Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 682
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
     Предполагам, че във форума се включват и самите ясновидци, баячки, нумеролози и др., за да се защитят. Добре  е да се легитимират, а не да пишат реплики за своя защита или да се представят за клиенти или за някой друг. От тук идва и объркването, защото ние споделяме мнения, а имаме право да споделим. Нали за това е форума, да може да се помогне на търсещите, било за здравословен проблем, било за вземане на решение. Всеки има право на мнение, но добре би било да каже - клиент ли е или е ясновидец. Не трябва ясновидеца да пише прикрит за себе си - колко познава. Удачно е да напише кой е. Въпрос на чест е за самия него. Нали честността и моралните показатели са база и проводник на информацията, която им се дава?
      Имаше въпрос за тел. на Емилия от Люлин 6. Телефонът й го има в края на тема 32, последните страници.

# 106
...Не трябва ясновидеца да пише прикрит за себе си - колко познава. Удачно е да напише кой е. Въпрос на чест е за самия него. Нали честността и моралните показатели са база и проводник на информацията, която им се дава?
Medica, това може, но в един идеален свят. В реалния за болшинството от тези хора заниманието им е въпрос не на дарба (която може и да я има в някаква степен), а на прехрана. Моралните доводи, които изтъкваш, изобщо не са в състояние да ги развълнуват, а най-вероятно дори предизвикват насмешка в тях. Друг е въпросът, че всичко се връща, но при тяхното ниво на развитие едва ли са в състояние да си дадат сметка.

# 107
  • София
Пращала съм и много повече пари и съм била доволна само и единствено от едно място.

И кое е то  Simple Smile Дай малко повече инфо, може и на лични.

# 108
Пращала съм и много повече пари и съм била доволна само и единствено от едно място.

И кое е то  Simple Smile Дай малко повече инфо, може и на лични.

Е, по-добре нека е тук. Нали все това се питаме.. Кой колко е добър,  кой от кого е доволен или не

# 109
Наблюдавам темата, чета...и се чудя...аз която съм обиколила знайни и незнай врачки години наред...как можете да се връзвате на гадаене по емайл...и още повече парите да се превеждат по Pay Pal.
Кой седи зад този pay pal, Кой получава парите?Име имате ли?
Познавала Божидара...първо отговаря на тези, които са й споделяли...те са очаровани, правят без да искат реклама тук и хоп почват да се връзват непознати обаче за нея и започва непознаваемостта....ама тя алчна...прибира пари.
Ще я намеря, защото мисля че я познавам, защото съм обикаляла с нея по врачки...защото знам колко й е акъла...но нека не обивинявам без да имам доказателства...просто не ми се иска да е тя...защото лошо ще й стане аз като започна да се занимвам с нея...тя поне ме познава и знае на мен колко ми акъла...
Ще дам един жокер...иамше една врачка преди няколко години по емайл, бяха й писали...после се оказа че вече не гледала защото била умряла от страшна болест...е тази същата е мисля...но тя да се моли дано не мисля правилно...

# 110
Наблюдавам темата, чета...и се чудя...аз която съм обиколила знайни и незнай врачки години наред...как можете да се връзвате на гадаене по емайл...и още повече парите да се превеждат по Pay Pal.
Познавала Божидара...първо отговаря на тези, които са й споделяли...те са очаровани, правят без да искат реклама тук и хоп почват да се връзват непознати обаче за нея и започва непознаваемостта....ама тя алчна...прибира пари.
Ще я намеря, защото мисля че я познавам, защото съм обикаляла с нея по врачки...защото знам колко й е акъла...но нека не обивинявам без да имам доказателства...просто не ми се иска да е тя...защото лошо ще й стане аз като започна да се занимвам с нея...тя поне ме познава и знае на мен колко ми акъла...
Ще дам един жокер...иамше една врачка преди няколко години по емайл, бяха й писали...после се оказа че вече не гледала защото била умряла от страшна болест...е тази същата е мисля...но тя да се моли дано не мисля правилно...

Радостина Тодорова Стойчева е въпросната Божидара.Няма нужда да я търсиш тя сама се издава и прецаква.Понеже имам хора тук-там по институции ако продължава да мами хората ще публикувам тук банката в която е сметката и клона в,който тегли печалбата.Тогава всеки ще може да отиде на лична среща с нея.Колкото до ясновидците по имейл смело мога да твърдя,че има хора,които наистина помагат и са помогнали на доста потребители тук,които след ползване на техните услуги спяха да следят темата и да търсят.Скептично настроени са тези,които търсят само безплатни услуги и питат ли питат едно и също от години.Всички ние работим за пари и е редно когато искаме нещо да си го заплатим.Не е въпроса в размера на таксата,а в отношението,подхода и резултата.Не коментирам ако нямам доказателства и не мога да застана зад думите си,нито правя реклама на знайни и незнайни врачки и магове.Споделяла съм,така както са ми споделяли и предлага ли на ме.Друг въпрос е кой как разбира и приема нещата.Понеже много се дрънка тук таз Божидара,а не можех да изпадам в крайности и излишни писаници реших да пробвам и тогава да коментирам.Няма подобна врачка,не познава,мами и използва-това е моето мнение.

# 111

Melissa77, не искам да я защитавам, за мен също е странно гледане по мейл, но факт е, че при мен каза същите неща като Валентин. Нито съм споделяла историята си тук(все пак съм нова), нито има как да разбере от facebook .
За мен е непонятно как работи, за настоящето беше много точна, за бъдещето още чакам.

# 112
Здравей, искам само да споделя, че аз писах на Божидара, върна ми доста изчерпателни отговори на въпросите, които зададох.. не съм споделяла лични неща с никой от този сайт. Ще пиша след време дали са се случили нещата! Simple Smile

# 113
Всичко това, което пишете е крайно недостойно (за тези хора ако наистина го правят). Толкова ли нямат съвест, морал?! Как спят вечер? Истината е, че има знаещи и можещи хора, но те не се рекламират и няма как да стигне човек до тях, ако не е случайно, при все, че случайност не съществува. Всичко е правилно подредени събития, за да се случи нещо или за да срещнем някого... Само който не е стоял на ръба, само той не може да разбере.

В този ред на мисли.. Някой да знае нещо за тази жена http://umaybg.com/ (Нели Мицева)

# 114
pay pal може да е на името на всеки, все пак това не доказва, че тя ползва своите лични данни за да получава парите. Hug

# 115
pay pal може да е на името на всеки, все пак това не доказва, че тя ползва своите лични данни за да получава парите. Hug

Аз лично нямам регистрация в pay pal, пратих сумата на банкова сметка и името което ми даде беше Радостина.... :/ , но пък така да налучка нещата... де да знам, вече тотално се обърках 😯

# 116
А как се свързахте с въпросната Божидара?

# 117
А как се свързахте с въпросната Божидара?

Писах на имейл адреса й Simple Smile

# 118
А на кой email, защото аз писах на един,който срещнах тук във форума и ми беше върнат като недоставена поща след 3дни

# 119
А на кой email, защото аз писах на един,който срещнах тук във форума и ми беше върнат като недоставена поща след 3дни

На този bojidara_todorova@outlook.com, тук от предишната тема го намерих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт