И ето Юни стана, за море се стяга ОКТОМВРИйчето с мама!- тема 15

• 65 683
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро!  Simple Smile

Ние се наспахме. ММ каза, че сутринта съм събудила малкия с моето хъркане  Crazy Разсърдих му се  Crossing Arms

Спахме още веднъж даже, сега ми говори и си играе в леглото. Лежерно. Ама и аз не бързам да го вдигам де Simple Smile

Marisha* Ехаа, яко. Весело изкарване Simple Smile

За банята - оо, хлъзгав е. Стискам  Crazy Понякога клякам с него, понякога го вдигам да изплакне корема, че да не се пързаля толкова.

Малкият доста си играе с играчките. Поне половината ден е с тях. После като го пусна от леглото, вече не са толкова интересни. Само топката, че си я гони из нас.  Simple Smile

# 616
  • Пловдив
Днес бяхме до джипито прегледа го всичко било наред коремчето нещо му натиска гърлото погледна и  имаме лека хрема и покашля от нея но Т не била от това може би зъбките а за хремата каза че може да е алергичен дали имаме цъфтящи цветя ние нямаме но като се разхождаме освен нещо да му влияе знам ли вече .Та Т остава да е от зъбките.

# 617
Моята не стои в леглото освен когато спи. Изправя се на решетката и се клати, писка, върти се и ако не я извадя до 10 минути започва да си удря главата в таблата.
Седи от месец стабилно и пълзи като ракета. Като Мушмул разхвърля играчки навсякъде и ги зарязва. Обича да дърпа пердетата, мъчи се да отваря шкафове, всичко вади, което докопа. Тубата с вода е спасението, търкаля си я поне половин час, ако е празна напълно вдига си я, най-вече всичко лиже и лапа.
Роузи като напише в 11 ч - добро утро и ми призлява. Ако стане в 7,30 шапка хвърлям. Обикновено в 6,30 вече е скочила на крака и започва директно да беснее. Изобщо не спира това дете, дори като яде тактува с крак.
Вчера пуснах по ТВ народни танци и тя седнала и се тресе в такт, умрях от смях с нея. И тя като види някои да се смее, хили се и писука от щастие.

# 618
Мисис, честито зъбче!

Искам да ви попитам кои плодове сте въвели вече?
Аз съм дала круша, ябълка, банан, манго, нектарина, пъпеш, и две череши с мрежичка.  Joy

# 619
  • София
Chuby  Laughing Аз ставам сутринта, храня, сменям памперс и го оставям в леглото да играе. После дремя. Обикновено идва ред да спи и той, та се присъединявам към него.

Не ми стига съня, обичам да спа до късно. Иначе съм неадекватна.  Confused

Iid Благодаря!

Изброеното + сини сливи, диня (не се одобри).

# 620
Айде и аз в отбора на слънчасалите, пфууу.
За плодовете, всички изброени без диня.
Въпрос: бебетата с косища, как ги връзвате и с какво?
Страх ме е да сложа фиба, че ще я погълне...

# 621
Ние май сме шампиони с 8 зъба Mr. Green Вечер след баня е голям кеф/рев миенето им Joy

Коса няма много, та поне това не го мисля.

Плодове съм вкарала следните: манго, ябълка, круша, слива, банан, авокадо, череша, диня, праскова, нектарина, папая, кайсия, пъпеш. Другата седмица идва момента на гроздето. Намерих без семки, ама пък е леко кисело. Та май ще мешам с круша.

# 622
А какво мислите за ананас?

# 623
Рано е, според мен. След годинката, барабар с портокали и подобни.

# 624
Аз гледах някакви схеми от девети месец, може и по-рано, защото не бил алерген. Но много се колебая. Попитах, защото ми донесоха пет броя и се чудя какво да ги правя.  Laughing май аз ще си ги ям.    

А гроздето как ще го даваш? Белено и само пасирано или?

# 625
Винаги можеш да пробваш Simple Smile Аз съдя по себе си, защото понякога ми се обложва езика от него и затова си трайкам засега. А и има сезонни плодове, та предпочитам тях.

# 626
Аз май като Кристи (без праскова) + цитруси всякакви, боровинки, малко местни екзотики и райска ябълка. Кайсия и сушена му давах да смуче, забавява се Simple Smile В яслата може и да са разширили списъка. Ананас не съм дала само щото все забравям. Ето отбелязвам си наум и следобеда ще пробвам, макар че педката каза, че сигурно няма да му хареса - то хем кисело, хем леко стипчиво. Но той лимон много хареса, така че не се знае. Ще дам отчет после Mr. Green

Не знам за вас, ама аз вече не въвеждам нищо. Допреди месец-два гледах да има само по едно ново нещо на ден, но вече давам наред и това е.

# 627
Еха, и боровинки? Смело Grinning Мен ме е шубе за беритата.

# 628
Ами махнах им семките и обелките, то сещаш се колко остана. Ама плюнчи се там Laughing Само млечните мисля, уж вече няма АБКМ, но ще почакам още месец-два май.
Аа да, да ви възмутя  Laughing и сладолед му дадох, манго безмлечен. То е само плод, вода и захар. Ми така гладно гледа милото Crazy

# 629
Докато не му дадеш ракия, не можеш да ме впечатлиш hahaha

Общи условия

Активация на акаунт