Ясновидци/врачки - тема 33

• 187 139
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,имам много проблеми здравословни, и с семейството.Има ли наистина човек който да ми помогне?Да ме насочи!Знам,че не съществуват магически пръчки но съм отчаяна:(

За здравословните проблеми бих препоръчала доктор ако ми кажете какъв. Иначе за врачки и аз търся...досега съм обиколила няколко но не виждам смисъл. За миналото познават, но бъдещетето ум куца и доста от тях го правят за пари.

# 46
  • Монтана
Не са само здравословни ,просто не знам нищо не върви!Ще излъжа ако кажа ,че не съм ходила,но това беше преди години сега не съм и нямам и идея кой може да ми каже нещо.Гледах  тук феномени и ясновидци които сте подредили ...но не знам къде да отида.За това и попитах! Tired

# 47
      Здравейте, ще споделя мнение. Емилия от ул.Пиротска -  относно минало и настояще - познава, а относно бъдеще - събитията се развиха в противоположна на нейната прогноза. Другата Емилия - от Люлин 6. Много добре се справя със ситуациите - минало настояще и фиксира основните проблеми. За бъдещето - ще изчакам преди да споделя. Телефонът й е даден в края на 32-ра тема. Явно бъдещето трудно се прогнозира. Забелязах, че когато някой отиде да му гледат и му кажат розово бъдеще - остава доволен и бързо дава лайк. За това казаното трябва да се проверява с времето и тогава да се отчита.

# 48
  • Монтана
Благодаря за отговора.Всеки очаква нещо хубаво,но живота не е цветя и рози.Загубих много в този живот ,просто наистина ако има нещо ,и е кадърен ясновидеца ще съм му благодарна.Аз знам,че няма вълшебни пръчки,и плашат с магии за да травмират ,но живота ни е енергия всеки човек я има тази енергия добра или зла.Чела съм доста литература,поне да знам какво ми говорят или да се предпазя доколко мога!Търсих с лупа един човек от доста години ,не знам къде е но явно си работи навън.Хората избягаха ...поне кадърните!
Той беше от Бургас и виждаше много ,направо телепат.... но не мога да го намеря  Tired ще очаквам още мнения! bouquet

# 49
За Вергиния от Пловдив някакви скорошни отзиви? Четох назад в темите, но ми се стори, че колкото положителни, толкова и отрицателни мнения за нея. Не ми харесва, че е с височка такса от 30лв.

# 50
Здравейте.

Спешно ми трябва телефона на лечителя Тодор от Хисаря. Става въпрос за ученика на Момера Пенчева, който преди години практикуваше в Гърция. В предни теми на места сте го обсъждали. Горещо моля, ако някой има кординатите му, да ми пише на лично, или да ме насочи как мога да го открия.

Благодаря ви!

# 51
      Здравейте, ще споделя мнение. Емилия от ул.Пиротска -  относно минало и настояще - познава, а относно бъдеще - събитията се развиха в противоположна на нейната прогноза. Другата Емилия - от Люлин 6. Много добре се справя със ситуациите - минало настояще и фиксира основните проблеми. За бъдещето - ще изчакам преди да споделя. Телефонът й е даден в края на 32-ра тема. Явно бъдещето трудно се прогнозира. Забелязах, че когато някой отиде да му гледат и му кажат розово бъдеще - остава доволен и бързо дава лайк. За това казаното трябва да се проверява с времето и тогава да се отчита.

Записала съм се за Емилия от Пиротска идната седмица ,но като прочетох твоето мнение почти се отказах .

# 52
      Може само на мен да не е познала - за Емилия от Пиротска. Така че -  прецени. Процентът на доволните е голям.

# 53
Здравейте,искам да попитам ,в предишните теми се спомена за Бобо!Може ли някой да сподели ако е ползвал услугите му дали е доволен!?  Rolling Eyes

# 54
Здравейте,
може ли някой да ми изпрати телефона на Румен от Вълчи дол?

# 55
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали гледачка, която работи и по телефона или е-майл. За жалост съм в чужбина и няма как да посетя жените от анкетата. 
Благодаря предварително!

# 56
  • София
Здравейте,искам да попитам ,в предишните теми се спомена за Бобо!Може ли някой да сподели ако е ползвал услугите му дали е доволен!?  Rolling Eyes

Мнението ми / и на няколко мои приятелки и на някои съфорумки от тук/ за Боби е, че той беше "изкуствено" създаден с цел да се достигне до някои потребители и ползватели на такива услиги. Имаме доказателсво за това! Не случайно Бобо от доста време не се появява никъде!!! Е, сега, след моето включване може и да се "появи".....за да докажат някои съюества, че Бобо съюествува! Не се лъжете! Измама е! Сигнализирано е където трябва!!!

# 57
По отношение на Бобо, звъняла съм му. По-скоро при мен стреляше на посоки. На моя колежка, която също се обади, предложил да отиде в някакъв офис до пазар зад Плиска, явно не е разбрал, че не звъним от София. За познаваемост не мога да се съглася, дори и за настоящ момент.

# 58
Здравейте ,
Някой да е ходил при Снежана Димитрова от София - гледа на кафе и таро.
Има написана книга за числата.

# 59
  • София
Здравейте ,
Някой да е ходил при Снежана Димитрова от София - гледа на кафе и таро.
Има написана книга за числата.

От Борово ли е?

Общи условия

Активация на акаунт