Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 134
  • 732
  •   2
Отговори
# 375
Не приема само във вторник.Няма определена тарифа.Кой колкото й остави.Разваля магии и лее куршум срещу страх.Гледа от сутринта до късния следобед.Само ще кажа,че ми беше направена магия за катастрофа.Да ми погинат децата и за нищо да не мисля след това.Развали я,но понеже беше почти настъпило времето да се случи,ми спомена че,може и да има някакви малки последствия.20 год. съм шофьор и преди близо месец ме удариха,за щастие леко и децата не бяха в колата.Може и да е съвпадение,но може и да не е.Преди да я посетя не исках и ядене да приготвя на децата.Нямах желание и сили за нищо.Нещо нетипично за мен. Да ме видите сега.Пак съм жената,която бях.Благодарна съм,че успя да ми помогне.

# 376
В кв. Изгрев. Аз минах през ул. Ландос.Карам само направо и стигам до едно училище,което ми остава в дясно.Завивам наляво и оттан само направо.Стигаш друго училище.Там вече трябва да питаш,защото ми е трудно да обясня.

Предполагам че като не е човек от Пловдив, като попита за Джимиле от кв. ИЗТОК се ще я знаят коя е. А телефон за връзка с нея има те ли

# 377
Някой има ли мнение за Ирена Чинтова?

# 378

Ходила съм няколко пъти при нея и съм доволна за сега. Ходих и при Сунгарска. Бедников в женски вариант като поведение. За познаваемост ще споделя по-нататък, но мисля, че и там ще се издъни.

# 379
И аз ходих при нея. Има попадения, но определено говори и неща, които са чиста измислица. За по-големи бъдещи прогнози - рано ми е да кажа.

# 380
И аз ходих при нея. Има попадения, но определено говори и неща, които са чиста измислица. За по-големи бъдещи прогнози - рано ми е да кажа.

Тя е и медиум и там определено много ме впечатли. Поисках да говоря с най-близкия ми човек, който почина преди години. Каза неща, които нямаше как да налучка, включително и една негова много типична, но и много специфична фраза. За хората, за които съм я питала, е давала изключително точно описание.Позна развитието на два мои служебни проблема, за другото трябва да мине време, за да се види , дали ще се случи или не.

# 381
Тя е и медиум и там определено много ме впечатли. Поисках да говоря с най-близкия ми човек, който почина преди години. Каза неща, които нямаше как да налучка, включително и една негова много типична, но и много специфична фраза. За хората, за които съм я питала, е давала изключително точно описание.Позна развитието на два мои служебни проблема, за другото трябва да мине време, за да се види , дали ще се случи или не.
Да, тя спомена, че е медиум и в това й е силата, но аз не ползвах тази й способност. Каза, че когато ясновидства без да влиза в контакт с починал близък, информацията й идва по друг начин. При мен имаше поне две много ярки разминавания с реалността, а за бъдещето - ще видим.

# 382
  • Пловдив
В кв. Изгрев. Аз минах през ул. Ландос.Карам само направо и стигам до едно училище,което ми остава в дясно.Завивам наляво и оттан само направо.Стигаш друго училище.Там вече трябва да питаш,защото ми е трудно да обясня.

Предполагам че като не е човек от Пловдив, като попита за Джимиле от кв. ИЗТОК се ще я знаят коя е. А телефон за връзка с нея има те ли
Аз съм от П-в ,но тази за първи път е чувам.
Ако може на лични един тел .?
До колкото си спомням там имаше една баба дето бае ,ако е до по-задното у-ще .

# 383
Някой участвал ли е в предаването Феномени и кой от феномените е най-добър. Познават ли и помагат ли
 или не

# 384
моля дайте мнение за Зоя от с.Цар ПЕТРОВО,Видинско

# 385

Може ли координати на Ирена?
Каква и е тарифата също?

# 386
Цитат на: LegacyOfLife link=topic=
Каква и е тарифата също?
https://m.facebook.com/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D0% … 97/?locale2=bg_BG
30 лв. Моля те да споделиш впечатлението ти после. ✌

# 387
Каква и е тарифата също?
https://m.facebook.com/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%BC-%D0% … 97/?locale2=bg_BG

Благодаря много!
Разбира се - като гледам ще посетя или нея или Светлана от Сухата Река и след това ще ви дам отзив тук.

Поздрави

# 388
моля дайте мнение за Зоя от с.Цар ПЕТРОВО,Видинско
Чувала съм за тази Зоя добри отзиви, имало опашка пред дома и, и много се чака, ако някой има лични впечатления, моля да сподели.

# 389
Каква и е тарифата също?

Благодаря много!
Разбира се - като гледам ще посетя или нея или Светлана от Сухата Река и след това ще ви дам отзив тук.

Поздрави

Първо - благодаря на момичетата, които дадоха отзиви за Ирена.
Имаш ли актуален телефон на Светлана? Колко взима? Мерси предварително.

А за някой нещо за Красимира не й помня фамилията от Пловдив, която взима по 50 лева?

Общи условия

Активация на акаунт