И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 686
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
С айряна ме загуби Grinning Иначе вода пия като звяр!

# 601
Аниуан, на мойта за зачервената дуда й изписаха Гентамицин крем за 3 дена и се оправи. Ако можеш да подушиш. Ако има мирис на сиренце трябва да мажеш антимикотично. Клотримазол крем или Ламизил има много неща на пазара

# 602
  • Пловдив
Момичета днес не е повръщал но Т си вдига точно 6 ч.от нурофена/ панадола и пак вдига 37,8
понамали си и яденето зъбчето ли е или вирус според вас.Айде лека вечер от мен.

# 603
  • София
cristi Sad  От утре само с ефирни рокли Simple Smile

Супер за душа. И аз от 2-3 дни така го къпя - в мен в банята. Нещо не ми се разправя с ваната  Whistling Така минаваме по обед и един душ и после не лепнем и не миришем  Crazy

Егати дългия ден ми беше днес. Малкият киселее вече и отиваме да се къпем пак  Laughing

А, имаме си още един зъб. Сега имаме 2 резеца долу, един от горе и един от вторите резци. Ама са през един.  tooth

Днес успя да седнееее. Откога го чакам  Mr. Green Седна и като почна да се смее  hahaha И аз с него де  Laughing

villi-vanili Мина ли през лекар все пак? За всеки случай Simple Smile

# 604
Роузи щом ти дава на душа, моята мрази да и се мокри главата и лицето. Дава само на галене. Аз обливам телцето след разходката сутрин и вечер си се къпем.
Вили щом е под 38 градуса, вероятно е зъби, но пък е втори ден, говори с лекаря.
Вашите играят ли с играчките?  Моята грам не, дай и обувки, чехли, пердета, покривки, контакти, кабели. Цял ден днес си играе с една туба за вода. Търкаля си я и страшен кеф, а играчки никакви не поглежда.

# 605
  • Пловдив
На лекар не успяхме да идем защото малчо след кошмарната вечер заспа блаженно и откара до 12:30 а джипито е до 12 пък и аз се успокоих че не повръща нямаше Т и така незнам вече то зъбчето ни драска от няколко дни дали се вдига Т докато се покаже напълно или зора е да пробие т.е. да драска.

# 606
Мерси на всички!  Hug Утре ще я водя до педито да я погледне и ще видим.

Излизахме на дълга разходка, че нещо явно сменя режима и няма да спи толкова на често. Днес заспа в 13 до 15 и после чак в 19 за малко. После беше киселка та я развозвах с количката. Видяхме съседите,те всички наизлезнаха да й се радват,смя им се ,но като я взе едната жена,че като ревна за мене.  Laughing Не ги познава още,но ще ги опознае. Има две баби,така й се радват,че и тя на тях. Нали си нямам аз живи баби и ми е мило .Сега я изкъпах и едва допи млякото и отнесе,а аз готвя,та ви оставям. Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 607
Chuby, моят играе на разруха. В смисъл, подреждам кули от дървените парчета, които показах преди и той ги събаря. Колкото и да изглежда всъщност непохватно, си е с цел - идеята е да развие координация око-ръка Mr. Green

Мисис, моят също нааааай-сетне успя да седне стабилно. И вече, ако е изправен, а иска да слезе на земята, му идва на акъла да седне, а не просто да падне като талпа Mr. Green

Вили, наблюдавай го и толкова. Дори и да е лек вирус, може сам да го премине.

# 608
Момичета мишето днес нямаше температура Simple Smile Мисис честито зъбче:)    Вили наблюдавай го и ако продължи повече от ден температурата го води на лекър аз така бих постъпила.

# 609

Излизахме на дълга разходка, че нещо явно сменя режима и няма да спи толкова на често. Днес заспа в 13 до 15 и после чак в 19 за малко. После беше киселка та я развозвах с количката. Видяхме съседите,те всички наизлезнаха да й се радват,смя им се ,но като я взе едната жена,че като ревна за мене.  Laughing Не ги познава още,но ще ги опознае. Има две баби,така й се радват,че и тя на тях. Нали си нямам аз живи баби и ми е мило .Сега я изкъпах и едва допи млякото и отнесе,а аз готвя,та ви оставям. Лека и спокойна нощ на всички!  Hug
ако дълго не се оправя подсичането опитай с дактакор той е за гъбички маже се два пъти дневно три дни и минава от раз

# 610
Крис, много вода, това е разковничето за таквоз проблеми,няма да се предаваш ти си супергерой Heart Eyes
Принципно температура от зъбоникнене ми е правила каката,за 2 -3дни, всякакви изненади са възможни. Whistling

# 611

ако дълго не се оправя подсичането опитай с дактакор той е за гъбички маже се два пъти дневно три дни и минава от раз

Тва е костикостероид бе моме newsm78

# 612
Момичета днес не е повръщал но Т си вдига точно 6 ч.от нурофена/ панадола и пак вдига 37,8
понамали си и яденето зъбчето ли е или вирус според вас.Айде лека вечер от мен.

Моят също изкара първите зъби с Т 37.8, но аз не съм давала нищо. Просто я държеше три дена, първия 37.8, а следващите два 37, след което Т падна от само себе си и се появиха две зъбчета. Само, че ние имахме други екстри отстрани, сополи и кашлица. По принцип казват, че при Т до 38.3 не се дава нищо.

Роузи, Кристи не ви ли се изплъзват мъниците, когато са мокри. Мен много ме е страх да не го изтърва особено след кате съм го измила с душ гела, много плъзгав става, а е едно шило.....

Chuby и моят е така. С играчките играе 10-15мин. и започва едно мрънкане, но дай му пакет с мокри кърпи, кърпички, дрехи, лъжички, каквото свари по количката, дори и памперси и какво ли още не. Все още не е пропъзял, така че има някакво спокойствие.

# 613
  • София
Шо, съчувствам ти за кошмара с парафимозата... Преди години имах случай с баткото - кожичката отказа да се върне след почистването, той беше минал годината. След минута успях, но помня ужаса си в онази минута....
Ние сме на гости на едната баба, децата са по цял ден по двора. Сложила съм корито и калявам, а те играят с кеф. Това и следващото лято не мисля да ходя на море.

# 614

Тва е костикостероид бе моме newsm78
това ми изписаха за подсичане ,което месец не се оправяше

Общи условия

Активация на акаунт