Десети клас 2017/18 - тема 77

• 85 400
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
То и аз ще сменям адрес и се чудех да сменя ли на децата. А бащата искат ли да присъства за смяната?

# 91
  • нейде там, където ....
Не мисля, че е нещо ново. Още от времето, когато аз бях малка ... поне.
AnMary, при издаването на лична карта би трябвало постоянният адрес да е бил наред.  Thinking Ако си сменяла постоянен адрес, най-веротно някой в новата община не си е свършил работата и е допуснал грешката. При мен веднъж бяха забравили да "преместят" децата. На второто местене установиха разликата и оправиха нещата. Казаха, че непълнолетните деца трябва променят постоянния си адрес автоматично, заедно с майката.

# 92
  • Пловдив
То и аз ще сменям адрес и се чудех да сменя ли на децата. А бащата искат ли да присъства за смяната?
Сменят, без бащата да е там.
На мен ми се е случвало по ред причини да сменям настоящия адрес, сменят и този на детето. Не можело по друг начин.

# 93
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз 2010 г сменях ЛК и адрес. И този на децата смених, но не автоматично, попълвах бланки и за тях. Мъж ми не ми е трябвал, но ние нямаме брак и не знам това има ли значение.

# 94
  • Пловдив
Е да де, попълваш бланки, но те карат да ги попълниш, не те питат искаш или не искаш.

# 95
  • София
Не мисля, че е нещо ново. Още от времето, когато аз бях малка ... поне.
AnMary, при издаването на лична карта би трябвало постоянният адрес да е бил наред.  Thinking
Нищо не съм сменяла от 30г. като адрес. Сменяла съм зелен паспорт, вадила съм ЛК (2-3 до момента). Малкият е на моя адрес, а каката няма никакъв.

# 96
Е как си й извадила лична карта?

# 97
  • София
Е как си й извадила лична карта?
Тя все още няма ЛК. А сега процесът се отлага още малко.
Естествено ще глобят нас.

# 98
Повечето от децата ни са на по 16 в тази тема. Имат ЛК от 2 години. Странно е, че толкова сте се забавили. А може да е тръгнала на у-ще 6- годишна?!

# 99
  • нейде там, където ....
Които са били от шестгодишните първокласници, имат лична карта от една година.

AnMary, много странна ситуация. Дано бързо оправите всички документи.

# 100
  • Пловдив
Днес били втора смяна заради НВО на 8 клас. newsm78 ще изпукат в тази жега.

# 101
  • Варна
А при нас изобщо не са на училище. Довечера класа ще ходят на вила по случай края на учебната година. Наета вила, барбекю щели да правят, моята каза - ще има и алкохол и то много. Sad

# 102
Уау, при нас няма такива неща, или поне нейната групичка не участват
Пазят поведение, нали ни уговориха пак да ги пращаме във Франция Expressionless

# 103
  • Варна
Досега не са се събирали така целия клас. Не ми се ще и да ходи ама нямам шанс.
Ще има да ги мисля ... за моето не се притеснявам, но се надявам и останалите да не излязат извън пътя.
И не мога да повярвам, че някой си отдал вилата на 16 годишни деца без възрастен! Защото учител с тях няма да има. Аз не бих гарантирала за такава група. Не знам, ще разкаже после надявам се.

# 104
Нашите още ги изпитват - писмено, устно. До вторник ще е така. Моят син два дни работи след училище. Замества свой приятел, тъй като въпросното момче е болно. Хареса му, но му се отели волът Wink. Обаче пък има желание.

Flash* , учител няма щото организацията  им няма нищо общо с училището. Децата си я правят. Учителите нямат отношение към сбирката. А за притесненията е ясно. Аз на  НГ парти бях на нокти и с право се притеснявах. Дано всичко мине нормално.

Общи условия

Активация на акаунт