Училищата в район Младост, София - V част

• 98 147
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Бих искала да попитам за нивото на паралелките с френски език след 4ти клас в 81 СУ? Благодаря!
Всичко е трагедия след 5 клас в 81 су. Особено учителите по езици.
Благодаря!

# 181
Бихте ли ми казали нещо повече за допълнителните дейности в 128 СУ и за занималнята там?

Принципно имам някакви събрани отзиви, но всичко ще ми е от полза...

Благодаря!

# 182
Здравейте! Приеха ни в 39 и 131. Може ли да споделите малко мнение, особенно за 131-то, защото почти няма никаква информация за него. Благодаря!

# 183
  • София
Здравейте!

Ще помоля за отзиви за госпожата, която ще поеме наесен руската паралелка в 125 СУ.
Предполагам ще е същата, която тази година е била на четвъртокласниците.

# 184
  • гр. София
Здравейте! Приеха ни в 39 и 131. Може ли да споделите малко мнение, особенно за 131-то, защото почти няма никаква информация за него. Благодаря!
Здравейте, и моят син е приет в точно тези 2 училища, но определено клоня повече към 39 СУ. Очаквам да се включат майки с мнения за него Simple Smile

# 185
  • София
133 се възражда сега. Имат Шилер програма, наемат нови учители. Не знам как е като база.
39 е доста хубаво, от 10 г. насам.

# 186
Мнения за 128 и госпожите, поемащи първи клас?  Praynig

# 187
Здравейте,
Моля за отзиви за учителките, занималнята  и паралелките с английски език в 81 СУ? Предварително благодаря!

# 188
  • София
Занималните в 81 са ужас. По 2 класа на едно място, а като стая може да ги заврат и в мазето. Всички паралелки са с английски без една, но няма свестни учители по англ вече.
По принцип това ни е районното училище, но няма да запиша второто ми дете там.

# 189
За 128 СУ първи клас, целодневно обучение - Дали разрешават децата да се вземат в 16 ч., понеже мисля да го запиша на езикова школа извън училището?

# 190
  • София-Младост
За 128 СУ първи клас, целодневно обучение - Дали разрешават децата да се вземат в 16 ч., понеже мисля да го запиша на езикова школа извън училището?
Трябва да попитате, на многоместа не пускат децата преди края на занятията в занимлнята.

# 191
Благодаря.  Peace

# 192
  • София
Може външната школа да издаде документ, че от толкова до толкова часа в тези дни от седмицата, детето ще се обучава при тях. После в бележника тези часове се вписват като извинени отсъствия.

# 193
Благодаря ти. То няма да е по време на учебните часове, които са сутрин, а вечер след занималнята. Говорих с една майка на дете, което учи там, увери ме, че няма да има проблеми.

# 194
  • София
Когато формата на обучение е целодневна, има разписани часове за сутринта и за следобед. Ако планирате да взимате детето ежеседмично преди края на тези часове следва да извините съответните отсъствия. Занималнята не ви е детска градина все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт