На море в Лозенец - 2017/2018

• 57 515
  • 325
  •   1
Отговори
# 180
Никъде не е казано, че е задължително да вземете и трите неща. Може само чадър(6лв) или чадър+1 шезлонг (12 лв). За сравнение, в Приморско са по 7 лева, едни приятели са си давали всеки ден по 21 лева. За Слънчев бряг да не говорим, миналата година бяхме там за два дни и удоволствието ни струваше 28 лева.

# 181
Разбира се , че не е задължително. Имало е години когато сме били на квартира и сме си носили чадър и рогозка и ползваме свободната зона. Всеки който как намери за добре и удобно. Но лично мен ме е яд да давам 20лв за чадър и шезлонги. Да не говорим, че и друго да се зарови човек в пясъка.  Mr. Green

# 182
И мен ме е яд, но това е положението. Ол инклузивите със включени чадър и шезлонги на плажа ми се видяха вече много скъпи тази година. Били сме в Албена, там е прекрасен плажа, но цените им също са "прекрасни", а чесно да си кажа пък хотелите не са кой знае какво.

# 183
20лв за чадър и шезлонг (2бр.) за мен е приемлива цена, стига да говорим за подържан плаж и чадъри на нормално разстояние един от друг. Пък и обикновено само на първия ред чадъри настояват да се вземат двата шезлонга, а също така и в по-слабите сезони свободните зони не са пълни и спокойно може да се ходи там със собствен чадър. Само ще се дразня, ако ме карат да плащам и шалтета. Но да платя ОИ и да търся друго място да се храня, за мен е неприемливо. Цвети, това, разбира се, не е към теб, а към хотелиерите, които предлагат храна с ниско качество, оправдавайки се с "за толкова пари - толкова".

# 184
Блу, разбира се, че е неприемливо, плащаш за една услуга и очакваш едно качество, а получаваш съвсем различно. Там няма да повторим /Оазис дел Маре/ въпреки хубавият хотел и плаж!  Peace

# 185
Мнение за Апартхотел Емберли , Stefanov или сънрайз кой ще ми препоръчате

# 186
Здравейте, някой ходил ли е на плаж към Корал скоро? Интересува ме докъде може да се стигне с кола сега и има ли къде да се паркира.

# 187
Здравейте! Някой има ли пресни впечатления от хотел Янис?! И от плаж-чадъри как са нещата?

# 188
Здравейте, някой ходил ли е на плаж към Корал скоро? Интересува ме докъде може да се стигне с кола сега и има ли къде да се паркира.

Влизам от първия вход (с/у "Бора") - стига се почти до импровизирания преди паркинг (той вече е заграден де), има място за 10-ина коли там...иначе успоредно по пътчето...

# 189
Сега прочетох по-назад... Simple Smile има спорове за янис, да се включи трети човек?!?! Simple Smile честно казано,не виждам за някой хотел да няма и негативни мнения,освен позитивни,и положението става винаги риск. Всеки си има някакви впечатления...

Дали пропускам нещо - има ли хотел в Лозенец за към 90лв със закуска двойна стая или 150лв двойна ОИ, от който повечето да са доволни? Който да е близо до плажа. Гледах Сънрайз,гледах Атива,не са по-добре от Янис. На Янис много ми харесва,че имат фб страница, отворени и мили са хората.

Този въжен парк в Царево близо ли е до автогарата?

За плаж и плитка вода видях,че препоръчвате северната част на централния. Има ли друга приятна зона (със свободни чадъри)? (Дано не съм пропуснала някое мнение по въпроса Blush)

# 190
Този въжен парк в Царево близо ли е до автогарата?

Не. Но има автобусче, което циркулира постоянно от Лозенец до Царево по стария път и спира точно на въжения парк Peace

# 191
  • София
.
Аз отивам почти до Кумкашла,спирам на пътя, има малък обособен паркинг.През прохода в оградата, по пътечката и сте някъде по средата на плажа.

# 192
  • велико търново
Здравейте за пръв път ще почиваме в Лозенец.Какво ще ми препоръча те да разгледаме?

# 193
А нощуването в Старата къща,както и мнение за хотел Контеса, някой да има? Не видях назад из темата. В Дамяноф има места,както и в Янис,както и в Сънрайз,където си е скъпичко,де. В общи линии сега избирам и ще ми е много полезно всяко мнение.

# 194
А нощуването в Старата къща,както и мнение за хотел Контеса, някой да има? Не видях назад из темата. В Дамяноф има места,както и в Янис,както и в Сънрайз,където си е скъпичко,де. В общи линии сега избирам и ще ми е много полезно всяко мнение.

Контеса и Старата къща са далеч от плажа, ако ще сте пеш; като гледам картата -Сънрайз е най-добре като локация; погледнете и тук:
http://lozenets-blacksea.com/e2/index.php/site/view/list/apartme … 7Cvillas%7Chotels

Здравейте за пръв път ще почиваме в Лозенец.Какво ще ми препоръча те да разгледаме?

Тук няма нищо за разглеждане  Rolling Eyes

Бегликташ - до Приморско; сега ще има там "Звук и светлина" (04.08) (обезателно се снабдете с репеленти!)

Царево -работилнички за деца 01.-05.08; пак там препоръчвам и църквичката във Василико. Peace

Има малък музей в Царево; също малък и изненадващо приятен "Музей на котвата" в Ахтопол (разходката с лодка по Ропотамо не я препоръчвам -вече не е към устието, а в обратна посока и освен комари и костенурки, друго няма да видите за 20-ината минути...

Равадиново - верно е въппрос на лично възприятие, но дори и така, този бутафорен кич няма как да не се признае като такъв; останахме разочаровани и от аквапарка им..може би защото беше вече септември, но няма да повторим.[/color]

Общи условия

Активация на акаунт