И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 711
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Лид, значи аз съм феномен Joy

Chuby, сега сигурно ще ме наплюеш, ама като имам да свърша нещо, го оставям сам в леглото и толкоз. Е, не е повече от няколко минути, но и да реве, не се трогвам. Преди това обаче му обяснявам, че мама трябва да свърши нещо, а вечер, когато го приспивам, пак му се извинявам и така Crazy Дано не звуча много налудничаво, ама аз така правя Rolling Eyes
Иначе за дългите работи (примерно, докато тренирам), изчаквам да заспи и тогава.

# 556
Баааа, че и аз я оставям в леглото, като имам нещо за вършене.

# 557
Мойто има криза на личността, ама наистина буквално и 5 секунди не ще сам. Ми и аз съм човек и имам физиологични нужди Blush Извинявам се като cristi и отивам да пишкам. Миналата седмица като бяхме сами, направо така е пищял и то оставен за минута и половина. И почнах да го слагам в столчето на колата докато се изкъпя за 3мин. И друго открих, неволята учи. То сигурно повечето вече са се сетили, ама аз не съм много умна пък и такива гимнастики за миене на чинии айде нема нужда, но се наложи. Та светнах се да местя стола за хранене в кухнята, давам му нещо да гризе и мия. Като за 15-20мин става, тъкмо да гледа от малък и да се учи Mr. Green

# 558
Лид, значи аз съм феномен Joy

Chuby, сега сигурно ще ме наплюеш, ама като имам да свърша нещо, го оставям сам в леглото и толкоз. Е, не е повече от няколко минути, но и да реве, не се трогвам. Преди това обаче му обяснявам, че мама трябва да свърши нещо, а вечер, когато го приспивам, пак му се извинявам и така Crazy Дано не звуча много налудничаво, ама аз така правя Rolling Eyes
Иначе за дългите работи (примерно, докато тренирам), изчаквам да заспи и тогава.
Хахахаха Крис,и той приема ли извиненята Party
Аз съм сложила в една таборетка-шкаф , всички играчки и го слагам на едно килимче, давам да си ги вади и така.Номера е с 60% успеваемост.

# 559
Аааа, оставя ли го на земята, след минута е направил сто поразии, плюс, че се е сдобил с поне една цицина.

# 560
Ани,свалихте ли Т?
Шо,гадно е било,но щом вече сте ок,всичко е наред.  Hug

Ели не е писала скоро. Дано да са добре с малкия.

Аз я оставям или в шезлонга в спалнята , или в стола за хранене в кухнята. В леглото ако е за повече време,че там е най-сигурно. Но къпане или други такива ги върша като спи. Не обичам да я оставям да се дере, ама някой път като се лигави и ме прави на маймуна и това се случва.  Laughing

# 561
Моята не мога да я оставя да плаче защото посинява и ми изкарва ангелите. Не защото се правя на перфектна майка, каквато съвсем не съм, а защото нейните ревове са страшни.
В къщата горе долу съм се организирала, обаче като трябва да седим в апартамента в София е хипер трудно.
Само в коша се заиграва сама иначе навсякъде с мен. Лошото е, че спим заедно на спалнята и ако ме призове природата и тя се събуди тръгва да ме търси и пада и става страшно. Не се успокоява сума време.
Аниуан и аз си мислех как е Ели, дано всичко да е наред.
Кристи много правилно правиш като му говориш, разбира те по интонацията, бебетата ни са много интуитивни към нас.

# 562
Chuby, това май е част от 6 скок, моят убавец трпърва ще го почва и аз усещам първи полъх Money
Оставям го в кошарата с играчки, в баня категорично не го вземам, колкото и да се дере. Ако няма животозастрашаващо обстоятелства и само мрънкЯ обяснявам веднъж и го оставям. Cold as ice Grinning

# 563
Благодаря ви момичета за час я свали стана цялата мокра .Играх ме си,но трудно яде и заспива.Дано не вдига повече стискайте палци хубава вечер и спокойни бебета

# 564
Ани от какво я вдигна?

# 565
Чуби, и моят много реве за мен. Използвам стола за хранене, бънджито, проходилката и онзи кош на колела ако трябва да свърша нещо. Но се е случвало дрането да продължи и да ми се наложи да си свърша работата с него на рамо. Ти взе ли си раница? Тя също помага за някои неща.

Ани, дано не вдига повече.

Кристи, верно си феномен.  Laughing

# 566
Ани,радвам се че е добре малката.

# 567
  • София
Лелеее, Sho_82  Hug Добре, че всичко е наред.

Ани, супер. Дано да не вдига повече.

Аз оставям в леглото, бънджито или проходилката. Понякога оставям и само на пода, ама зависи в каква фаза е. Например сутрин и вечер овършава цялата къща и не ми е много ок. Под овършава визирам - отива до купите за храна и вода на котката, все още не е ял  Mr. Green , излиза на терасата  Mr. Green , влиза в банята и се опитва да бърка в тоалетната на котката  Mr. Green и др. такива. Хич не обичам аз такива " Не тук, не там" и само ходя да го завръщам. Ама се усещам, че щом го завръщам, значи не съм взела всички необходими мерки  Blush

Много сладко  Grinning

# 568
Съжалявам за несгодите ви момичета. Добре, че положението с хайванчетата е овладяно.
Аз де отбивам да ви кажа "наздраве" и да ви черпя едно виртуално Кардю, а за мен физическо, де, за първия зъб на дреба. Пия и се надувам като пуйка. Хич не го усетих кога и как е излязъл. Ама не в оня хубавия смисъл, дето в един слънчев ден челядта да се усмихне с усмивка като на шоколадчетата Киндер. Не. Просто нали мойта все си реве, та някъде между рева за пръдните и барабонките е поревавала и от зъби. Ама кой да се светне.
Та седя и си пия и се надувам. Нищо, че повечето чавета са с усмивки пэлни със зъби  Joy

# 569
И ние имаме трети зъб,горен десен.  Flutter

Въпрос имам: малката е със зачервено дупе. То даже не дупето ,а дудата и малко на крачето,че нали е цялата в гънки и гривни. Та мия и мажа със Судокрем при всяка смяна на памп,но не знам от де се взе това чудо и какво да я правя освен мазането с крем?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт