А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 761
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Статистиката за Варна.

# 691
# 692
  • София
....
krasengn, затова е нужна статистиката, за която говорим. Как да видиш къде се намира детето ти сред останалите, като не ти дават тази възможност? В този момент никой не може да прогнозира нищо.
Е това е тръпката да не знаеш до последно, иначе няма да е интересно, така интригата и напрежението поддържат интереса Simple Smile
Ама наистина става голям майтап с тези кандидатгимназиални кампании. Все едно пак има световно по футбол. Наблюдаваш и се наслаждаваш. Страсти, вълнения, алкохол. Някой печели, друг губи - живот, живот.  Mr. Green

# 693
Излезе статистиката и за Русе
http://priem.rio-ruse.org/?nav=priem_stat_res

# 694
Даже по-яко от световното е май Simple Smile, може да си слушаш Висоцки и да четеш по някой коментар.

# 695
  • Гълъбово
Някой може ли да ме ориентира в тази статистика, че нещо не мога да я схвана, понеже за първи път се сблъсквам с това и виждам подобна статистика. Благодаря.

http://ruobg.com/news/read/id/378

# 696
Няма да има общи статистики не се надявайте. Софтуера им бил нов и не позволявал да се направи такова нещо. Това от Пловдив преди малко. Същото са отговорили и в Бургас.

Това ме навежда на мисълта как пък ще ги оценяват за класиране?!
сигурно на ръка ще ги смятат с наплюнчен молив в ръка!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 697
Няма да има общи статистики не се надявайте. Софтуера им бил нов и не позволявал да се направи такова нещо. Това от Пловдив преди малко. Същото са отговорили и в Бургас.

Това ме навежда на мисълта как пък ще ги оценяват за класиране?!
сигурно на ръка ще ги смятат с наплюнчен молив в ръка!  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Светът разширява възможностите на софтуера си - ние го стесняваме... що да се хабим, като може и така!?  Joy

# 698
  • Sofia

По Бел гледаш числото  "С натрупване" и изпускаш едни 462бр с оценки 2.000-2.009; по Мат изпускаш едни 1904 със същата оценка... В общо за БЕЛ и Мат миналата година са 8595+393=8988 деца. Та разликата е около 220, доста различно от 1500.

Грешката е моя - не съм статистик, но пък при сравнението е видно, че двойките сега /ако приемем , че 16 т. са двойка/ са доста по-малко

# 699
  • София
....
krasengn, затова е нужна статистиката, за която говорим. Как да видиш къде се намира детето ти сред останалите, като не ти дават тази възможност? В този момент никой не може да прогнозира нищо.

Е това е тръпката да не знаеш до последно, иначе няма да е интересно, така интригата и напрежението поддържат интереса Simple Smile

Не е само до интерес и интрига,не е и само до гледане на сериал с купа пуканки. Peace Не всички деца са с високи резултати.Представете си само какво натрупване има сред тези с по- слабички резултати от по 30-40 точки и по двата предмета. Една добре направена статистика ще позволи на такова дете (на родителите му) да пресметнат ориентировъчно къде е то като позиция и колко (и разбира се какви) желания трябва да упоменат в заявлението, за да се гарантира закачане в класирането.

# 700
Хора, тази статистиката е нужна единствено за това да се направи преценка, за това как се е представил набора като цяло и къде горе долу е детето...горе долу.... - поне на мен за това ми върши работа. Разбира се, за децата с 99-100точки би им свършило работа да разберат къде точно ще бъдат приети:-). Не очаквайте на базата на статистиката да прогнозирате(поне не на базата на такъв вид статистика).  Така че, смело напред към подреждането на желанията!

# 701
  • София
Мнооого отдавна не ми е забавна тази история Sick

# 702
С две думи, мили момичета и момчета -прецакаха ни! И от Пловдив и от София.
Да седя тук като идиот цели два дни, за да видя какво?
Гавра в чист вид. Л**но с два върха, без извинение!
А бе вие явно много на сериозно го вземате това ? В крайна сметка образованието ни е пълен шит и пародия, какво значение има дали ще е в първото или второто, нито ще свърши света нито ще спре да се върти земята, може пък да е даже за по-добро.

Да, взимам го и има защо. И ако Вие не взимате под внимание усилията, които полагат децата, аз го взимам. Това на практика е подигравка и с труда на всички, които толкова много са се старали да се представят добре. Поне малко повече информация тези от РИО София бяха длъжни да дадат.
И да, за мен лично има значение дали детето ми ще учи в добро у-ще или в кварталното. Разликата между тях(колкото и слабо да е образованието като цяло) е колосална.
Дали сега станах ясна?

# 703
Понеже май и тая тема скоро ще се запълни,
имам предложение до който ще отвори следващата:

Моля, в първия пост добавете линк за гнездата, както и линк за сваляне на формуляра заявления (след като се яви наличен в нета.)

Peace

# 704
  • София
На официална обявения телефон на РУО София ми казаха, че статистика няма да има, защото госпожата Габровска на 029356096 може да ми обясни... И ми попитаха знам ли как се правила статистика за 9000 деца... Ами знам... 9000 деца по две оценки, +пол, + сбор... 45000 клетки... От които първите 18000 въведени (номер и пол)... а останалите 18000 така или иначе някой е въвел... Остава един сбор... Що за софтуер... Това в Statistika или SPSS да ги бяха въвели
... Като и казах, че съм статистик (за докторантурата сама съм въвела и  обработила над 70000 клетки)... И взе да е обяснява, че била само секретарка... А въпросната Габровска вероятно ще си вдигне телефона по Коледа.
Попитах и колко желания да пишем при тази ориентир... Отговор "Ама защо сега се заяждате?"

Общи условия

Активация на акаунт