Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 106
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро!
Искам и този ден да мине, другата седмица ще имам подкрепление и ще е малко по-лесно. Тази седмица на моменти ми се гади.
Алечка,  Hug

# 766
Добро утро!
Петък е! От кога го чакам!
Акаша, дано се наредят нещата.
Искам да кажа, че у дома гостите се събуват без подкана. Ние също го правим чисто механично. То, и по филмите (освен по риалитата) си карат с обувките до кревата  Thinking, но никой не може да ме накара да си сменя мнението, че е чисто и няма нищо лошо в това.
Съни, как ти се гади? Бременно?  Rolling Eyes

# 767
  • на Мелмак
Добро утро!
Хладно е, да видим дали ще вали.
Малчо има РД  другата седмица, с баща му гледат някаква конзола, само това няма май  Whistling
Каката е на зелено, изкарва страхотно, много съм доволна.
Баща ми дойде малко на гости, спокойна съм.

# 768
Не, Мари, просто напоследък говоря по 6-7-8 часа по телефона през деня и вечер наистина ми се гади. Трябва ми малко време да се посвестя. Не ме гледайте, че се вписвам редовно, аз го правя и докато говоря по телефона  Mr. Green Обаче толкова разговори, с различни хора, по различни казуси и накрая съм като замаяна.

# 769
Добро утро!

Тук се изсипа един дъжд, естествено си забравих чадъра и притичвах до и от колата. Simple Smile

Довечера ще си ходим на село, ама честно казано не ми се мърда. Искам да се прибера и да си легна, уви...никой път не става.

Снощи готвих мусака с тиквички, чудна стана.

# 770
  • Бургас
Добро утро! Олее,аз мразя да говоря по телефона,а ако трбва да го правя по толкова много часове,ще умра сигурно. Как няма да се чувстваш замаяна и да ти се гади,все пак има разни вълни,излъчвания от телефона. Незнам как точно се казват.
При нас е леко хладно и ветровито,но това не ми пречи да съм по потник навън. Много ми е добре така. Дано утре не вали,че сме на участие на открито. Не ми се ще да ни вали докато танцуваме.

# 771
  • Ямбол
Мен този уикенд ме чака яко работене, като между другото утре съм и на обучение. Отварям магазина, след 2 часа отивам на обучение,  връщам се и пак в магазина.
Другата седмица е външното на 10 клас и се почва натоварването. После външно на осми клас, а между другото трябва да подготвя и свидетелствата за основно образование на класа ми.

# 772
Лиляна, сега основното образование е след завършен 7ми клас, нали така?

И аз не обичам да говоря по телефон, по възможност го и избягвам.
Има имейли, вайбър и т.н., предпочитам да пиша, отколкото да стоя със залепена слушалка на ухото.
Мъжът ми пък е точно обратното, по работа може да говори с часове. Когато е на работа - ок, но той се прибира и продължава и в къщи.
Седнем да вечеряме, звънне някой, той става...и ние сме се наяли докато се върне.

Нещо ми се мотае главата, явно ще ме боли днес.

Вчера си взех панталон, който отлежава в Еконт от миналата седмица.
Разкошен е! В ментово, любим цвят.
Но днес не го обух, че вали...а аз така вървя (преди не беше така) че цялата се охвърлям по краката.

# 773
При мен не е въпрос на избор. Такава ми е работата, консултирам клиенти, основно по телефона. И аз предпочитам по мейла да комуникирам, но повечето звънят по телефона.

# 774
  • София
Сесил, заради промените, тази година два випуска едновременно ще получат свидетелство за основно образование. Тези в 7 клас според новите промени и 8 клас, защото те са по стария закон.
От догодина вече само седмокласниците ще получават свидетелство.

# 775
Лиляна, да те попитам, а за тези свидетелства плаща ли се нещо?
Според сина ми и още няколко деца от класа, трябвало да носят "по 6 лв за свидетелствата" - ама защо, как - един не чул, друг не разбрал... Пуберска им работа... Щях да звъня на класната след 10.00 часа, да питам за какво става въпрос, но ако знаеш, ще спестим едно безпокойство на жената...

# 776
  • София
Бърдс, имам спомен, че за четвърти клас плащахме. Обясниха ни, че е за надписването на свидетелствата, а не за самите свидетелства. Сега още не са ни искали пари /за 7 клас/.
Не знам защо не го правят в училище.

# 777
То остава и да се плащат...

Sunny29, разбирам че при теб е работа. Simple Smile И аз служебно говоря, няма как. Просто ако мога да избегна разговорите и да контактувам в писмена форма, го предпочитам.

# 778
Бърдс, имам спомен, че за четвърти клас плащахме. Обясниха ни, че е за надписването на свидетелствата, а не за самите свидетелства. Сега още не са ни искали пари /за 7 клас/.
Не знам защо не го правят в училище.

За четвърти не сме плащали, нито за голямата, нито преди седмица за малката  Rolling Eyes
За седми ще имам честта догодина да разбера  Laughing

# 779
  • Ямбол
Лиляна, сега основното образование е след завършен 7ми клас, нали така?
...
Да. Тази година са първите в седми клас, които ще вземат основно. Но има и такива, които в предходни години не са взели и те също ще получат свидетелства. При нас тази година ще даваме свидетелства за основно на седми и на девети класове.

Лиляна, да те попитам, а за тези свидетелства плаща ли се нещо?
...
По принцип не би следвало да се плаща. Някои училища обаче си позволяват да искат пари, защото може би дават на външни фирми печатането. Според мен не е редно и трябва да се шуми около това. Институцията е задължена да издаде такъв документ и ако не си платиш, тя пак трябва да го издаде и да ти го даде в срок и то. Щом ви искат пари, трябва да ви издадат документ, че сте платили и то точно за какво сте платили.
При нас беше повдигнат подобен въпрос, но не ми се навлиза в подробности. Засега не се събират пари(от тази година) нито за свидетелства, нито за дипломи.

Общи условия

Активация на акаунт