И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 703
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Ами ние сме много тъпи, честно. То вечер преди 12 да си легнем няма, като се лепнем на някой сериал. Също и вечеряме посред нощ, че малкият шеф докато заспи. И след още 2-3 кърмения през нощта, сутрин как ставам за работа само аз си знам. Грешката е в нас де, аз хич не съм по режимите и бебето го отглежам като свободна кокошка, но ще трябва скоро да въведа някакви правила, че много зор иначе. Даже мисля сега да се възползвам - ще вечеряме заедно към 6-7, аз така или иначе няма кога да ям иначе, после игра малко и се хоризонтираме. Все ще се научи да заспива.

# 376
Фиффи и моята дъщеря е така, реве и спи. Това са и зъби и кошмари.
Аз вече съм си направо бабичка - вечерям, душ и в кревата. нея я научихме да заспива най-късно в 22 ч.
Голям зор беше, но свикна. Иначе няма как.
Принципно си спи нощем, но сега се реве и денем и нощем, когато тръгне да заспива.
Интересно не иска на ръце, да пълзи иска постоянно и да ми виси на крачола.
Тежко е, но му се вижда края  Hug

# 377
И ние сме в отбора на неспящите цяла вечер, то е рев, въртяне, събуждане на всеки час....и накрая аз със торбички под очите.Иначе звяра сега си взема дрямката и после ще ни развърта до незнам кога.
Поли, стискам палци всичко да е наред  Hug.

# 378
Роузи, честита месечинка!

# 379
Аз гледам да има стриктен режим. Затова и сме свели излизанията до минимум вечер, защото искам да е вкъщи - да го изкъпем и да знае, че се ляга. Не винаги ми се получава точен час, но долу горе ги завъртам някак си. Лошото е, че и той нон стоп преревава насън и ако не съм в стаята да го успокоя започва да пищи, разсънва се и пак трябва да се приспиваме, което ме връзва в спалнята и не успявам да вечерям освен нещо бързо и на крак след поредното успокояване в петнадесетминутната пауза, която ми е осигурило.

Шо, благодарение на твоя съвет за по-голяма смелост в забелването (благодаря и на приятеля, който теб е посъветвал) успях и аз да забеля главичката тази вечер.  Party
А мъжките мами да кажат - сега трябва всяка вечер да я забелвам, за да не срасне отново или?

# 380
Не ми говорете за тва забелване, ще го водя на уролог, част 2 като стане на 8 месеца и да се свършва #Crazy

# 381
  • София
Благодаря момичета. Героят най-сетне заспа. Ходихме на разходка даже Simple Smile

Време е за мен Simple Smile

# 382
Това забелване е трудна работа.Аз не забелвам засега, страх ме е и мм също, пък и педиатъра каза да не пипаме.Но съм чувала, че трябва май постоянство, че понякога слепва пак.
Ние заспахме вече и отивам да се къпя докато не се е разпищял.Лека момичета.

# 383
  • Sofia, Bulgaria
ное всяка вечер като го къпем забелваме, измиваме добре само с вода и прибираме. Не сме имали никога проблем Simple Smile

# 384
При мен много лесно се получи, но по съвет на педиатърката го правим само във ваната докато достойнството е под вода... до днес го карах малко по малко и днес хоп ... чак аз не разбрах как стана.

Да се оплача като направих млякото да го храня току що изтървах пълното шише на пода... раздроби се на най-ситни частици... заминавам да чистя.  ooooh! hahaha

# 385
О лид стъклено шише ли счупи и аз съм изпускала шише с мляко на пода

# 386
Шише не съм чупила, но един-два пъти съм разливала прясно изцедена кърма и ми е идвало да се гръмна Mr. Green

Я да ви питам.. Как миете главичките на бебетата? Нашето си се роди с косичка, сега също има доста и гледам на око - като се замърси, мия с шампоан, иначе понякога я минавам само леко с мокра длан, да обера следите от обяда Mr. Green Като новородено миехме първо глава, подсушаваме и мием тяло. Сега се опитвам на едно в коритото, ама то е голям бяс нашето, вече се изправя вътре, с една ръка го стискам да не падне, с другата поливам и понякога му пълня ушите с вода май..

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 03:46 от Фиффи

# 387
Забелването - с баткото го забели педиатърът, след това помня, че при къпане дърпане и ние.
Косите - моята сумистка е като негърче в главата, много коса и къдраво. Мия я през ден, смело си мажа с шампоана и мокря с вода.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 07:37 от Анонимен

# 388
Аз директно поливам отгоре с душа, слагам шампоан и по същия начин отмивам.

# 389
Стъклено шише раздробих (не за първи път), но снощи на едната ми ръка беше увиснал малкият, а с другата правех млякото и накрая го съборих от плота... hahaha

Главата мия всеки ден, но понякога пропускам да слагам шампоан. Иначе обливам с душа отгоре като слагам една от шапките за пазене на лицето и ушите, понякога го накланям под мивката, друг път с канчето  hahaha зависи много от това къде го къпя...

След като го водих на плуване от едното му око започна да излиза секрет.... дали не е лепнал нещо...

Общи условия

Активация на акаунт