А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 617
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
Само на мен ли ми прави впечатление, че 100 точки по математика бройката стана от 118 на 120
ако имаш две деца - лауреати от национален кръг на олимпиада, може и да стане така

в Пловдив още на първата статистика си беше отбелязано детето със 100 т. по БЕЛ от олимпиада.

# 946
  • Пловдив
В Пловдив е по-объркваща и от Бургас Rolling Eyes

...

прекрасна е статистиката, и сборно, и по пол, чудесна
само половинките ги няма, ама затова няма да им търсим кусур сега

# 947
  • София

прекрасна е статистиката, и сборно, и по пол, чудесна
само половинките ги няма, ама затова няма да им търсим кусур сега

[/quote]

Нашият бал е 179,75 и какво да го правя без тези стотни?  newsm78

# 948
  • София
Дънди, и аз си помислих за две  деца с най-много точки на 3 кръг по мат... Но защо в предходната статистика ги нямаше? Вероятно е точно това, тъй като по БЕЛ бройката си е наред, видно детето-лауреат е от Пловдив. Но все пак не може днес да се качват едни бройки, утре - други.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 13:03 от пенсионирана русалка

# 949
Скрит текст:
Само на мен ли ми прави впечатление, че 100 точки по математика бройката стана от 118 на 120
Да така е, явно са се появили двама спонсори в РУО Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 07:51 от Xy6aBTaTKo

# 950
  • София
Извинявам се, ако вече е коменитрано, но появи ли се официална скала?

# 951
  • София
Да така е, явно са се появили двама спонсори в РУО Simple Smile

Явно се "готвят" за СМГ с тези 100т.   Rolling Eyes

# 952
  • София
Някоя добра душа ще обработи ли статистиката, за да има и данни с натрупване, общо и по пол?

# 953
  • София
Не е задължително, Естирка, поредната непрецизно свършена работа на РУО е. Преди години, през 2009, изпитът по мат беше труден и пълна шестица нямаше - беше си официално обявено това. И после бг мамите гракнаха здраво срещу момче, чиято майка заслужено се похвали с 6-цата му по мат. Детето беше първенец на националния кръг. Та вероятно и сега това е случаят, но просто трябваше да отразят  РУО служебните шестици и в стария файл, за да не остава съмнението за злоупотреба. Подозирам, тоест съм почти на 100% сигурна, че става дума за деца от СМГ, та някоя майка с ученик там може да разбули тайната, не поименно, разбира се, просто да каже две ли са децата...

# 954
Някоя добра душа ще обработи ли статистиката, за да има и данни с натрупване, общо и по пол?
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2CaZhEZ71Mks9sRy6EMknJZ … dit#gid=398893133
Скрит текст:
Все се заричам да не пускам подобни линкове тук, защото после разни хора ги ползват наготово за разни обобщения.  Grinning Правена е набързо, ако откриете грешка, моля да сигнализирате.

# 955
  • На края на вселената!
Говорих по телефона с РУО София. Двете деца са с олимпиадите, включени са в статистиката БЕЛ+МАТ, но не са отразени в тази МАТ

Благодаря за обработката, министър Дидева!

# 956
Защо се държи непременно на езиковите? За момчета има и професионални гимназии с добро ниво - Ломоносов, Хенри Форд, по телекомуникации, банковата, финансовата. ...Имаме близко дете в арабската в 18-то в 10 клас, за 3 години се научило да чете и пише на арабски и толкова. И това от паралелка с интензивно изучаване. И сега родителите ще търсят професионална гимназия за второто, поне професия да има. 
Гимназията по телекомуникации е много зле. Там отидоха всички калпазани от класа на дъщеря ми. Не мога да си представя, как ще постигнат високо ниво с ученици без амбиции.

# 957
  • София
Говорих по телефона с РУО София. Двете деца са с олимпиадите, включени са в статистиката БЕЛ+МАТ, но не са отразени в тази МАТ

Не са отразени в старата по мат, в днешната са. В смисъл има ги днес не само сборно, а и разбито като  64 момчета и 56 момичета. Понеже днешната статистика е  на практика 3 в 1. Съдържа инфо само за БЕЛ, само за мат и сборно и за двата.

# 958
  • София
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R2CaZhEZ71Mks9sRy6EMknJZ … dit#gid=398893133
Скрит текст:
Все се заричам да не пускам подобни линкове тук, защото после разни хора ги ползват наготово за разни обобщения.  Grinning Правена е набързо, ако откриете грешка, моля да сигнализирате.

Благодаря  bouquet
 Чудесна си!

# 959
Хайде сега дружно да благодарим на РУО, след толкова много ревове, стонове и плач получихме статистика направена, като по образец.

Общи условия

Активация на акаунт