Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 092
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 780
Щом ви искат пари, трябва да ви издадат документ, че сте платили и то точно за какво сте платили.
При нас беше повдигнат подобен въпрос, но не ми се навлиза в подробности. Засега не се събират пари(от тази година) нито за свидетелства, нито за дипломи.

Това подчертаното със сигурност. Аз пари без документ не давам.
Значи все пак ще говоря с класната.
Благодаря ти за отговора!

# 781
  • София
Искам да кажа, че ми е много нервно. Не мога да правя нищо, а имам работа.
Днес трябва да излязат резултатите от изпита по история в НГДК. Цяла седмица синът ми обяснява, че ако го приемат там, веднага ще иска да го запишем. Не искал друго училище. Снощи пък ми казва - Не съм много сигурен, че искам да уча точно там Thinking
Много ми е трудно и се притеснявам, защото усещам, че се влияе от разговорите на децата в училище. А е важно да си направи точно неговия си избор, за да е щастлив.

# 782
Сега завърши 4-ти клас моята, не са ни искали пари, само някой трябваше да отиде да се подпише  Peace

# 783
  • Sofia
Добр'утро,банда  bouquet!
Светна слънцето и се посъживих и аз, че вчера ми беше супер охлювско, едвам шавах  Crazy. Първият час на младежа го проспахме и пак не сме наспани.  Crossing Arms
От къде и от кога ги измислиха тия външни оценявания и за 5,8,10 клас? Излишен стрес за децата, според мен  ooooh!. Ама,според мен,всъщност,има немалко излишни неща в образованието. Но никой не мен пита.
Акаш,успех с отпуската  Peace.
Скрит текст:
Шефът винаги има право,та и аз предлагам кротичко да си поискаш  Peace. Отпуск за гледане на дете до 8 години ползвах и аз, всъщност аз си работех на половин работен ден по тая причина и не само по тая  Whistling.
Събуването вкъщи- от любимите ми теми  Mr. Green.Ние се събуваме, спорадичните ни гости,в повечето случаи-също Peace. Предлагам варианти (с половин уста,разбира се )-на някои давам калци,на други чехли,ако е сухо-влизат с обувките.Все пак не обикалят цялата къща, все ще се наканя да измия периметърът, където са "цапали"  Mr. Green.
Много сте пунктуални с изискването за издаден документ срещу някакво плащане в училище?  Rolling Eyes

# 784
  • София
Цвете, стискам палци за резултатите, дано да го приемат детето  Peace Това, дето е казал вчера, че не е сигурен, че иска там, според мен е от страх, че няма да го приемат и се презастрахова предварително. Защитна реакция.
Дано всичко се нареди по най-добрия начин!  Peace

# 785
Скрит текст:
Лиляна, сега основното образование е след завършен 7ми клас, нали така?

И аз не обичам да говоря по телефон, по възможност го и избягвам.
Има имейли, вайбър и т.н., предпочитам да пиша, отколкото да стоя със залепена слушалка на ухото.
Мъжът ми пък е точно обратното, по работа може да говори с часове. Когато е на работа - ок, но той се прибира и продължава и в къщи.
Седнем да вечеряме, звънне някой, той става...и ние сме се наяли докато се върне.

Нещо ми се мотае главата, явно ще ме боли днес.

Вчера си взех панталон, който отлежава в Еконт от миналата седмица.
Разкошен е! В ментово, любим цвят.
Но днес не го обух, че вали...а аз така вървя (преди не беше така) че цялата се охвърлям по краката.
Да не би да е от обувките? Аз забелязах при мен точно такава зависимост, с едни се калям, с други все едно съм вървяла само по сухо.

# 786
И аз мисля като Бърди, страх го е детето, несигурен е, ще му мине.

# 787
Цвете, успех на сина ти с резултатите.

В къщи навсякъде са килими. В кухнята и хола е бежов. Е, не мога да си представя, че някой ще ми тръгне по този светъл килим с обувките.
В останалите стаи са дебели, персийски килими - същата работа.
Гостите ми се събуват още на вратата, никой не се е намъквал с обувките.

# 788
  • Варна
Нямам търпение още от вратата да хвърля обувките. Обожавам да се моткам боса. Вкъщи сме на паркет, има някой и друг килим през зимата, лятото ги махаме.

# 789
  • Ямбол
Няма сила, която да ме накара да сложа вкъщи килими. След мокетите в апартамента, които не ние сме слагали и избирали, сега се наслаждавам на удобството за 10 минути всичко да е почистено в дадена стая.

# 790
  • София
Ох, Бърди, това с незнанието къде иска да учи си е почти цяла година. Не става за математическа гимназия. Професионална гимназия до сега категорично не искаше. Аз настоявах за езикова, за да учи всичко плюс език. НГДЕК дойде като вариант, защото историята може би е предмета, който най-много му харесва.  
Цяла година не знае, не е сигурен.
Сега децата от класа /който не е с някакви блестящи резултати/ си говорят кой къде иска, как някой бил казал, че едикоя си гимназия била много яка. Притеснява ме, че никой не иска в НГДЕК и той ще се окаже сам там, ако го приемат и точно това не му харесва. Иска да е някъде с познати. Обаче за мен това не е вариант, защото после може да се окаже, че това не е неговото училище.
Много е дружелюбен, винаги се сработва с децата. Все пак е средно дете Laughing Те са адаптивни по принцип, защото им е важно да бъдат харесвани. Обаче пусто много го е страх от неизвестното и от новостите. Страшно е несигурен и не знам как да преодолеем това. Sad

Благодаря ви! Сетили сте се за какво става дума.
Обаче се чудя, ако наистина не иска в НГДЕК, дали да го натисна малко и да го убедя или да го оставя той да решава?

# 791
Целогодишно съм боса вкъщи, първото нещо е да събуя обувките и чорапите - зиме и лете  Peace
Нямаме кьорав килим вкъщи. Почистването е лесно. Ама често хвърлям прахосмукачки  Mr. Green
И да се похваля, намерих една за 50 лв от емаг, без торбичка, червена, мноУ Убава, на промоция. Поръчах я и моята се оправи. Та сега ще имам две прахосмукачки  hahaha

# 792
  • дядовата ръкавичка
Много ми е трудно и се притеснявам, защото усещам, че се влияе от разговорите на децата в училище. А е важно да си направи точно неговия си избор, за да е щастлив.

Жълто цвете, на 13-14 години повечето хлапета хич не ми се струват зрели за избор, който касае бъдещето им, че и да ги прави щастливи. Моите и двамата са в гимназията, която сами си избраха. Три години по-късно синът не спира да мрънка, как можел да отиде  някъде, където да си "изкарва лесни 6ци"  Mr. Green и да си живее живота... Не че сега не го прави.

За обувките сме в непрекъснат конфликт с ММ. Всички се събуват, само на него му е някак сложно  Crossing Arms. Друг е въпроса, че сме в къща с няколко пристройки и е досадно да се събуваш и обуваш нон-стоп. Гостите никога не карам да се събуват.

# 793
Аз пък не харесвам стаи без килим, само на паркет.
Все едно в офис влизам, такова ми е усещането.
Всъщност харесвам нещо определено, но то е безумни пари...а и трябва да имаш помещение поне 50-60кв.м., за да стои красиво на пода.

# 794
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ние се събуваме вкъщи, струва ми се, че това е най-естественото нещо на света. Влизаш, събуваш обувките, прибираш ги в шкафчето, изваждаш пантофите, обуваш.
Гостите си НЕ събувам и не обичам да ме събуват на гости. Не мога да гледам чужди хора с чорапи или с боси крака из къщи, не искам да им давам наши чехли, чехли за гости възприемам, само ако са за еднократна употреба, нямам такъв бюджет. Не ходя на гости вкъщи, в които ще ме събуят. Облякла съм се като за гости, съобразила съм тоалета си с обувките и да остана по пети и да щрапам по чорапи до тоалетната, примерно - не! Ами на мен половината ми самочувствие и настроение е във височината на токчетата и въобще в обувките. Представете си рокля, която стои добре с обувки как стои на боси пети.
Не мога да си представя също, че ще обуя чехли на домакините, нито пък чехли за гости. Много ме е гнус от чужди чехли и обувки, дори и от дрехи.
Нямам проблем с това, защото всичките ми приятели разсъждават като мен - никой не се събува у нас и аз не се събувам никъде. Толкова един хол и антре мога да изчистя. Имам и изтривалка пред вратата. И десетина - двайсет стъпала докато стигнат до вратата. Зълва ми живее на висок четвърти етаж без асансьор и с много стъпала. Докато стигнеш до тях, подметките ти вече са изтрити до оглдало. Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт