  • Варна
Ето на тази карикатура попаднах днес във фейсбук...

# 1 716
  • В морето
newsm10

# 1 717
newsm10

Страхотна е.  Joy

# 1 718
  • София
Да сменя темата Laughing
Мъжът ми беше заплашил сина ни, че ако не учи, ще го запише в ето тази гимназия
http://pgpstt.com/index.html Mr. Green

Работил е наблизо и има наблюдения върху състава ѝ.

Не знам кое е това училище, но много елитни гимназии могат да завидят за добре подредения и поддържан сайт.

Щерката официално приключи сагата 7 клас. Днес беше на изпит, доволна е и вярваме, че ще я приемат.
Сега подрежда учебниците, защото утре ще ги предават. Ще се забавляват следващите 2 дни в училище, а после тръгват на екскурзия в Сандански, където ще им връчват дипломите.

# 1 719
Росита, браво и късмет на госпожицата!  Hug
Приятни емоции със съучениците!  Party

# 1 720
Молбата ми е ако някой е правил изчисления спрямо предишни години, да посочи приблизителни точки за прием в ТУЕС.

# 1 721
  • столицата
Росита, вече и вие ще почивате. Време им е на децата. Поумориха се тази година.
Само, че както те - чета като излязат резултатите ще имате не дилема , а трилема Simple Smile къде да я запишете Laughing

# 1 722
  • столицата
Молбата ми е ако някой е правил изчисления спрямо предишни години, да посочи приблизителни точки за прием в ТУЕС.

Чета, че все повече хора питат за приблизителни изчисления за балове за прием. Но какво ще ви помогне този приблизителен бал? Просто си пишете най-желаните училища/паралелки в началото и след като излезе истинското класиране ще се ориентирате как се движат баловете. Няма как да се прецени на този етап колко деца ще предпочетат АК или частно училище, кои ще изберат училища, в които НВО-то по Мат се утроява и т.н. Разбирам, че напрежението е голямо, но пък чак да ангажирате други да ви ги изчисляват... После пък да не им се сърдите, че са били неточни. 1т. може да границата между приет и неприет.
Наред с това ТУЕС досега си имаше самостоятелен изпит и не участваше в общото класиране.

# 1 723
Да вземем да поканим някоя врачка в темата.  Mr. Green
Не знам защо някои от новите си мислят , че можем да предскажем какъв ще балът за тази или онази паралелка или за еди кое си училище.  newsm78

# 1 724
  • София
Нека да не бъдем груби.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт