Мама стачкува! Стигнахте ли вече дотам?

• 64 821
  • 886
  •   1
Отговори
# 825
Не говорим, предъвкваме пясък  Mr. Green.

# 826
  • София - Варна
Grinning

# 827
И пасти.

# 828
Тези неща, за които пиша на мен лично са ми помогнали да мине лесно и приятно въпросния период. Без умора и натоварване, съответно нужда от стачки Simple Smile

# 829
Съгласна съм, много неща са въпрос на настройка.

# 830
Уиш, да ти приседнат пастите дано  Mr. Green. Аз ще дъвча пясък, дано пък да съм поне по-слаба  Mr. Green

# 831
Освен да съм била слънчасала някой ден, но детето ми е отгледано изключително на такъв терен, затова съм 99.9% сигурна, че ме бъркаш с друг потребител  Simple Smile

Не те бъркам.  Човек, за да е винаги прав, изтърсва какво ли не.

# 832
  • Бургас
Ееее, айде сега, пасти. Всеки може да извади няколко хилки за круизен кораб, въпрос на нагласа е  Mr. Green

# 833
Не те бъркам.  Човек, за да е винаги прав, изтърсва какво ли не.
Хубавото е, че всичко стои написано черно на бяло Simple Smile
Пусни линк и ще се съглася, че си права Peace

# 834
  • София
Аз му намерих цаката на "хем на почивка, хем пътуване, хем деца, хем лично време за нас с ММ": круизните кораби. Имат перфектна безплатна (включена в цената) организация за деца от 2 до 18. Имат "гупита" от 2-3 годишни, които си имат отделни вътрешни кътове, отделни водни забавления  и т.н. Оставяш ги и си ги взимаш лично. За по-големите имат други отделни "градини".
Да, когато няма хляб, пастите са отлична алтернатива.
Одрискванията на българското море - също. Между другото, последното не ми е излизало по-евтино...

# 835
А на круизен кораб как може да се одрискаш...добре че вече имат код и система на действие при избухване на норовирус, иначе гледах едно шоу за цял заразен кораб.

# 836
  • София
Ние ползваме само NCL,  идея нямаш как обикалят с пръскачките с дезинфектант и ти пръскат ръцете, дори и да си се мил...На кораби на NCL норовируси не са "избухвали". Има круизи, има и "Шварнавал.."

# 837
О, чистофайникът в мен изпита голям кеф от това да те гонят с дезинфектант...

# 838
При нас има много пясъчници и явно затова прие плажа за една огромна площадка за игра. Но пък и не е задължително да стъпва на пясъка, има кърпи, надуваеми басейнчета, вода, шезлонг, басейни с цимент и т.н. все някъде ще е ок Simple Smile

Ми те и моите са играли много в пясъчник, но морето не го харесват. Социопати са, мразят някой да ги кара да се запознават и да си играят. Дори не са боледували и не са се продрисквали иначе. Т.е. би трябвало да съм щастливка с идеалната почивка. Laughing

# 839
Не знам дали си примадона, но със сигурност си безобразно досадна.

Общи условия

Активация на акаунт