А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 536
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Някои сайтове постват всякакви недомислици. Все пак по-важно е трафикът на сайта да върви Thinking

Ако имате предвид сайта на Данибон - грешите много, това е един от най-полезните сайтове!
Не трафик е целта на публикацията!

# 1 246
  • София
Някои сайтове постват всякакви недомислици. Все пак по-важно е трафикът на сайта да върви Thinking

Заради такива неблагодарни потребители като Вас, г-жа Дидева с неохота споделя публично резултата от труда си, но го прави защото все пак има и такива, които не само ще се възползват от предоставената информация, ще я разберат (!!!), ще извлекат ползата и дори ще благодарят за положения от тези хора труд. Защото никой не е длъжен да ви отваря очите. Не ги четете тези недомислици, кой Ви кара!

Аз макар и да нямам кандидат-гимназист тази година, следя темата с интерес. И искам да изкажа дълбоката си признателност и благодарност за всички обработки на статистиките, които определени участници в този форум са така благородни да споделят.  bouquet

# 1 247
  • I want it all and I want it now.
Какво общо има Дидева? Shocked

# 1 248
Някой от Варна знае ли къде ще се подават заявления за първо класиране? Дали по избор ще са училищните гнезда или като предходни години ще са посочени кои входящи номера в кое училище да бъдат?

# 1 249
  • София
Аз нещо не съм наясно - освен това заявление и бележката с резултатите от изпитите трябва ли ни още някакъв документ? Медицинско или... Знам ли и аз.

# 1 250
  • София

Има това, че линковете, които се споделят в този форум, съдържащи статистиките за София във вида, в който са най-полезни - с натрупване и в ексел, са плод на нейния труд. Но щом дори и това не знаете...

# 1 251
Най-после успях да изчета всичко  Blush

Чиби, честит рожден ден на мамчето ти (на голяма патерица, но сега смогнах да пиша)! Желая му да бъде здрав и да влезне в желаното училище от раз (знам че е напълно възможно)!

Благодаря за полезните линкове - статистики, ...  bouquet Вече се ориентирах какви са ни шансовете и колко паралелки трябва да посочим, че да сме сигурни че ща се класираме някъде (дано не съм сбъркала в изчисленията и не вземем да изпаднем). Има и някакъв минимален шанс за желаното училище, но да видим какво ще покаже класирането.

Ние също се отбихме да разгледаме работата по БЕЛ в 22-ро. Хората бяха внимателни, учителката много любезна и разясняваща всичко. Вече знаем, че не сме ощетени (нямаме объркване при точките), просто са съсичали точки с голям размах, за каквото са могли да се хванат. Но щом при нас е така, така ще е и при останалите, така че шансовете между децата си остават същите. И при нас имаше момент, където синът ми беше сигурен че е написал едно, но с очите си видя, че е написал нещо малко по-различно. Та така.

Сега започвам да си стискам палци да не са големи опашките, когато подаваме заявлението за класиране и всичко да бъде коректно и точно (за електронно подаване нямам електронен подпис). Да видим кога ще успея да накарам сина да седне и да подреди желанията си - ясни са само първите няколко паралелки кои ще са (нали си имаме желано училище).

Лек и усмихнат ден!

# 1 252
  • Пловдив
Аз нещо не съм наясно - освен това заявление и бележката с резултатите от изпитите трябва ли ни още някакъв документ? Медицинско или... Знам ли и аз.

Медицинско е нужно, ако посочвате професионална гимназия/паралелка.
В това число влизат търговски, банкови и т.н. гимназии.

# 1 253
  • I want it all and I want it now.

Има това, че линковете, които се споделят в този форум, съдържащи статистиките за София във вида, в който са най-полезни - с натрупване и в ексел, са плод на нейния труд. Но щом дори и това не знаете...

От поста ви останах с впечатление, че има общо с цитираният сайт.

# 1 254
  • София

Заради такива неблагодарни потребители като Вас, г-жа Дидева с неохота споделя публично резултата от труда си, но го прави защото все пак има и такива, които не само ще се възползват от предоставената информация, ще я разберат (!!!), ще извлекат ползата и дори ще благодарят за положения от тези хора труд. Защото никой не е длъжен да ви отваря очите. Не ги четете тези недомислици, кой Ви кара!

Аз макар и да нямам кандидат-гимназист тази година, следя темата с интерес. И искам да изкажа дълбоката си признателност и благодарност за всички обработки на статистиките, които определени участници в този форум са така благородни да споделят.  bouquet

Не разбирам защо ме нападате. Аз имах предвид точно цитираният сайт. Имам причина да смятам, че там не толкова се държи на издържаност и достоверност на информацията, колкото на трафика. Имам някои лични сведения и наблюдения за това. Peace
Относно Дидева - въобще не знаех, че има сайт. Виждала съм я да споделя само линкове от РУО и конкретни файлове с информация, но не и сайт. Ако ми кажете името му, ще го разгледам с интерес.
Добре ще бъде да ми се извините заради това, че ме обвинихте в нещо, което въобще не съм имала предвид, нито съм го мислила Crossing Arms

# 1 255
  • София

http://www.danybon.com , е много полезен сайт , ако него имате предвид - грешите.

# 1 256
  • София

Медицинско е нужно, ако посочвате професионална гимназия/паралелка.
В това число влизат търговски, банкови и т.н. гимназии.
Благодаря!

# 1 257
Ехооо, тук съм и ви чета.  Mr. Green
Относно Дидева - въобще не знаех, че има сайт. Виждала съм я да споделя само линкове от РУО и конкретни файлове с информация, но не и сайт.
Нямам сайт. Но статистиките с натрупване, към които съм дала линк тук ( защото има и такива към които не съм) съм направила лично, използвайки качените в сайта на РУО pdf файлове.
Скрит текст:
Ако може вече да спрем обсъждането на Дидева и достоверността на цитираните тук сайтове и да се концентрираме върху седмокласниците.

# 1 258
  • София
Нямаше да обсъждаме, ако потребителката не беше ме набедила като неблагодарна специално към теб.
Все ми е едно какво смята за мнението ми за сайта на данибон.

# 1 259
  • София

От поста ви останах с впечатление, че има общо с цитираният сайт.

Съжалявам, ако съм малко рязка, нищо лично. Simple Smile

Жълто Цвете, извинявайте! С удоволствие приемам, че не съм Ви разбрала правилно.  Peace

Не знам дали Дидева има сайт. Ако има, и аз ще го разглеждам с интерес.

Но и цитираният сайт нали има същата цел - да информира, насочва, помага. Който и да стои зад него, го прави с желание да е полезен. Масово наблюдавам как хората смятат, че някой, пардон, не някой, всички останали са им длъжни! А в крайна сметка какво делим?

Браво на децата, които са изкарали високи балове на изпитите! Успех на 1во класиране на всички кандидат-гимназисти!

Зечова, на твоя батко специално палцестискане от мен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт