А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 346
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 350
  • I want it all and I want it now.
Седмокласниците в София и Смолян с най-висок успехhttp://dnes.dir.bg/news/matematika-mon-sedmoklasnitzi-%D1%87etva … nvo-25886651?nt=4

# 1 351

Браво!

# 1 352
  • Русе
   Аз като гледах статистиките други работи виждах 28% двойки по математика в Русе и с тройките долу горе 2/3 гонеха

# 1 353
  • I want it all and I want it now.
Това е новината от 17 часа Wink до 20 часа има време да я променят  Joy

# 1 354
Това е новината от 17 часа Wink до 20 часа има време да я променят  Joy

М.-да.  hahaha

# 1 355

На сайта на МОН в таблицата на най-добре представилите се училища след 7 клас преобладават МГ-та. В различните сайтове информацията се разминава.

# 1 356
  • гр.Варна
Има ли някъде класация на първите 50 училища?

# 1 357
  • Пловдив
Зайченцето бяло, училищата по изкуства са с отделен прием. Аз казвам какво ни даде ЛЛ на детето и с този документ подадохме заявление и я записах. Пък ти, щом искаш, може за всяка паралелка отделно медицинско да направиш.

# 1 358
# 1 359
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Тази вечер в последния учебен час паднала и последната 5-ца за бележника!
Отпразнувахме го подобаващо и вече сме си вкъщи!

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 360
НПМГ е шит, не го споменавайте в елитените.

И това не в вярно, освен ако е част от конспирацията да се отблъскват  кандидатите.  smile3506

За вас може да не е хубаво училище, но специално за София, това е единственото училище, което има много часове по природни науки(профил Химия в АЕГ в 12 клас имат 4 часа седмично химия, докато в НПМГ часовете са 7), освен това учащите в паралелките с Химия и Биология влизат в Медицинския университет от раз без да посещават курсове. Аз като завършила това училище, не ми се е налагало да посещавам частни школи за кандидат-студентската подготовка Simple Smile Освен това НПМГ се водеше лицей на Софийския университет, не знам дали все още е така, но дори и в момента, учениците от 11 и 12 клас от профилираните паралелки имат часове по Биология в Биологическия факултет с преподаватели от самия факултет. Коя друга гимназия в София провежда часове в университет?

# 1 361
Скрит текст:

И това не в вярно, освен ако е част от конспирацията да се отблъскват  кандидатите.  smile3506

За вас може да не е хубаво училище, но специално за София, това е единственото училище, което има много часове по природни науки(профил Химия в АЕГ в 12 клас имат 4 часа седмично химия, докато в НПМГ часовете са 7), освен това учащите в паралелките с Химия и Биология влизат в Медицинския университет от раз без да посещават курсове. Аз като завършила това училище, не ми се е налагало да посещавам частни школи за кандидат-студентската подготовка Simple Smile
[/spoiler]
Може би е време или да четете цялата тема последователно, или да спрете да коментирате мнения на потребители, извадени от контекста й.

# 1 362

За вас може да не е хубаво училище, но специално за София, това е единственото училище, което има много часове по природни науки(профил Химия в АЕГ в 12 клас имат 4 часа седмично химия, докато в НПМГ часовете са 7), освен това учащите в паралелките с Химия и Биология влизат в Медицинския университет от раз без да посещават курсове. Аз като завършила това училище, не ми се е налагало да посещавам частни школи за кандидат-студентската подготовка Simple Smile Освен това НПМГ се водеше лицей на Софийския университет, не знам дали все още е така, но дори и в момента, учениците от 11 и 12 клас имат часове по Биология в Биологическия факултет, коя друга гимназия в София провежда часове в университет?

Никой тук не отрича елитността на НПМГ в природните науки, по-скоро е обратното, но очевидно не си го разбрала. Laughing
А не се коментира, по много ясна причина - за него е трудно да се правят прогнози, предвид несъразмерността в тежестите на двата основни изпита в балообразуването, както и участието на успехи от олимпиади.
 Grinning

# 1 363
От един бургаски сайт:
Документи се подават от 16 до 33 юни
Юни ще е дълъг тази година...Wink

# 1 364
  • София
Когато в план-приема пише интензивно изучаване на езика, това задължително ли означава, че 8клас се учи почти само първия чужд език? И след 8 клас как се учи езика?

Общи условия

Активация на акаунт