А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 390
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Просто МОН се уплашиха от огромния брой слаби оценки миналата година и се застраховаха с лесен тест...
Явно застраховането не е подействало, защото дори само в класа на сина ми има две момчета с двойки - 8 и 15т.  Tired

Моят хубостник го чакам да се прибере и да пробва демо версията.
Е, то ако чакаме  да няма никакви слаби резултати тук или там, трябва нивото  на сложност на изпита под нулата да слезе...

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 17:54 от пенсионирана русалка

# 1 336
Помощта на Дидева е безценна , няма спор.   Peace Heart Eyes
И на пенсионирана русалка Peace
на     dundi73 също !  bouquet
Старите кучета с такъв мерак обясняват едно и също нещо вече години наред. Заслужават адмирации за което. Hug

И Ганис!  Heart Eyes
Благодарности на всички стари кучета!  Hug

Огромни благодарности и от мен!!!  bouquet

П.С. А медицинското какво трябва да представлява, имат ли идея личните лекари? Това съм го пропуснала, ще трябва да го приготвим преди 16ти, защото по-назад в желанията ще сложим икономическите и строителния, знае ли човек. Добре, че споменахте!

# 1 337
  • София
Аз извадих медицинско за изкуствата, сега разбирам, че трябва да вадя още едно - за финансовата и банковата. Добре че се заговорихте, тях въобще не ги броят за вид техникум.

# 1 338
  • I want it all and I want it now.
 Медицинско свидетелство (от личния лекар, със заключение за здравословното състояние, вкл. цветоусещане).

# 1 339
Скрит текст:
Просто МОН се уплашиха от огромния брой слаби оценки миналата година и се застраховаха с лесен тест...
Явно застраховането не е подействало, защото дори само в класа на сина ми има две момчета с двойки - 8 и 15т.  Tired

Моят хубостник го чакам да се прибере и да пробва демо версията.
[/quote]
Е, то ако чакаме  да няма никакви слаби резултати тук или там, трябва нивото  на сложност на изпита под нулата да слезе...
[/quote]
 Peace Аз лично познавам деца с доста добри възможности, които станаха потърпевши от заниженото ниво на НВО, защото по този начин бяха приравнени към деца с не толкова големи такива. И нямаха възможност да покажат потенциала си.
Но идейният капацитет, наречен МОН, показа, че системата работи "успешно", произвеждайки голям брой "отличници" Живи и здрави да са децата и дано, сбъдвайки желанията си за мечтаното от тях училище, да се окажат и на правилното за тях място и да се чувстват добре.

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 18:19 от Анонимен

# 1 340
Медицинско свидетелство (от личния лекар, със заключение за здравословното състояние, вкл. цветоусещане).

Peace
И да, имат идея какво трябва да правят личните лекари.
И младежът ни си извади медицинско за всеки случай.

# 1 341
  • Пловдив
Не знам доколко програмите по МАТ в СМГ и другите МГ са различни, но не бих казала, че заниманията с МАТ в МГ са интензивни. Имат малко повече часове и това е.
Малко повече, ама двойно! От 9 клас до края са 10 ч. седмично математика. Езикът се учи интензивно само първата година, после става като в прогимназията, и се въвежда втори език. СМГ не е просто елитно училище, изисква си афинитет към математиката.
 Успех на всички дечица  Grinning.
 И поздравления за отлично представили се  Hug.

Значи в СМГ програмата е друга. В МГ Пловдив в 9 клас са 5 часа, в 10 май пак там, чак в 11 и 12 скачат на 7, ако не се лъжа.  Peace

# 1 342
Аз извадих медицинско за изкуствата, сега разбирам, че трябва да вадя още едно - за финансовата и банковата. Добре че се заговорихте, тях въобще не ги броят за вид техникум.

Правиш копия и при подаване на документите ще ги сверят с оригинала.

# 1 343
  • На края на вселената!
В някои училища искат и алергии да се упоменат. Да пише, че няма противопоказания да учи в съответните специалности/професии.

# 1 344
Правиш копия и при подаване на документите ще ги сверят с оригинала.
Да. Няма нужда от няколко.  Peace
В някои училища искат и алергии да се упоменат. Да пише, че няма противопоказания да учи в съответните специалности/професии.
Peace Има значение. Нашият си каза желания за коя професионална гимназия ще включва в заявлението.

# 1 345
  • Пловдив

Медицинското е едно, в нашето нищо такова не пишеше. Ами ако изброиш 50 различни професионални паралелки, 50 различни специалности ли трябва да упоменеш в медицинското.
Личните лекари по принцип би трябвало да знаят какво да направят. Нашата си го разпечата от компютъра, подпис, печат и готово. При подаването на заявленията искаха копие. А сега с възможността за електронно подаване на заявление, не знам какво ще искат.

# 1 346
  • София
Може би сканирано и прикачено?

# 1 347
Предполагам,че ще искат сканирано и при записването ще носиш оригинала.

# 1 348
Нямах предвид, че се пишат желаните гимназии в медицинското.
Каза на личната какви варианти ще включва, за да знае тя дали да пише за алергии, цветоусещане и подобни подробности.

Може би сканирано и прикачено?

Да , за онлайн подаването.

# 1 349
  • На края на вселената!
Скрит текст:

Медицинското е едно, в нашето нищо такова не пишеше. Ами ако изброиш 50 различни професионални паралелки, 50 различни специалности ли трябва да упоменеш в медицинското.
Личните лекари по принцип би трябвало да знаят какво да направят. Нашата си го разпечата от компютъра, подпис, печат и готово. При подаването на заявленията искаха копие. А сега с възможността за електронно подаване на заявление, не знам какво ще искат.
"копие от медицинско свидетелство със заключение , че ученикът  може да кандидатства за съответната специалност, издадено от личния лекар на ученика."
от Изящните изкуства - http://hg-iliapetrov.com/bg/priemni-izpiti/194-priemni-izpiti-2015-2016-g

и от Приложните изкуства -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт