Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 704
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Ехаааа, Миднайт, то голям човек вече! В коя седмица си, аз мислех, че още си в началото, нещо пак са ми се слели дните и нощите Blush

# 1 051
  • София
Вече 22 седмица съм Белинда. Grinning

# 1 052
Светалчо, съболезнования Hug

# 1 053
  • Бургас
Светалчо,много съжалявам за загубатата ти!
Знам, че никой не може да ти замени спътника, нито децата,нито внуците!
 Бъди силна имате толкова хубави спомени,тях не може да ти ги отнеме Оная,с косата...

# 1 054
  • София
О, Светалчо! Светъл му път! Поплаках си и аз. Много съжалявам!

# 1 055
Светълчо, прегръщам те. Не съм вярвала, но плача. Много си ми на сърце и това, което се е случило е ужасно.
Имах много кофти ден и си викам да ви изчета, а пък то...
 Hug

# 1 056
  • на Мелмак
Добро утро!
Голямата се прибра от зелено, малчо се усмихна, много му беше мъчно за кака.
И на мен ми се усмихна вече.
Имаме освещаване днес, мислехме да отидем до сръбско, но с този дъжд не ми се рискува. Може би после ще излезна с приятелка или цял ден ще се моткам.
Светалчо, пиши  Hug

# 1 057
  • Бургас
Търся от час една рецепта за бутчета с лук и кока кола на фурна. Правих я веднъж,стана много вкусна, но никъде не я откривам.Помня,че нещо пропускам и ще се спукам от яд.

# 1 058
Добро утро!

Рано се излюпих за неделя, но се наспах. Пия кафе и се чудя дали този дъжд ще спре. От ранни зори е започнало да вали. Щяло да се оправя от утре времето, ще видим. Закъсня лятото тази година. Не стига, че е 3 месеца, ами и юни е някакъв мрачен и дъждовен..

# 1 059
И аз трябваше да стана по никое време за тренировката на детето, а и висях 3 часа и половина  Поне шопинга направих през това време.

# 1 060
  • Sofia
И  аз съм станала  Shocked. Очевидно е,че в тоя дъжд няма как да се провежда тенис-турнир,ама моите зор-та зор, сгласили се,да тръгваме  Crazy.Насметох ги,обадих се на организаторите и о,изненада- преди 12-13 ч. няма да се случи нищо. Има си хас, да шляпат в локвите. С котана се върнахме в чаршафите, ентусиастите дремят долу  Mr. Green.Ама,като не слушат мамасита,така ще е  Crossing Arms.
Снощи бях на РД на приятелка  Heart Eyes.Девет кифли накуп, голямо пристискване и оглеждне коя е най-'убава, най-слаба, премерихме чанти/мъже/коли bowuu  Crazy  hahaha Душички  Hug
Светълчо,мисля те  Hug.

# 1 061
Добро утро.
И тук е валяло, а аз нищо не съм разбрала и чула. Студено е.
Вчера след обяд след разходка с мотора останах без глас. Днес не съм обелила и една дума, защото ме е страх, от това какво ще излезе от устата ми. 

# 1 062
Добро утро.
И тук е валяло, а аз нищо не съм разбрала и чула. Студено е.
Вчера след обяд след разходка с мотора останах без глас. Днес не съм обелила и една дума, защото ме е страх, от това какво ще излезе от устата ми. 

Мари, да пиша ли на другарчето по фейс, че сега е момента да те дразни  Mr. Green.

Джена, и аз днес се пробвах да кандисам моя да не ходим, ама не Sad. Ако влагаше толкова упоритост в ученето, колкото в спорта, сигурно вече щяше да се е дипломирал.  Завиждам за женското парти. Аз ще имам едно другата седмица.

# 1 063
А тук е топло и слънчево Grinning
Днес пак ще действаме по задачи и после още 2-3 работни седмици Crazy

# 1 064
  • Sofia
Даун,какво спортува твоят младеж? Баскет? Попремина ли ти кривнята? Hug
Скрит текст:
И на мен-мине се, не мине време и ми е ревливо,възкисело,с(а)мот(а)но и неразбрано Confused. Хубаво е да се научим да сме си самодостатъчни,амаааа-трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт