Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 655
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Цената   не   е проблема  ,цената  е  сложена  за   ЗАБЛУДА ,няма   все  да  Ви  праща  мейли  без  пари .Цената   е   сложена  за да  изглеждат   нещата   по  истински ,защото  миналата  година  гледа  на  половината   форум  БЕЗ  пари   от  друг  мейл  и много  много  ви  познаваше.Та  въпросната   Божидара  виси  от  2010  година   във форума  и  от тогава   все  търси  врачки  баячки  и тем  подобни  обикаля   като  луда  търси  мъж   обаче  видите  ли,нещата  и   все  не  се  получават.Пишв на  по голямата  част от  потребителите  на  лични  ,във  Фейсбук и  каде ли не  пита  разпитва  и  събира  инфо  от  всеки  и за  всеки .Но  ако  естествено  я  попита  за  някого  започва  да  крие  лъже  и  уварта  ....преценява  дали  да   даде  инфо  или  не.И защо  ли  .....ами  преценете .А  ако  я попитате   втори  или  трети  път  ,ами  не  аз  не  ходя   не  съм  ходила   ,не ме  интересуват  врачки  не  ми  се  занимава....Retar 91 е много  прав  ,че  ако тази  Божидара  толкова  много познава  на  въпросната   потребителка  от  2   години ,защо  тогава   втората   продължава  да   стои   във  форума   и  да   търси   врачки.*Ще  отворя   скоба   и  ще  напиша  само  че  въпросната   потребителка   която  рекламира  Божидара.....не  е  Божидара .На  нея  просто  и  е подхвърлен  този  мейл.)
И  понеже   познаваемостта  и  е  99,9% предлагам  на  всички   на които е  познала    да   я  поканим   на   среща ,ще  поканим  и  медиите  за да  дадем  публичност  на  въпросната  ГОСПОЖИЦА .Не  е  честно   някак  си  човек   с  такава  голяма   познаваемост   да  е  неизвестен,   да се  крие   под  разни  мейли ,пък   видите   ли   може  и на   репортерите   да  им  познае   нещо  ,пък  и  ние   ЩЕ  СИ   ПОЛАФИМ    С   НЕЯ.  Ако на  някого  отговори  знаете  ли  какъв  ще  бъде   отговора .....ами  не  живея   в  българия  ,спешно  влязох   в  болница  , или  щв  е  скрита  при приятелка  ...или  в  някоя  изоставена  къща  на   пра пра  баба   си.Все пак   ако   някой   иска   да  я  намери   може  да  я  открие   в София  и  в   един  град  в  Югоизточна   България.

# 91
Здравейте , отдавна следя темата , може би около година и се надявам наистина да си бъдем полезни , затова днес за първи път дръзвам да се изкажа. Абсолютно подкрепям мнението на една потребителка , която се изказа леко грубо за въпросната Божидара. И с риск да бъда оплют ще споделя моето мнение. Аз смятам , че човекът ( да не уточнявам) , който е публикувал емайл- а  на Божидара е самата Божидара. Потребителката споделя , че от 2 години се допитва до нея и страшно познава. Ако аз имам човек , който ми познава от 2 години и съм супер доволен ....за какво ми е да търся и да разпитвам за други гледачки. Ще съм уцелил джакпота !!!Значи е самореклама.
И да ....много е лесно в тези форуми да разбереш нещо за някого,  тъй като всички споделяме.

Този форум стана за всичко друго ,само не за взаимопомощ.Вчера беше набедена друга потребителка,днес съм аз .Ако кажа ,че съм изненадана ,не съм .Всеки който сподели добро мнение за някого автоматично бива обвинен в самореклама ,ако е лошо пък скачате да защитавате въпросната ясновидка..После се чудите защо хората не споделят .

Споделяла съм за много ясновидци ,не само за нея.И Елвира ми е познавала -кажете сега ,че съм и Елвира.Не мисля .че някой от този форум ходи само при един ,дори да са доволни .Всички ходим при много .При някои е станала мания.Аз лично съм на периоди ,ходих много,след това спрях дълго време,сега пак ходя .Това си е личен избор .Относно таксата ,кое му е странното,всички имат такса и Цеца и Пепа ,да не изброявам наред.Без такси се сещам за леля Искра и Емилия в момента.

Аз спирам да споделям мнение и няма да пиша повече след последните публикации.Дадох обективно мнение с цел да помогна на останалите потребители и ето какво се получи.

# 92
Извинете ама е смешно да се пишат такива небивалици .Разкажеш за някой и веднага ставаш този някой или негов близък.Разбирам напълно защо толкова много хора спряха да пишат в темата,хора които даваха ценни и обективни мнения ,няма ги вече.

Вие ,retar91,може да сте си убеден в каквото искате ,това си е ваше право .Хората ,които ме познават знаят много добре ,че това не е вярно .Въпроса защо ходя по врачки при положение че имам такава която ми познава може да го зададете към всички .Има много хора във форума които са доволни от някого но продължават да се допитват и до други ,в което не виждам нищо лошо.Аз лично ще ви отговоря защо ходя - ами защото ми е интересно ,може пък да намеря по-добра ,знае ли човек .Ако я намеря не бих я споделила за да не бъда набедена отново че съм въпросната личност.

