Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 131
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Цитат на: LegacyOfLife link=topic=
Може ли координати на Ирена?
Каква и е тарифата също?
https://m.facebook.com/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D0% … 97/?locale2=bg_BG
30 лв. Моля те да споделиш впечатлението ти после. ✌

Благодаря много!
Разбира се - като гледам ще посетя или нея или Светлана от Сухата Река и след това ще ви дам отзив тук.

Поздрави

Първо - благодаря на момичетата, които дадоха отзиви за Ирена.
Имаш ли актуален телефон на Светлана? Колко взима? Мерси предварително.

А за някой нещо за Красимира не й помня фамилията от Пловдив, която взима по 50 лева?

Здравей, номера на Светлана, който съм записала от предходни страници в форума е 0885607341, но все още не съм звъняла. Таксата и беше мисля към 30лв и има противоположни мнения за гледането и.. но май като следя г/д при всеки е така.

# 391
  • Пловдив
Еееееееееееее,тази Красимира много си е повярвала 50 лв. Shocked
Тя явно си мисли ,че хората печатаме пари !Ужас !
Толкова комерсиални са станали всички ,че не съм сигурна  дарбата им да  е това за което взимат тези пари .
Незнам за вас ,но аз до сега не съм попаднала на някой ,който да кажа 90% позна .
Бях се допитвала до Вово 08 и беше познал конкретно за един въпрос ,но ...
Имаше една Рени и при нея съм била от зор .Бяха ми откраднали колата от гаража .
Еми уж каза ,че ще я намерят  ShockedДа ама не !
При една туркиня от Тракия глена на кафе Джемиле и тя гада и нищо .
При една от Прослав Елена и тя така ,тя идва на място което и кажете 30 лв и е таксата и тя нищо .
При Ваня пак от П-в тя на карти гледа при нея бях ,преди 2 години ,че продавам апартамент .
Питах кога ще го продам ,каза след 6 м. вече минаха пак нищо .
И др.който ми каже ,че има надежда да познае го посещавам ,ако е в П-в др.не ходя .
Но стигам до извода ,че напразно си давам парите !
Просто за успокоение на душата ,или да чуя нещо  добро ,което уж ще се случи .
Ами това е от моя скромен опит от гледачките в П-в .

# 392

Здравей, номера на Светлана, който съм записала от предходни страници в форума е 0885607341, но все още не съм звъняла. Таксата и беше мисля към 30лв и има противоположни мнения за гледането и.. но май като следя г/д при всеки е така.

Някой наскоро писа, че не може да се свърже с нея на този телефон, затова питах за актуален.
Аз ходих при Ирена и съм доста объркана, понеже някои неща ги каза много категорично и доста от настоящите неща ги позна. На моменти обаче ми се стори, че си измисля, за да не каже "не знам". За връзката ми каза, както и други гледачи, че ще продължи дълго и го каза много убедено, но в същото време ми каза нещо за отношението на моя приятел към мен, което знам, че не е така. Но е много внимателна и любезна, не е груба, което мен ме тревожи преди да отида при някого.
Но наистина си права, че при никой не е 100%.

И др.който ми каже ,че има надежда да познае го посещавам ,ако е в П-в др.не ходя .

Наскоро някой писа за някакъв мъж, ливанец май, в Пловдив, който е добър. Виж няколко страници назад.
Питах за Красимира, защото едно момиче беше казало, че е доволно от нея. Може пък наистина да е добра, щом има такава такса.
Много съм зле, за Теди Куцева става въпрос, не за Красимира.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 11:27 от Grethenata

# 393
Grethenata, при теб Ирена спомена ли имена на хора от бъдещето, които ще срещнеш? На мен това ми се стори доста странно. Неща от настоящето обърква и доизмисля, а пък бъдещето да го вижда така кристално ясно, не знам.

# 394
Grethenata, при теб Ирена спомена ли имена на хора от бъдещето, които ще срещнеш? На мен това ми се стори доста странно. Неща от настоящето обърква и доизмисля, а пък бъдещето да го вижда така кристално ясно, не знам.

Имена не ми е казвала, но и на мен ми говори много точно за бъдещето, и то неща, които поне сега ми се струват невероятни. На моменти ми се струваше, че си измисля, но ще трябва да почакам 7 години, преди да разбера дали е истина. За идните месеци ми говори, пак без да увърта, тъй като я питах конкретни неща. За здравето ми позна, че и съвети ми дава. Струва ми се, че й се отдава да хваща принципни неща - например характери, трудности, слабости, здравословни проблеми.
Отговаряше много кратко и накрая отговори на всичките ми въпроси за 20 минути сигурно. И аз викам: "Ми това е, други върпоси нямам". И тя: "Е, ти като мъжете. Питай ме още неща, че ми е неудобно, но повече не виждам". Общо стоях 50 минути. Като цяло ми беше приятно, но на практика засега не мога да кажа нищо за ясновидските й способности, тъй като не е дошло времето.

# 395
Със сигурност има някакви способности, но "някакви". Като тръгнат да си измислят, човек не знае да вярва ли изобщо и на какво по-точно. При теб се е справила със здравословните проблеми, но при мен каза неща за настоящо състояние, които са пълен абсурд, проверено, а и точно в сферата на медицината много трудно ще се намери някой, който да успее да ме преметне. За съветите - да не ти предписа и на теб билки? Simple Smile При мен отговаряше с детайли за редица неща. Проблемът е, че макар и да имаше попадения, някои много големи и съществени неща просто не са верни, няма място за тълкуване така ли са или не са така.

# 396
Със сигурност има някакви способности, но "някакви". Като тръгнат да си измислят, човек не знае да вярва ли изобщо и на какво по-точно. При теб се е справила със здравословните проблеми, но при мен каза неща за настоящо състояние, които са пълен абсурд, проверено, а и точно в сферата на медицината много трудно ще се намери някой, който да успее да ме преметне. За съветите - да не ти предписа и на теб билки? Simple Smile При мен отговаряше с детайли за редица неща. Проблемът е, че макар и да имаше попадения, някои много големи и съществени неща просто не са верни, няма място за тълкуване така ли са или не са така.

Лук ми предписа Simple Smile Обаче аз смятам да й последвам съвета, пък ще видим. Не съм сигурна, че си е измисляла, просто на моменти така ми се струваше може би защото засега ми звучи невероятно. И това разминаване за връзката ми, но в крайна сметка може отчасти да е права, а може би не всичко вижда ясно.
Да не я очерняме сега Simple Smile

# 397
О, не, в никой случай не я очерням. Даже препоръчвам повече хора да отидат и после да споделят впечатления. Simple Smile Трудна работа е това с ясновидството. Жена, на която разчитах и беше желязна, при последното ми посещение ми казва "ами то там се е променила ситуацията". Чакай бе, джанъм, ти не видя ли тая предстояща промяна 3 месеца по-рано, когато отново говорихме за това. Предсказвала ми е конкретни неща за година напред, а за нещо толкова съществено и съдбовно, казва нещо и 3 месеца по-късно - ама то има промяна. Може да е било от слънчевото затъмнение, то не било удачно да се ясновидства при някои планетарни влияния, но все пак.

# 398
О, не, в никой случай не я очерням. Даже препоръчвам повече хора да отидат и после да споделят впечатления. Simple Smile Трудна работа е това с ясновидството. Жена, на която разчитах и беше желязна, при последното ми посещение ми казва "ами то там се е променила ситуацията". Чакай бе, джанъм, ти не видя ли тая предстояща промяна 3 месеца по-рано, когато отново говорихме за това. Предсказвала ми е конкретни неща за година напред, а за нещо толкова съществено и съдбовно, казва нещо и 3 месеца по-късно - ама то има промяна. Може да е било от слънчевото затъмнение, то не било удачно да се ясновидства при някои планетарни влияния, но все пак.

Е, недей така. Нещата винаги може да се променят, нали има теория, че бъдещето е изтъкано от вероятности. Ще споделиш ли коя е тази жена?

# 399
Аз затова питам, както правят вече доста хора, кое е фиксирано и кое вероятно, ако е възможно да се каже. Нея я усетих, че не е сигурна последния път, защото ми каза, че всъщност нищо не е сигурно. Laughing Друг път друго ми е казвала - че някои неща са абсолютно фиксирани.

# 400
Аз затова питам, както правят вече доста хора, кое е фиксирано и кое вероятно, ако е възможно да се каже. Нея я усетих, че не е сигурна последния път, защото ми каза, че всъщност нищо не е сигурно. Laughing Друг път друго ми е казвала - че някои неща са абсолютно фиксирани.

Аз пък не съм се сещала да питам. А може би трябва.

Има ли вече впечатления за този Илиян, за когото питаха тука преди няколко страници?

# 401
И аз същото щях да питам, за Илиян, имам час при него след 10 дни, после ще напиша впечатления, ако някой го е посетил моля да сподели!

# 402
И аз същото щях да питам, за Илиян, имам час при него след 10 дни, после ще напиша впечатления, ако някой го е посетил моля да сподели!

Това най-близката свободна дата ли беше? За него ли ставаше дума, че е от някакъв център "Изцеление", или бъркам нещо?
За него не знам нищо, но четох за Валерия Христова, която май има някаква връзка с него. Мненията, които намерих за нея, бяха само положителни.

# 403
  • Пловдив
Наскоро някой писа за някакъв мъж, ливанец май, в Пловдив, който е добър. Виж няколко страници назад.
Питах за Красимира, защото едно момиче беше казало, че е доволно от нея. Може пък наистина да е добра, щом има такава такса.
Много съм зле, за Теди Куцева става въпрос, не за Красимира.
[/quote]
А тази Теди Куцева има ли познаваемост !
А за този ливанец за първи път чувам . Shocked

# 404

Това най-близката свободна дата ли беше? За него ли ставаше дума, че е от някакъв център "Изцеление", или бъркам нещо?
За него не знам нищо, но четох за Валерия Христова, която май има някаква връзка с него. Мненията, които намерих за нея, бяха само положителни.

Незнам, намерих го в тази тема, една дама беше дала координати и мнение за него. Преди това не съм чувала за него.
Когато му се обадих най-близката свободна дата беше 26.09.17 и се съгласих. Предвид таксата му от 10.00 лева, мисля, че няма какво да губя, освен отделенето време. Ще видим...

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт