Ако е хапано де.
Ще пробвам още нещо, явно само с мазила няма да стане, като призрак съм вече. По-дълъг сън от един час нямам, постянно ми треперят очите. Възлагам големи надежди на съботата, защото тогава ще сме си в София и бабата ще я гледа.
, аз на хомеопатия не вярвам. И панадол след вечерното хранене, така има някаква вероятност да поспи(те).
Ще пробвам още нещо, явно само с мазила няма да стане, като призрак съм вече. По-дълъг сън от един час нямам, постянно ми треперят очите. Възлагам големи надежди на съботата, защото тогава ще сме си в София и бабата ще я гледа.
, аз на хомеопатия не вярвам. И панадол след вечерното хранене, така има някаква вероятност да поспи(те).
). Ще дам доза панадол и това хомеопатичното ще взема, трябва да се пробва, за да се стигне до поносим вариант.
При мен без антибиотик не минава. Последно бях бременна, но изкарах 10 дни на антибиотик и се оправих. Да чукам на глава, не съм имала проблем вече година и малко. Най-ми помагаше обаче Цисти клийн. С най-високо съдържание на червена боровинка е.
Нямам какво да кажа. Добре, че е минало! 

ММ ще е в командировка тоя месец и ще съм може би около седмица сама с бебето, това ми е най-големият страх - че ще се задави и няма да реагирам адекватно. Щото то теорията е едно, а практиката.. по-добре да не практикуваме.
През деня и само по памперс го оставях. Аз преценям по себе си - някак не върви да не мога да изтърпя дори чаршаф, а бебето да го наглася с ританки. И да, поне нашето на жега спи по-неспокойно. 
Майтапа настрана, всячески се опитва да си отскубне мъжкото достойнство докато му сменям памперса и го преобличам. Открил е, че има пишка и като е гол ръката му е само там. Та и аз съм на НЕ и пляскане през ръката, но уви това се възприема за игра и ми се смее като зелка насреща.