И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 050
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Всичко ми се поти.. Не мога да се аклиматизирам, днес съм се къпала 4 пъти. То се лее пот от мен  Sick

И малкият къпах няколко пъти. По-добре му е след душ де, един бодър и свеж. Нещо и днес не можа да спи, та до преди малко ми киселя.

Теменужчица Ехей, откога не си писала Simple Smile Изучава ви, а?  Laughing
Изучава ни, да. Днес пък пооскуба космите на краката на ММ  ooooh! Няма нужда от кола маска.
hahaha

# 691
Теменужчица, благодаря ти, че попита.  Hug
Каза, че има конюктивит и изписа капки. Каза, че не е обозстрен, даже напротив, отивал към минаване, но за всеки случай да покапем още малко и в събота сме на контрола. Дано до тогава да е минало, че като му капя капките, чак жал ми става.

Вили-ванили, бързо да се оправяте.  Hug

Ениуан, и моят скубе баща си по гърдите. А той се шегува, че ако продължава в същия дух поне от кола маска ще спести.  hahaha

Мисис, и аз съм същата. По сто пъти съм в банята и докато излезна вече не ми е ОК. Да не говорим, че климатичната ни система нещо се развали - два дни имах майстори на главата си, след които само чистих и подреждах, но които за съжаление не успяха да оправят нещата и сега в понеделник ще идва човек от Австрия, за да я оправи.  #Crazy

Кристи, как даваш папаята - сурова и пасирана или минаваш 5 минути на пара? Днес и аз видях в магазин и взех, въпреки че изобщо не я харесвам, даже я ненавиждам с горчивостипчивия си вкус.  hahaha

Днес за втори ден му давам кайсии в мрежичката, утре ще направя пюре. Тях мисля сурови да ги пасирам. Така ли сте ги давали? Малкият пощуря по вкусът им - взех да се чудя каква е тази еуфория, а то като ги опитах, та те са толкова сочни и сладки, че му нападнах порцията и аз.  hahaha

След малко ще пусна няколко заглавия.

# 692
Нашето спи на спалнята с нас и сутрин като се събуди, напада по-близката жертва. Започва се с подбутване и катерене, ако няма реакция, продължава с бъркане в очи или уши, зависи ко му е по- на чалъм Crazy

На топло се поти много, под главата му е мокро. А също и като суче, мисля си, че е немалко усилие пиенето на мляко. А лекарката каза, че в момента много усилено работи мозъкът, особено вечер да обработва събраните впечатления и затова е нормално потенето. Аз даже бях питала за рахит (твърде много интернет Blush), ама ми се смяха само.

# 693
Фиффи, и аз бях питала за рахит преди няколко месеца заради потенето при сукане.

# 694
На пара правя папаята Simple Smile

# 695
lid а казаха ли ти нещо? Щото с нашата бомбичка (9кг на 6м беше) лекарката ми каза, че ще ми покаже снимки на рахитични деца и не, нашето шишче не е такова Simple Smile

Аз всичко давам сурово, но папаята съвсем отначало. Като е хубаво узряла е много мекичка, без проблем си яде парченца. Пък и стипчива и горчива не е никак #Crazy

# 696
Всеки ден усмивките ни греят, щом октомврийчетата сладко, сладко ни се смеят!

В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи!

Октомврийчета характер проявяват, майките им полудяват!

Октомврийче вече е голямо опитва се да казва Мамо!

# 697
Кристи, за колко минути?

Фиффи, явно на мен ми е само такава.  hahaha А и на мъжо.  hahaha Може вкусовите ми рецептори да са нещо шашнати.

За рахита педиатърката категорично отрече да има и каза да спра да чета и да се вглъбявам. При рахит имало много други видими симптоми и едно изпотяване на главичката при сукане не може да обоснове такова заключение. Като след това ми разясни, че за бебетата дори едно просто нещо като сукането изисква много усилия.

По този повод - от главата на моя се стичаше пот когато беше със запек и се изхождаше трудно. Тогава пак питах педиатърката и тя каза " от сега нататък така ще е - ще се поти, ще пъшка и ще се черви като си върши работата като голям човек"  hahaha Паднах от смях.

# 698
Момичета, влизам да ви помахам от убийствено гореща Гърция. Тук сме от петък. Честити да са имениците днес и да си носят имената със здраве!
Малкият също се поти. Естествено и аз питах за рахит, даже изследвахме витамин Д и Б12, но всичко е в норма. Просто тия жеги са непоносими и и на дечковците им влияят много. Някой водил ли е бебчо на фризьор и ако да къде? Нашата коса бая порасна и май му е време.
Гърне за момента хич не възнамерявам да вкарвам в употреба, мисля че му е рано на нашия човек. УВ костюмчета, дето взех от Декатлон, надали ще го ползваме, хич не му се хареса на малкия и много дискомфортно му беше в него.

# 699
  • София
Лид, хубави заглавия  bouquet Аз съм за второто  Party Бързо да се оправят очичките! И моят се мъчи в жегите, претоплен е, въпреки че най-често е само по боди.... Трябва да купя нещо тия дни, че от редовното претопляне има пъпчици. Ако го намажа с моето мицеларно мляко на а-дерма...?  Thinking Дайте акъл, че от жегите у мен не остана....  hahaha
За гърнето - аз бях започнала и имах успех, но от месец насам нещо изпуснах положението с тези пътувания. Здраве да е, скоро ще започнем по-сериозно. Браво на всички успяващи с това.  bouquet
Лека нощ на всички бебоци  Heart Eyes  Crazy

# 700
Лид, за пет минути Simple Smile

Ели, знаех си аз, че сте забегнали Grinning

Мариша, къде ми скиторите?!

Днес дадох парче кроасан (без шоколада) и парче хляб. Опука ги като змей Joy

# 701
Кристи,  hahaha
И аз давам хляб, когато хапвам нещо, че все седи и ме зяпа жадно в устата. Дори и за навън нося я плод, я филийка хляб, ако някой яде нещо забранено да му дам от тях, че така се вторачва - особено като ядем сладолед. hahaha Хем съм въвела кисело мляко, но ме страх да му давам сладолед.  Joy А може би на подсъзнателно ниво знам какво ще си причиня показвайки му божествения вкус на сладоледа.  Joy

Мариша, благодаря ти.  Hug Радвам се, че заглавията ти харесват. Озориха се да ги измисля този път. Даже взех жокер помощ от приятел - за последните две ММ се напъна.  Joy

С какво приготвяте инстантните каши - вода или АМ?

# 702
При нас няма пъпчици, досега мазах с Мустела, отскоро я мажа с хидратиращо мляко Биодерма и съм доволна.
Кашата правя с вода Whistling Бързо оздравяване на очичките на бебчето  Hug

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 12:12 от Теменужчица

# 703
Хейй много спите.  Hug
Шушка се наспа,хапна и пак замрънка за сън,та я катурнах . Сядам да пия кафе като бял човек.  Flutter

Лид,не мъчи детето с тоя сух хляб, а ти да хапваш сладолед.  Crossing Arms Не е честно.  Mr. Green  Аз на нашата й давам да опита от всичко вече. А ракия не е пила,но снощи топна горната джука в ягодовия ми ликьор.  Mr. Green
Кашите ако са безмлечни ги правя с АМ,че иначе са ми едни блудкави и безвкусни.  Да се оправяте с конюктивита,че е гадна работа. Hug

# 704
Глутеновите ги правя с АМ, другите - без.

Общи условия

Активация на акаунт