А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 447
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 275
Скрит текст:
Помощта на Дидева е безценна , няма спор.   Peace Heart Eyes
И на пенсионирана русалка Peace

Peace

За това електронно подаване на заявления  някъде появиха ли се подробности или ще чакаме до 16,06?

Би трябвало в секцията "Желания" (под "Оценки") да могат да се избират и подреждат както в заявлението.
Струва ми се ,че друго не е нужно. Възможно е да се изисква подписване с електронен подпис.
Никъде не можах да намеря информация.
И аз ще бъда благодарна, ако бъде предоставена.

# 1 276
  • Бг-мама
Помощта на Дидева е безценна , няма спор.   Peace Heart Eyes
на     dundi73 също !  bouquet
Старите кучета с такъв мерак обясняват едно и също нещо вече години наред. Заслужават адмирации за което. Hug

# 1 277
  • София
Струва ми се , че в сайта на Данибон са отчетени по високите балове тази година.
Миналата година точките са били с 4-15 надолу. Може би за СМГ не е много показателно , тъй като там въпросителните са много. Най- малкото , защото тази година натам ще се насочат деца , които са с добри оценки и подлъгани  от лесните задачи  ще решат , че това е тяхното училище.

Всички деца с толкова висок бал , че да бъдат приети, ще са на мястото си в СМГ .

# 1 278
Точно за електронния подпис дали ще изискват и мен ме вълнува.
Помощта на Дидева е безценна , няма спор.   Peace Heart Eyes
на     dundi73 също !  bouquet
Старите кучета с такъв мерак обясняват едно и също нещо вече години наред. Заслужават адмирации за което. Hug

И Ганис!  Heart Eyes
Благодарности на всички стари кучета!  Hug

# 1 279
  • Варна
Струва ми се , че в сайта на Данибон са отчетени по високите балове тази година.
Миналата година точките са били с 4-15 надолу. Може би за СМГ не е много показателно , тъй като там въпросителните са много. Най- малкото , защото тази година натам ще се насочат деца , които са с добри оценки и подлъгани  от лесните задачи  ще решат , че това е тяхното училище.

Всички деца с толкова висок бал , че да бъдат приети, ще са на мястото си в СМГ .

Не съм съгласна с това!  Peace "Високия "бал  , изкаран на тези задачи ,може да се постигне и от дете без никакви сантименти към математиката или така нареченото "отдаване" на науката .  Wink И не е сигурно как ще се чувства после в това у-ще! Лично мнение!  Peace

# 1 280
Я някой да пробва тук.

https://demo.priem.mon.bg/login
Информацията е от сайта на РУО - София- регион.

Интерфейсът за ученици е достъпен на адрес: https://demo.priem.mon.bg

учениците могат да влязат и да пробват как се подават желания, но това е ДЕМО и не е реално подаване! Демо системата ще е достъпна до 24 часа на 14.06.2017.

# 1 281
Влиза се. Сега ще отработя момента.

# 1 282
  • София
Деска,  хем си права, хем не съвсем... Малко сякаш  се преекспонира това с математическото отдаване и  трудно изкласяване в  МГ на деца без такава нагласа към предмета. От класа на дъщерите ми в квартално ОУ две деца отидоха в СМГ. Имаха висок резултат като доста други, избрали ЕГ. На състезанията като СМТ, Кенгурото и сие не  блестяха с постиженията на баш математици. Просто бяха деца, които не си падат по ученето на език, на предмети на него и т.н.. Бяха си отличници по мат на ниво училище, но не нещо кой знае колко забележително отгоре... Сега се справят повече от доволно, без да са състезатели... Мисълта ми е, че тези, които  са наистина "отдадени" на мат, са малко на фона на цял випуск. И останалите си се справят безпроблемно.. То няма и как  една гимназия ежегодно да запълва редиците си само и единствено с наистина изявени математици. Още повече, че  голяма част от тях вече са си контингент на училището още от 5 клас. Сред останалите  прието след 7 клас могат да се промъкнат тук-там и малко закъснели попадения в десятката, но като цяло преобладават другите - добри, харесващи мат, без пропуски, но не пък чак толкова отдадени на нея...

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 15:40 от пенсионирана русалка

# 1 283
Я някой да пробва тук.

https://demo.priem.mon.bg/login
Информацията е от сайта на РУО - София- регион.

Интерфейсът за ученици е достъпен на адрес: https://demo.priem.mon.bg

учениците могат да влязат и да пробват как се подават желания, но това е ДЕМО и не е реално подаване! Демо системата ще е достъпна до 24 часа на 14.06.2017.

Пробвах. Въведох две желания, моите имена и подадох.
Изписа, че заявлението е прието.

Благодаря Дидева !
Ще тренираме до 14.06.17 г.  Joy Joy Joy

# 1 284
В СМГ след 7клас има паралелки , поне досега : с НЕ, в които са децата с най-висок бал, има паралелки със състезатели и нови паралелки:).
Лесен изпит по математика няма как да е  положителен за МГ, особенно когато е със стандартни задачи.

# 1 285
  • София
Е тази демо версия ме накара най-после и аз да се включа, а не само да плагиатствам информация и емоции  до този момент.
Пробвах я. Работи и е просто, лесно и ясно.
А дано Simple Smile
С благодарност към знаещите и помагащите и с пожелание за здраве и късмет на всички деца (и родиетли).

# 1 286
. Редът да се определя САМО от силата на желанието.

Ето, това също трябва да се постави на първа страница, вкл. и за следващите набори  седмокласници!
Съвсем ясно и точно написано и спестява куп въпроси и обяснения!

# 1 287
Ще тренираме до 14.06.17 г.  Joy Joy Joy
Дали дава възможност за повторение?

# 1 288
  • I want it all and I want it now.
Тази година имате късмет да сте първи с електроните формуляри.  Peace Много късмет на децата.  bouquet

# 1 289
  • София
Не не дава да вкараш една и съща паралека 2 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт