ниско кръвно-проблем ли е?

• 1 436
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Аз също бях с ниско кръвно 80/50,но док не ми е казвал такова нещо.Питала съм го и ми е отговарял все едно и също-по-добре ниско от колкото високо,но никога нещо по-конкретно.Пиех си по едно кафенце сутрин и повечко вода и айран в горещините.

# 16
Не мисля,че е проблем,освен ако не се чувстваш зле.Ако има нещо притеснително около бебчето,щяха да ти кажат.Пий колкото можеш повече течности.

# 17
Аз бях с ниско кръвно и питах лекаря тогава. Успокои ме, че проблем за бебчо е високото кръвно на майката, а не ниското. Както се изрази доФторът "По- добре ти да ходиш като патка от ниското кръвно, ама на детенце да му е добре". Той също ме посъветва да пийвам по едно кафе

# 18
И аз бях с ниско кръвно,а бебето си беше добре .И на мен лекарят ми каза по едно кафе на ден.

# 19
Винаги съм била с ниско кръвно, несмятам, че е проблем.

# 20
Мойто е 80/40 и нищо не са ми казали
Само дето аз съм  Joy но какво да правя Пия си кафенце и ми се мота главата
Peace
и моето кръвно през първата бременност беше 90/40. Проблеми с бебека не съм имала. Роди се 3,400 кг - 51 см. Добре си се е хранила. Peace

# 21
  • Варна
Аз също бях с ниска кръвно, но нямах никакви проблеми, нито пък докторката ми е казвала, че е проблем. Проблем е високото кръвно.
Peace

# 22
Не е проблем, спокойно!!! Проблемите са с високото.
По време на втората ми бременност имах кръвно между 40/80 и 50/90 - пий леко подсолен айран - действа много по-добре от кафета и прочие и е безопасен, може и билкови чайчета с мед, но айрана е трепач, а и действа почти веднага! Наздраве!

# 23
И аз бях с ниско: 90/60; 80/50 и по-ниско. Виеше ми се свят и т.н., но за бебка мисля не беше проблем  newsm78

# 24
60/90 през цялата бременност, родих здраво и право дете Simple Smile

# 25
Аз по принцип съм с ниско и не правих нищо особено през бременността.Само веднъж от 1т Папаверин го свалих съвсем-60/30,а пулсът беше филиформен и се чувствах адски зле.Повече не съм пила от него!

# 26
  • Бургас
И аз бях /и все още съм/ с 90/60 и се чувствах много добре.Само веднъж ми падна 80/40,но точно тогава бях при лекарката и тя ме напръска с вода и ми каза да си купя кока-кола.Това беше.

# 27
  • Стара Загора
преди 2 дни излязох от болница.Мериха ни кръвното по 4 пъти на ден. моето беше в рамките на 90/60   80/50  И лекарката каза, че щом не създава проблем на общото състояние няма място за притеснение

Общи условия

Активация на акаунт