Ясновидци/врачки - тема 33

• 189 196
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
За мен гледането е да хвърли картите или да погледне в чашата с кафето и да почне да приказва. Без да те подпитва какъв си какво искаш за какво си там.Виждал съм подобни неща и евала, шапка им свалям на такива хора. Няма такси, няма записвания няма телефони. Отиваш и чакаш и ако ти дойде реда през деня те приема. Има такива, които казват първата буква на името на човека, чудиш се кой ли е,но като вземе да го описва в детайли веднага ти светва. Иначе може да ми изреди цялата азбука и какъв ефект от това ? Който може да гледа, знае кои да добри и лоши дни и тогава приема. Някой отказват, ама ясно ти казват причината защо не става и няма да се получи.И в края на крайща говорим за ясновидец, не за психолог. Такъв човек търся аз, с дарба да вижда в миналото и бъдещето ( понеже си имам свои проблеми ), а не такива с записване за следващия месец, със претенции на английската кралица кога ще те приеме и с какви ли не дивотии още от които в края на крайща ти олеква джоба и няма две верни приказки. На номера съм се нагледал и наслушал. Ако ще ми изнасят представление, за същите пари предпочитам да отида на кино.  

# 76
  • София
Аз не мога да разбера как така определяте кой става и кой не става за нищо. Ходила съм на доста места и правя изводи само за себе си.

Ще дам три прости примера.

Заведоха ме при една възрастна ромка в Костинброд. Ходихме с три приятелки, които бяха изключително доволни от нея, но аз не. На мен не ми позна и не успя да ми каже нищо, но според тях трите е изключително добра и винаги им е познавала.

Ходих при една Руми от Красна Поляна. Още от вратата ме започна къде съм била, какво съм вадила като документи и т.н. Останах стъписана откъде ги знае тези неща. За мен лично познава доста, но не в правилен времеви период.

За Валентин Начев съм коментирала и преди и няма да навлизам в подробности, че съм много доволна, но си е особен малко да.

Нямам необходимост да издирвам нито него, нито другите хора в социалните мрежи, да ги тормозя, да им пиша и т.н. Просто се учудвам какви луди хора има и чак се жалват, че не им се отговаря. newsm78

# 77
    За Емилия от Люлин 6, позна за две събития които не очаквах 1 месец напред. За другата Емилия от ул. Пиротска - вече писах мнение, за това няма да повтарям коментара.
коя е тази Емилия от люлин как и е телефона ?

# 78
Аз ходих при Емилия на Пиротска,просто за мен тази жена няма никакви способности ,като казвам никакви ама наистина кръгла нула .Повлиях се от коментарите и съм дълбоко разочарована .Като ги класирам май досега най зле е тя.Изобщо не позна нито една ситуация ,нито хората като характер ,нито работа,нито здравословно .Гледа реакциите и дава съвети ,приятелка би ми казала по смислени неща.Отидох добре облечена с хубава чанта ,с прическа и тя реши че съм бизнес дама ,което не е така .Аз нося халка въпреки ,че не съм омъжена .За първия човек който питах каза живели сте заедно ,да ама не сме.За втория каза същото ,и с него не сме живели .За здраве на близък попитах ,изобщо не се ориентира за заболяването ,понеже е възрастен започна да реди кръвно ,захар,стави - няма нито едно от тези ,заболяването е неврологично .а кръвното и захарта са му като на младеж.

За бъдеще каза нещо за единия човек ,което е в рамките на фантастиката .бил съдбовен ,а ние дори не си говорим .Даде срок есента,ако се сбъдне ще ви уведомя веднага .Но наистина е нереално .Ще я призная тогава ако се случи.

Емилия от Пиротска пълна скръб ,нито минало,нито настояще .Аз не и казах нищо ,само име и дата на раждане и съответно не можа нищо да ми опише .А това ,което се опита не отговаряше на истината .Опита се да ме прецени по външен вид и години ,че сигурно за тези години съм живяла все с някой ,да ама не съм .Трудности ,много ясно щом съм там не е от хубаво.Беше много сконфузено и тя го усети ,не и подавах "материал" за да ми развива теории и блокира,не знаеше какво да каже ,а малкото което каза беше на светлинни години от истината .Исках да стана и да изляза без да и давам никакви пари ,но от възпитание и оставих ,които тя след малко оползотвори и си напазари в Халите доволно.

Аз съм от доволните от Емилия и ще продължа да я защитавам. Аз нищо не съм й разказвала, но на мен ми говори само верни неща. Няма да повтарям, защото когато ходих за първи път при нея, писах тук обстоятелствено. Нямам никаква представа защо не се получава при някои хора, но на мен и за миналото, и за настоящето ми позна много. Дори за бъдеще може да се каже, че имам вече сбъднато предсказание, защото ми каза, че нещо, което чакам, няма да се случи и ми каза причината. Впоследствие стана така.
Много моля, когато пишете за някого, да проявявате все пак някакво уважение. Не съм й приятелка, не ми е близка, но жената се опитва да помага и на някои хора успява да помогне. Като не сте доволни, оставяйте малко пари или дори не оставяйте. Тя поне не си е фиксирала 30 лв, които трябва да платите, независимо дали сте доволни.

# 79
Аз ходих при Емилия на Пиротска,просто за мен тази жена няма никакви способности ,като казвам никакви ама наистина кръгла нула .Повлиях се от коментарите и съм дълбоко разочарована .Като ги класирам май досега най зле е тя.Изобщо не позна нито една ситуация ,нито хората като характер ,нито работа,нито здравословно .Гледа реакциите и дава съвети ,приятелка би ми казала по смислени неща.Отидох добре облечена с хубава чанта ,с прическа и тя реши че съм бизнес дама ,което не е така .Аз нося халка въпреки ,че не съм омъжена .За първия човек който питах каза живели сте заедно ,да ама не сме.За втория каза същото ,и с него не сме живели .За здраве на близък попитах ,изобщо не се ориентира за заболяването ,понеже е възрастен започна да реди кръвно ,захар,стави - няма нито едно от тези ,заболяването е неврологично .а кръвното и захарта са му като на младеж.

За бъдеще каза нещо за единия човек ,което е в рамките на фантастиката .бил съдбовен ,а ние дори не си говорим .Даде срок есента,ако се сбъдне ще ви уведомя веднага .Но наистина е нереално .Ще я призная тогава ако се случи.

Емилия от Пиротска пълна скръб ,нито минало,нито настояще .Аз не и казах нищо ,само име и дата на раждане и съответно не можа нищо да ми опише .А това ,което се опита не отговаряше на истината .Опита се да ме прецени по външен вид и години ,че сигурно за тези години съм живяла все с някой ,да ама не съм .Трудности ,много ясно щом съм там не е от хубаво.Беше много сконфузено и тя го усети ,не и подавах "материал" за да ми развива теории и блокира,не знаеше какво да каже ,а малкото което каза беше на светлинни години от истината .Исках да стана и да изляза без да и давам никакви пари ,но от възпитание и оставих ,които тя след малко оползотвори и си напазари в Халите доволно.

Аз съм от доволните от Емилия и ще продължа да я защитавам. Аз нищо не съм й разказвала, но на мен ми говори само верни неща. Няма да повтарям, защото когато ходих за първи път при нея, писах тук обстоятелствено. Нямам никаква представа защо не се получава при някои хора, но на мен и за миналото, и за настоящето ми позна много. Дори за бъдеще може да се каже, че имам вече сбъднато предсказание, защото ми каза, че нещо, което чакам, няма да се случи и ми каза причината. Впоследствие стана така.
Много моля, когато пишете за някого, да проявявате все пак някакво уважение. Не съм й приятелка, не ми е близка, но жената се опитва да помага и на някои хора успява да помогне. Като не сте доволни, оставяйте малко пари или дори не оставяйте. Тя поне не си е фиксирала 30 лв, които трябва да платите, независимо дали сте доволни.

Да , добре е че все пак Емилия няма фиксирана такса от 30,50 лв и всеки човек мож да остави колкото иска.Възпитана е като цяло.Със сигурност не може на всеки да познава , има хора на който няма да каже нищо , на други ще каже всичко , на трети 50/50
В моя случай:
Също почти нищо  не ми позна !
За работа -като място и срокове , не позна- само едно нещо намекна за работа което беше така./но още го чакам/
За здраве също не ми позна , а  имаше някои неща в мен/здравословни проблеми/ които като ясновидец можеше да ги каже.
Личен живот , за някакви съдбоносни връзки.
На мен ми се струва че понякога говори малко общо като цяло , а всеки човек си има коренно различни истории и живот , които не се припокриват с други.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 21:41 от mimi_8686

# 80
+1 за Божидара
Описа моментната ситуация изключително точно с подробности, които са малко по-особени и няма от къде да ги знае.
За бъдещето ще видим,но за настояще е точна със сигурност.

# 81
Здравейте,къде се намира тази Божидара и как става посещението при нея?
Бих била благодарна,за контакти. Ще се поровя и назад още случайно да намеря.Мерси

# 82
Бих била благодарна,за контакти. Ще се поровя и назад още случайно да намеря.Мерси
Пишеш й по мейл (bojidara_todorova@outlook.com)
Аз лично за настоящето потвърждавам, че описа всичко повече от добре.За бъдещето ще си почакам до догодина, за да знам дали е била права.

# 83
Пишеш й по мейл (bojidara_todorova@outlook.com)
Аз лично за настоящето потвърждавам, че описа всичко повече от добре.За бъдещето ще си почакам до догодина, за да знам дали е била права.

Благодаря !

# 84
Ти да видиш! Тая Божидара голям феномен бе! Laughing

# 85
Ти да видиш! Тая Божидара голям феномен бе! Laughing
Да да точно голям феномен е..Играйте тото и познайте коя от форума е..Внимавайте на кого от форума си разказвате историите.Половината от форума си пишете с нея на лични .Та голям феномен е Божидара..Преди друг мейл дадоха да и пишете ,много ви познаваше,сега па е Божидара...След 2-3 месеца ще е па Мими...Не се ли усещате бе хора...

# 86
Има ли такса - забрави да има дарба ! Както е казано " Даром ви е дадено, даром давайте. " Останалото си е чиста проба бизнес с мъката на хората.

# 87
Стига бе хора,не е сериозно така да се обвинява някого .Аз не си пиша с много хора на лични ,така че абсолютно не допускам това .

Аз съм доволна от Елвира - позна ми краен резултат макар нищо да не предвещаваше това.
За Никола Узунов съм 50 на 50 ,позна ми с точност много важно нещо в срок.След това имаше доста непознаваемост .Мисля си че е на моменти ,но не мога да си кривя душата имал е доста попадения при мен и моя приятелка .В този ред на мисли някой запознат може ли да каже дали вече не гледа .Писах му няколко пъти ,нямам отговор.
Божидара също много ми е познавала ,специфични неща които никой освен мен не знае ,нито са писани във форума или където и да било,особено за бъдещето,Бях казала че ще пиша за последното нещо което питах свързано с предстоящо пътуване ,стана точно така както ми го беше написала и оттогава съм в кофти настроение поради случилото се.

Относно връзката дарба-такса не съм съгласна .С риск да обидя почитателите на Емилия ,жената няма такса но при мен нямаше и дарба .Да не се повтарям.

Имам питане - някой да е чувал за Галя от София кв.Дружба ,мисля че се занимава с номерология?

# 88
Стига бе хора,не е сериозно така да се обвинява някого .Аз не си пиша с много хора на лични ,така че абсолютно не допускам това .

Аз съм доволна от Елвира - позна ми краен резултат макар нищо да не предвещаваше това.
За Никола Узунов съм 50 на 50 ,позна ми с точност много важно нещо в срок.След това имаше доста непознаваемост .Мисля си че е на моменти ,но не мога да си кривя душата имал е доста попадения при мен и моя приятелка .В този ред на мисли някой запознат може ли да каже дали вече не гледа .Писах му няколко пъти ,нямам отговор.
Божидара също много ми е познавала ,специфични неща които никой освен мен не знае ,нито са писани във форума или където и да било,особено за бъдещето,Бях казала че ще пиша за последното нещо което питах свързано с предстоящо пътуване ,стана точно така както ми го беше написала и оттогава съм в кофти настроение поради случилото се.

Относно връзката дарба-такса не съм съгласна .С риск да обидя почитателите на Емилия ,жената няма такса но при мен нямаше и дарба .Да не се повтарям.

Имам питане - някой да е чувал за Галя от София кв.Дружба ,мисля че се занимава с номерология?

За  да   се  изясня   с   Вас ще  Ви  кажа  че  никого  не  обвинявам .Всеки  има  глава  на  раменете  си и  може  да  мисли  ,да  си  прави  преценка  и  съответните  изводи.А  доколко   е   сериозно  или  не мога  да  го   докажа   на   всички   във  форума, съответно  и да   си  понеса  последствията ,а то  такива   няма  да  има   освен  плюнки  от  поддържащите  Божидара .Няма  от  какво  да   се  притеснявам  мога  да   се  изправя   срещу  всеки  в   съда   и да   докажа   правотата   си.Спя   спокойно  и  съвестта  ми  е чиста . 

# 89
Здравейте , отдавна следя темата , може би около година и се надявам наистина да си бъдем полезни , затова днес за първи път дръзвам да се изкажа. Абсолютно подкрепям мнението на една потребителка , която се изказа леко грубо за въпросната Божидара. И с риск да бъда оплют ще споделя моето мнение. Аз смятам , че човекът ( да не уточнявам) , който е публикувал емайл- а  на Божидара е самата Божидара. Потребителката споделя , че от 2 години се допитва до нея и страшно познава. Ако аз имам човек , който ми познава от 2 години и съм супер доволен ....за какво ми е да търся и да разпитвам за други гледачки. Ще съм уцелил джакпота !!!Значи е самореклама.
И да ....много е лесно в тези форуми да разбереш нещо за някого,  тъй като всички споделяме.
Интересното при въпросната Божидара е че си е сложила цена и то 30лв,което си е бизнес, а не доказателство за гадателските и способности.

Общи условия

Активация на акаунт