А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 440
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Sofia
Не знам доколко програмите по МАТ в СМГ и другите МГ са различни, но не бих казала, че заниманията с МАТ в МГ са интензивни. Имат малко повече часове и това е.
Малко повече, ама двойно! От 9 клас до края са 10 ч. седмично математика. Езикът се учи интензивно само първата година, после става като в прогимназията, и се въвежда втори език. СМГ не е просто елитно училище, изисква си афинитет към математиката.
 Успех на всички дечица  Grinning.
 И поздравления за отлично представили се  Hug.

# 1 321
  • На края на вселената!
Медицинско трябва да искат за http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/p … profesionalni.pdf

Медицинско НЕ трябва да искат за http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/p … s_profilirani.pdf

# 1 322
  • София
Често минавам покрай НЕГ, имам приятели с деца и в НЕГ и в СМГ. Ами не съм ги видяла да са стресирани от учене. Даже някои родители са недоволни, че много лежерно го карат в гимназията.

За едно обаче съм съгласна - редно е да се прецени иска ли детето да се занимава с математика, на едно по-високо ниво в следващите 5 години. Все пак трябва да се има предвид, че освен ЗП, в МГ има и ЗИП, и СИП, където задачите са на съвсем друго ниво Simple Smile
 Не всички са състезатели, така че това, че детето не блести на състезания не трябва да е критерии. Както и по-високия резултат на тазгодишното елементарно НВО, не може да се съди за някакви специални заложби.  Просто МОН се уплашиха от огромния брой слаби оценки миналата година и се застраховаха с лесен тест, който определено не беше в полза на наистина силните деца по математика.

# 1 323
 Чиби, поняко се чудя в един и същи град ли живеем.
Защо? Всичко е до впечатления и разбирания.

Ali_sin, къде се загуби?   Wink   Heart Eyes

# 1 324
  • Русе
   Да де.

# 1 325
   Да де.

Ясно.  Peace  Разбрах те.  Hug

# 1 326
  • Варна
Али сън е гърмян заек и тази година е инкогнито!  Hug

# 1 327
Ali_sin,
добре се завърнала.

# 1 328
  • гр.Варна
 Пробвах демо версията. Можеш да премахваш желания и да пренареждаш. Има ги всички варненски училища с кодовете, както и училищата от Варненска област. Има бутон за прикачване на медицинско.
Работи добре според мен.

# 1 329

В таблицата за Непрофесионалните гимназии има съществени несъответствия с паралелките.  (Визирам конкретно НПМГ. За другите училища не мога да твърдя.) Така, че таблиците в случая може да се полват само за ориентир кои училища не изискват (или изискват) медицинско. За подробни данни - профил паралелки, брой ученици и прочие - полвайте друг източник.
 Peace

ДОПИСВАМ: В линковете ясно пише 2016 година!

# 1 330
Али сън е гърмян заек и тази година е инкогнито!  Hug
Да, но липсваше.  Heart Eyes
Ali_sin,
добре се завърнала.
И от мен.  bouquet

# 1 331
  • На края на вселената!

В таблицата за Непрофесионалните гимназии има съществени несъответствия с паралелките.  (Визирам конкретно НПМГ. За другите училища не мога да твърдя.) Така, че таблиците в случая може да се полват само за ориентир кои училища не изискват (или изискват) медицинско. За подробни данни - профил паралелки, брой ученици и прочие - полвайте друг източник.
 Peace

ДОПИСВАМ: В линковете ясно пише 2016 година!
Линковете са от сайта на РУО София http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/appl_main.htm, и да само за медицинското са ориентир

# 1 332
  • Sofia
 Hug за всички  Grinning.
 Почти нямам време да влизам във форума. Сега покрай страстите с кандидатстването надничам по малко.

# 1 333
Hug за всички  Grinning.
 Почти нямам време да влизам във форума. Сега покрай страстите с кандидатстването надничам по малко.

Дано да имаш време да надничаш и пишеш повече.  Wink
Ще ми е много приятно.  Hug

# 1 334
Просто МОН се уплашиха от огромния брой слаби оценки миналата година и се застраховаха с лесен тест...
Явно застраховането не е подействало, защото дори само в класа на сина ми има две момчета с двойки - 8 и 15т.  Tired

Моят хубостник го чакам да се прибере и да пробва демо версията.

Общи условия

Активация на акаунт