Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 251
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, някой има ли впечатления от Кристина Сунгарска?

Преди време се свързах с нея, но тя искаше да се срещнем в някакво кафене и аз се отказах.
Аз съм доволна от Ели Маринова, ако търсиш нумеролог. Внимателна е, изчерпателна и търпелива. Ако ти прави пълен нумероскоп и стоиш час и половина е 50 лв. Иначе за половин час е 20 лв, но тя не гледа часовник и аз май стоях повече от половин час. Цените са от декември месец.

# 331
И все пак, никой ли не може да ми препоръча някого от когото е доволен?

# 332
Здравейте! Темите са доста. Някой дали може да ми поръча врачка за София или околностите? Ще съм много благодарна- може и на лично съобщение.

# 333
Може ли да попитам защо ми е изтрит поста, в който казвам, че не съм доволна от Ели Маринова? Тя с някакви привилегии ли е тук???

# 334
Здравейте! Нова съм в bg-mamma, но често ви чета Simple Smile Някой може ли да микаже дали Тони Панова от Пловдив (Тракикя) все още гледа на карти таро? Бях ходила при нея 2007 година и ми позна много неща, но после се наложи да се преместя и изгубих връзка с нея. Ще съм ви много благодарна! Simple Smile

# 335
Може ли да попитам защо ми е изтрит поста, в който казвам, че не съм доволна от Ели Маринова? Тя с някакви привилегии ли е тук???
JoyЗащото уронваш престижа на госпожата  Hug

# 336

Здравей,
Нямам нищо общо с изтриването. А защо си недоволна от нея?

# 337

Здравей,
Нямам нищо общо с изтриването. А защо си недоволна от нея?

Естествено, че нямаш нищо общо. Изтрито е от админ . Бях при нея 2014. Попитах за мен и още двама души. Попаденията и бяха под 50%, но все пак понацели нещичко. На следващата година, при една от кризите ми на любопитство като сега, отидох пак. Втория път беше НУЛА. По-неприятното в цялата история беше, че неин познат се интересуваше от мен. Отишъл при нея и тя му изпяла всичко, защото тя си води каталог на клиентите си. Той дойде и гордо ми заяви, че е наясно с нумерологичната ми карта и ми цитира имената на хората, за които съм питала. Естествено, след нула познаваемост и подобна недискретност, няма да стъпя повече при нея.

# 338
Здравейте!  Може ли някой да ми отговори,защо когато се отиде при  ясновидка (гледачка) записвайки данните - име, дата и година на  раждане на разни лисчета и тетрадки, тези  данни и др. не ни  ги  дават, а ги пазят при тях. С каква цел ги пазят - според мен това е некоректно.

# 339
Здравейте момичета,темите са твърде много и не мога да ги изчета,затова ще попитам...Някоя от вас чувала ли е/ходила ли е при Пепа от София,живее в кв.Хаджи Димитър....Мои познати ми я препоръчаха,но искам още мнения преди да се засиля да ходя....!!!

# 340
ЗДРАВЕЙТЕ
Има ли някой да се е свързал с Божидара. Писах и два пъти и отговор нямам.

# 341
ЗДРАВЕЙТЕ
Има ли някой да се е свързал с Божидара. Писах и два пъти и отговор нямам.
И на мен не отговаря.

# 342
За Пепа-мисля, че е на моменти, НО на мен изобщо не ми позна-каза, че свекървата щяла да умре, а тя-взе, че се омъжи отново...хахахахаха. Относно друг проблем-пак нищо вярно. Изобщо не почувствах дарба или нещо,а по-скоро отегчение и желание за пари.

# 343
При Пепа съм ходила последно преди две години. Не си заслужава нито парите нито чакането.

# 344
Някой може ли да сподели впечатления от Петя Димитрова (Ирина)? Била съм при нея 2 пъти, интересно ми е да прочета впечатления от други, срещали се с нея.

Общи условия

Активация на акаунт