В този форум има много разумни и интелигентни хора ,които сами могат да решат и преценят при кого да отидат ,никой не е принуждаван да направи нещо насила .Никой не е хванал другия за гушата да му каже отиди при този да ти гледа.Право на личен избор има всеки .Като имате съмнения просто не ходете .

Вие с този новорегистриран профил и едно единствено мнение ,ми приличате на някой ,който има много други профили и се прикривате .Да не сте препоръчал някого от другите си профили и сега да има конкуренция ,или вие сте засегнатия ясновидец ?

Последна редакция: сб, 08 юли 2017, 16:32 от bubanka

# 93
Сериозно ли някой има чудене защо някой, който е намерил познаващ му ясновидец, търси и други такива!? Rolling Eyes Ами че то всеки, който е бил при ясновидец, знае. Колкото и да му познават, информацията никога не е чак толкова изчерпателна, че човек да си отговори напълно на въпросите, които има. Често пъти дори си тръгва с повече въпроси, отколкото е имал. И посещавайки различни гадатели се надява да събере повече парченца информация, които да подреди в общ пъзел. Да не говорим, че понякога такива небивалици чува, че му се иска да се потвърдят и от друго място. Последната такава "небивалица", която ми се случи, бях убедена, че се дължи на бедния речник на скромната жена, която ми гадаеше. А то се оказа, че проблемът бил не в нейния беден речник, а в моята бедна фантазия...

# 94
Сериозно ли някой има чудене защо някой, който е намерил познаващ му ясновидец, търси и други такива!? Rolling Eyes Ами че то всеки, който е бил при ясновидец, знае. Колкото и да му познават, информацията никога не е чак толкова изчерпателна, че човек да си отговори напълно на въпросите, които има. Често пъти дори си тръгва с повече въпроси, отколкото е имал. И посещавайки различни гадатели се надява да събере повече парченца информация, които да подреди в общ пъзел. Да не говорим, че понякога такива небивалици чува, че му се иска да се потвърдят и от друго място. Последната такава "небивалица", която ми се случи, бях убедена, че се дължи на бедния речник на скромната жена, която ми гадаеше. А то се оказа, че проблемът бил не в нейния беден речник, а в моята бедна фантазия...

Точно така е, търсим потвърждение и на други места, винаги се съмняваме, за това се консултираме с толкова много, но никой не се сеща за ясновидци , ако няма необходимост.

# 95
За БОЖИДАРА

(Регистрирах се, за да споделя..)

Писах и, като жената имаше добрата воля да ми отговори изключително бързо. Уточнихме цената, като остана да изясним как точно и кога да стане плащането. Писах и, че се интересувам най-вече за здравето на сина ми, като в отговор тя ме попита дали заболяването му е неврологично. Все още не и бях дала имена и дати (освен най-вероятно да се е ориентирала от името ми в ел. пощата), но и отговорих, че се касае за генетично заболяване, въпреки, че аз лично не съм категорично сигурна в диагнозата. Както и да е. Зададох си въпросите, сред които имаше и такива, които не касаеха здравето му, както и един лично за мен, питах я кога и как да и платя, и че ако прецени съм съгласна и на др. сума. Отказа ми с мотива, че избягва да гледа за здраве, защото отговорността била много голяма. Не отговори и на въпросите ми, които не касаеха здравето, както и на този за мен самата. В края на първото ми писмо и писах, че вече съм много уморена и отчаяна на моменти...

Не я виня. Нейно право е да избира как и с кого да работи. Просто написах това, за да дам още едно мнение...

П.П. Като се замисля, хора като мен, които имат проблеми, колко пари са пръснали във времето по врачки и гледачки, търсейки отговори и надежда, на колко врати са почукали, колко сълзи са пролели... Как са "изръчкали" страната нашир и длъж и не като туристи, и на за удоволствие, а от мъка, болка и отчаяние.

Бог да пази всички ви и вашите близки!

# 96
  • София
Божидара колко взима 20 или 30лв. В предните теми се споменава за 20 лв, а в тази 30лв.

# 97
Божидара колко взима 20 или 30лв. В предните теми се споменава за 20 лв, а в тази 30лв.

30 на няколко въпроса +таро. Ако е по отделно х20 лв.

# 98
За БОЖИДАРА

Писах и, като жената имаше добрата воля да ми отговори изключително бързо. Уточнихме цената, като остана да изясним как точно и кога да стане плащането. Писах и, че се интересувам най-вече за здравето на сина ми, като в отговор тя ме попита дали заболяването му е неврологично. Все още не и бях дала имена и дати (освен най-вероятно да се е ориентирала от името ми в ел. пощата), но и отговорих, че се касае за генетично заболяване, въпреки, че аз лично не съм категорично сигурна в диагнозата. Както и да е. Зададох си въпросите, сред които имаше и такива, които не касаеха здравето му, както и един лично за мен, питах я кога и как да и платя, и че ако прецени съм съгласна и на др. сума. Отказа ми с мотива, че избягва да гледа за здраве, защото отговорността била много голяма. Не отговори и на въпросите ми, които не касаеха здравето, както и на този за мен самата. В края на първото ми писмо и писах, че вече съм много уморена и отчаяна на моменти...

Не я виня. Нейно право е да избира как и с кого да работи. Просто написах това, за да дам още едно мнение...

П.П. Като се замисля, хора като мен, които имат проблеми, колко пари са пръснали във времето по врачки и гледачки, търсейки отговори и надежда, на колко врати са почукали, колко сълзи са пролели... Как са "изръчкали" страната нашир и длъж и не като туристи, и на за удоволствие, а от мъка, болка и отчаяние.

А Вие платихте ли и?От Вашият коментар разбирам ,че тя не е отговорила на нито един Ваш въпрос.

# 99
За БОЖИДАРА

А Вие платихте ли и?От Вашият коментар разбирам ,че тя не е отговорила на нито един Ваш въпрос.

Не. Не стигнахме до договорка, така и не разбрах кога се плаща-преди или след отговорите на въпросите, което конкретно в моя случай едва ли има някакво значение.

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 11:24 от Amanta B. Smit

# 100
Здравейте. Бях писала преди време, но си загубих регистрацията. Някой ходил ли е при Красимира във Варна, приема близо до центъра в една таванска стая. Ходила съм доста пъти в последните години, но не мога да разбера дали ми казва неща, защото вече си ме познава буквално за толкова години и ми знае всички перипетии? Затова искам да попитам за странични мнения, ако някой я е посещавал?

# 101
Здравейте. Бях писала преди време, но си загубих регистрацията. Някой ходил ли е при Красимира във Варна, приема близо до центъра в една таванска стая. Ходила съм доста пъти в последните години, но не мога да разбера дали ми казва неща, защото вече си ме познава буквално за толкова години и ми знае всички перипетии? Затова искам да попитам за странични мнения, ако някой я е посещавал?

Вече не е на тавана ,  а на по-долен етаж, преди години ме изуми, но не приема вече непознати. Има си определени хора, които приема. Мен не ме прие, видя ме, каза не те помня махай се. Последно преди три години някъде опитах при нея, но нали ви казвам-върна ме

# 102
А какви са Ви впечатленията? Позна ли Ви? Тъй като тя доста говори, намесва нейни случки и познати и човек се загубва сред всичките думи

# 103
За БОЖИДАРА

Не. Не стигнахме до договорка, така и не разбрах кога се плаща-преди или след отговорите на въпросите, което конкретно в моя случай едва ли има някакво значение.
     Да споделя за Божидара.Прави са потребителите,които я свързват с хора от форума.Отдавна не съм си правила експерименти,тъй като нямам нужда,но когато биват оплювани хора изказващи истина не мога да се въздържа от коментар.Писах на въпросната Божидара след няколко имейла уточних ме начин на плащане.Казах и,че няма да задавам конкретни въпроси,а искам да ми каже развой само а един случай,който не е на любовна тематика,а чист битовизъм.Изпратих таксата и два дни няма стон от нея.Тази сутрин и писах за да попитам кога ще получа отговор.Сега влизам и какво да видя.Изписала нашите имена и дати и ,че нямаме любовна връзка,а родниска.Опитала се е няколко дни да потърси инфо,но няма как да се докопа до някакви коментари и изказвания така удобно реши да ме разкара.После ще и снимам брачното удостоверение от почти 20 години и ще и го пратя.Не съдете хората по таксата и познаваемостта.Пращала съм и много повече пари и съм била доволна само и единствено от едно място.

# 104
За БОЖИДАРА

Да споделя за Божидара.Прави са потребителите,които я свързват с хора от форума.Отдавна не съм си правила експерименти,тъй като нямам нужда,но когато биват оплювани хора изказващи истина не мога да се въздържа от коментар.Писах на въпросната Божидара след няколко имейла уточних ме начин на плащане.Казах и,че няма да задавам конкретни въпроси,а искам да ми каже развой само а един случай,който не е на любовна тематика,а чист битовизъм.Изпратих таксата и два дни няма стон от нея.Тази сутрин и писах за да попитам кога ще получа отговор.Сега влизам и какво да видя.Изписала нашите имена и дати и ,че нямаме любовна връзка,а родниска.Опитала се е няколко дни да потърси инфо,но няма как да се докопа до някакви коментари и изказвания така удобно реши да ме разкара.После ще и снимам брачното удостоверение от почти 20 години и ще и го пратя.Не съдете хората по таксата и познаваемостта.Пращала съм и много повече пари и съм била доволна само и единствено от едно място.
Аз съвсем не си мисля, че познава на всеки. Факт е обаче, че аз никъде не съм разказвала историята си, нито някъде съм качвала снимки на човека за когото попитах и тя беше доста конкретна.
Нито я защитавам, нито я съдя, явно не при всеки се получава.

Общи условия

Активация на акаунт