Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 081
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Каква е тарифата на Диди. Имам записан час за утре.

# 601
  • София
40 лева за по-малко от половин час, пригответе си още за разваляне на магия,  която задължително намира на всеки тази измамница Grinning

# 602
Това с магията направо би ме отказало да отида утре. Тук имаше много положителни постове за нея. Какъв е твоя опит с нея?
40 лева за по-малко от половин час, пригответе си още за разваляне на магия,  която задължително намира на всеки тази измамница Grinning

# 603
  • София
Писала съм съвсем малко по-назад, една или 2 страници макс в тази тема.

# 604

На мен не ми е говорила изобщо за магии. На моя приятелка, която също ходи при нея, не е и споменала дума за магия.

# 605
  • София
Да, при нея терминът е "негативно влияние" и ме праща при Гюкчен, за която неколкократно е предупреждавано в Господари на ефира и другаде, това сериозно ли е според вас?...

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 17:05 от daydream

# 606
40 лева за по-малко от половин час, пригответе си още за разваляне на магия,  която задължително намира на всеки тази измамница Grinning

На мен не ми е говорила изобщо за магии. На моя приятелка, която също ходи при нея, не е и споменала дума за магия.

На мен също не ми е говорила за магии. Ще кажа само, че като цяло нещата съвпадат с тези, казани ми от други. Дано само в сроковете да е по-точна от тях.
Малко се притесних с тези пращания при Гюкчен и други подобни... дано все пак си има дарба.

# 607
  • София
Нищо не ми позна и на всеки мой въпрос отговаряше с " иди да те изчистят, иди да те изчистят". Е по-некадърно "гледане" от това аз не съм виждала...

# 608
Момичета  и  аз да се отчета за 1г  ходене по  ясновидки до този  момент  съм доволна  от  Анелия  Лечева....точно  отбеляза  събитията и  сроковете.Мисля  отново да се консултирам с  нея..

# 609
Момичета  и  аз да се отчета за 1г  ходене по  ясновидки до този  момент  съм доволна  от  Анелия  Лечева....точно  отбеляза  събитията и  сроковете.Мисля  отново да се консултирам с  нея..

Ако става дума за Анелия Лечева от Пловдив - тя е астролог, не е ясновидец. Има разлика. Тя разчита благоприятни периоди за случване на нещата по наталната карта, прави прогнози, не ясновидства.

# 610
  • София
Отменям часа на моята приятелка при Гюкчен ,
благодаря момичета .

# 611
На мен нищо не ми каза за магия или негативни влияния, нито ме е пращала или говорила за някой друг!

# 612
  • София
Ама няма нужда всички да ми се отчитате на мен една по една, важно е към мен как се е отнесла. За мен тази жена не знае къде се намира, пелтечи,  налучква, следи за реакции, противоречи си и препраща към други бездарни шарлатани. Всеки тук споделя как е минало при него, това че при вас е протекло по друг начин не променя факта , че при мен беше пълен фарс и подигравка с времето ми, парите ми и гласуваното доверие.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 18:38 от daydream

# 613
Ама няма нужда всички да ми се отчитате на мен една по една, важно е към мен как се е отнесла. За мен тази жена не знае къде се намира, пелтечи,  налучква, следи за реакции, противоречи си и препраща към други бездарни шарлатани. Всеки тук споделя как е минало при него, това че при вас е протекло по друг начин не променя факта , че при мен беше пълен фарс и подигравка.
Явно сме провокирани от твоето обобщение, че на всеки намира по нещо и праща другаде. Както ти казваш ,,всеки споделя как е минало при него". Никой не  оспорва при теб какво е стано. Нали това е целта на темата. Приятна вечер!

# 614
  • София
Да, но аз не се базирам само на прочетеното в темата, а и на няколко лични съобщения, които получих от други потребители на форума. Те също са препращани или към Гюкчен или към някакъв ходжа.

Общи условия

Активация на акаунт