Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 395
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз не съм била при Емилия от Люлин и не мога да коментирам.

# 211
  • София
Laughing Момичета, да не бъркате Емилиите, нали имаше две (най-малко...).

Някой скоро да е бил при Цеца от Надежда? Ако може да сподели актуална информация.

Не, не ги бъркаме. Говорим за Еми от Пиротска. При Емилия от Люлин не бих стъпила втори път. Просто имах проблемна среща днес. От 9,15 до 9,45 говорих с Вальо, а след това с Еми.  Та ако някой иска да каже например, че тази сутрин Вальо е бил махмурлия, да знае, че и с него говорих.Smile Между другото и двамата познаха изхода от срещата. Оправих се с малък рушвет. А колкото се отнася до Елвирка, тя се покри. Мое лично подозрение е, че сега се подвизава като Божидара. При Цеца не съм ходила повече от година. Имаше попадения, но крайния изход на ситуацията не го позна.

Да и на мен ми се стори странно чак, отначало помислих, че нещо не съм чула или е говорила тихо, защото е имало някой при нея и наистина не съм чула, но нищо лично към жената, прочетох хубави отзиви за нея и реших да отида и аз, за това и звъннах, не мисля, че съм казала нещо лошо за нея, а и какво пречи да е била сънена принципно, това не е лошо поведение, на всеки може да се случи да не се е наспал

# 212
  • София
Потвърждавам, че Емилия става рано!

# 213

Някой скоро да е бил при Цеца от Надежда? Ако може да сподели актуална информация.

Не, не ги бъркаме. Говорим за Еми от Пиротска. При Емилия от Люлин не бих стъпила втори път. Просто имах проблемна среща днес. От 9,15 до 9,45 говорих с Вальо, а след това с Еми.  Та ако някой иска да каже например, че тази сутрин Вальо е бил махмурлия, да знае, че и с него говорих.Smile Между другото и двамата познаха изхода от срещата. Оправих се с малък рушвет. А колкото се отнася до Елвирка, тя се покри. Мое лично подозрение е, че сега се подвизава като Божидара. При Цеца не съм ходила повече от година. Имаше попадения, но крайния изход на ситуацията не го позна.

Да и на мен ми се стори странно чак, отначало помислих, че нещо не съм чула или е говорила тихо, защото е имало някой при нея и наистина не съм чула, но нищо лично към жената, прочетох хубави отзиви за нея и реших да отида и аз, за това и звъннах, не мисля, че съм казала нещо лошо за нея, а и какво пречи да е била сънена принципно, това не е лошо поведение, на всеки може да се случи да не се е наспал

Ами защото знам, че по това време имаше час. Била си е в офиса, а не в спалнята. Попитах я дали мога да мине след разходката с кучето и тя ми каза, че излиза, няма да има време.

# 214
Ами към 11:25 часа, каза мол ви след 17 часа, защото съм сънена и съм в спалнята и аз шах и мат, в смисъл такива подробности, но ми звучеше наистина сънена и едвам говореше жената, не знам
Ще ми дадеш ли инфо за Елвира, наистина имам нужда на някои отговори спешно и се чудя при кой да отида

Това не е вярна информация! Емилия не се държи така! Не се подвеждайте по този пост!
  Mr. Green #2gunfire

Подкрепям дамата. Емилия към обяд си е в офиса и сутрин става рано, многократно съм говорила с нея сутрин.

# 215
Потвърждавам, че Емилия става рано!

Еми живее в съседния блок. Ходя при нея от 4 години поне един път в месеца и се чуваме всяка седмица. Все бях чувала щуротии за нея в тоя форум, ама чак такава.....

# 216
  • София

Ами защото знам, че по това време имаше час. Била си е в офиса, а не в спалнята. Попитах я дали мога да мине след разходката с кучето и тя ми каза, че излиза, няма да има време.

Вероятно от тихите и думи не съм я разбрала, твърде възможно е, но така и ми звучеше, пак казвам исках да отида, защото имаше позитиви за нея, единствената, за която бяха повече поне от това което четях напоследък 

# 217
  • София
Познавам Емилия повече от 10 години.
Много се дразня когато се дава невярна информация, която явно е с цел да се подрони авторитета на човека. Мислех си, че отминаха тези неща в темата, но....ето, пак!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Какво печелите от едно недостойно поведение? Какво ви носи това? Само негативи!

# 218
  • София
Защо се търси скрит мотив в думите ми, нищо не коректно не съм писала или обидила някого. Това беше разговора първо говореше тихо и нищо не се чуваше, но беше много странно. Не търсете да се заяждате, първо прочетете правилно какво съм написала, не съм казала - тя е такава и такава, тя не познава и неща от този тип, нито съм я обидила. Прочетох добри неща и реших да се обадя. Обадих се и така говореше, писах вече възможно е да е имало някого и за това, но на мен първо така ми прозвуча и второ нищо не се чуваше. Сега остана и да ме изкарате че съм и конкурентка и ще почна да хвърлям боб

# 219
  • София
Не е ли време да се приключи  с тези коментари?!

По темата - каква е таксата при Начков?

# 220
  • София

Принципно си права, но след като не обиждам не желая и мен да обиждат

# 221

30лв

# 222
  • София

30лв

Благодаря! А колко време отделя?

# 223
  • София
Това е супер, че не е материална, защото повечето са леко изкривени на тази тема. Но при вас как се развиват нещата, как гледа тя, споделете нещо повече, има ли разминаване във времето, колко конкретна е. В смисъл когато сте за първи път ..... как протича

# 224

30лв

Благодаря! А колко време отделя?

На мен около час. Приятелки, които ходят при него също казват, че свършват по-бързо, ама аз обикновено имам много въпроси и тъй като ходя и при него от 4 години, май малко ме е поразглезил.Smile

Общи условия

Активация на акаунт