Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 298
  • 732
  •   2
Отговори
# 315
За Елена  Андреева ли става на въпрос към нея ли да се обърна телефон за връзка може ли

Не,имената които които жената ми даде, не съвпадат. Не е Андреева, Става въпрос за за Елена, за която писа Marina Ivanova. Ако искаш телефона ще ти го дам на лични, ама наистина се чудя понякога, вие четете ли бе хора????

# 316
Дайте на лични. БЛАГОДАРЯ предварително

# 317
Ако може и на мен телефона на Елена. Не е импулсен, нали? Благодаря предварително!

# 318
  • София
За Елена  Андреева ли става на въпрос към нея ли да се обърна телефон за връзка може ли

Не,имената които които жената ми даде, не съвпадат. Не е Андреева, Става въпрос за за Елена, за която писа Marina Ivanova. Ако искаш телефона ще ти го дам на лични, ама наистина се чудя понякога, вие четете ли бе хора????

Може ли и на мен номера на лични. Благодаря предварително!

# 319
препоръчайте ми ясновидец ,който да дойде в къщи ..
или човек ,който разбира от намирането на магии .. спешно ми трябва

# 320
Днес се обаждах в предаването Феномени,разговарях с маг Вили.Тази жена ми позна всичко-че имам роднина който е болен и тн.,няма да изпадам в подробности,настръхнах!Отдавна се канех да се обадя,питах тук за нея,но нищо.Сега ще си запиша час за лична среща,на мен ми позна на 100%,дано да е така занапред!

# 321
  • София
Преди доста години успях да се включа в едно тв предаване. Говорих с Вили. Тя току що "изгряваше на небосклона". Нищо не ми позна! Sad Каза ми много хубави неща, но нищо не се сбъдна. Sad

# 322
С чакането да ме свържат в ефир и разговора общо 10мин. по 2,40,не е малко към сметката ми за телефон.Но,всичко се плаща в тоя живот Simple Smile

# 323
Момичета, който се е консултирал с Елена, моля да сподели отзиви. Hands V

# 324
Някой успял ли е да се свърже с Божидара втори път? На мен ми гледа през юни и сега писах пак два имейла но нищо.

# 325
днес се свързах с Елена но не останах много доволна, задава много въпроси. Като я попитах за здравето ми тя ме попита от какво съм болна казах и тя ми каза че няма страшно, че съм силна, пиете ли лекарства? казах и не на билки съм и каза браво продължавайте така. и други неща я питах. Но от всичко което я питах не останах много доволна иначе започна горе долу добре .... Такса няма колкото обичаш и ако имаш. Прави се превод по пощата.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 13:55 от kdspsn4o

# 326
днес се свързах с Елена но не останах много доволна, задава много въпроси. Като я попитах за здравето ми тя ме попита от какво съм болна казах и тя ми каза че няма страшно, че съм силна, пиете ли лекарства? казах и не на билки съм и каза браво продължавайте така. и други неща я питах. Но от всичко което я питах не останах много доволна иначе започна горе долу добре .... Такса няма колкото обичаш и ако имаш. Прави се превод по пощата.

Днес се обадих за втори път на Елена и попитах за друг човек. Пълна греда. Нищо вярно като описание, а става дума за човек, който познавам от 25 години и сме много близки. Или първия път просто е нацелила или втория не е била във форма. Извинявам се, на тези които подведох след първия ни разговор.

# 327
Някакви отзиви за Мими Начева от люлин?

# 328
Ако имате излишни пари и повече нерви,за да ви изнасят лекция колко неправилно сте постъпили - ходете!Като познаваемост-нищо!

# 329
Момичета, някой има ли впечатления от Кристина Сунгарска?

Общи условия

Активация на акаунт