"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 829
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • Gotham City
Ами не е трудно да се направи график за сериите, кога ще се излъчват и така нататък.
във вбокс, не го ползвам сайта вече, но преди си бяха ссъщо така, на части, те няма как да качат цял голям епизод

# 121
Ами то неслучайно и тук в темата ни агитираха за сценаристи ли беше, вече забравих............ Rolling Eyes
Щом и до нас опряха, положението явно е зле.Не е много трудно , ако си учил нещо свързано с телевизия или актьорско майсторство, креативен си и си разбираш от работата.Обаче сериала взе да издиша отвсякъде-пак можеха да се придържат към първоначалната идея, но да вкарат нови идеи и случки, нещо забавно.Пък то само гледаме сополивенето на Травис, заканите на Боби, бройките на Даню и тъпотиите на Никола.Вече почти не го гледам, пускам го по навик за фон и каквото загледам случайно-това е....

# 122
  • Gotham City
Не, нас ни агитираха за коментатори пред камера Laughing не успяха да приемат обаче градивната критика, която им беше отправена. За тях си е, де, аз сериали за глеадне си имам много, ама тях скоро няма да има кой да ги гледа. По фейсбук също се е напълнило с негативни коментари под техните снимки

# 123
Точно,ако знаете колко публика имат,ама предимно тийнове. Оня ден бях на една детска площадка и до нас имаше 11-12 годишни,които играеха на София ден и нощ  Laughing Да не казвам,че и в автобусите редовно чувам да обсъждат героите Laughing

# 124
  • Bulgaria
Ами не е трудно да се направи график за сериите, кога ще се излъчват и така нататък.
във вбокс, не го ползвам сайта вече, но преди си бяха ссъщо така, на части, те няма как да качат цял голям епизод

Ти сигурна ли си в това което казваш ..... сигуно може да се предвиди и кога ще има ден на национален траур и други събития, заради които е нямало серия.... моля спрете с глупавите изказвания...

преди във вбокса разделяха един епизон на 3 части според това кога дават рекламите. Сега ти / ви казвам че примерно епизода в понеделник беше 322 - Част 1 , а във вторник пак е 322 но част 2.

# 125
  • Gotham City

Ти сигурна ли си в това което казваш ..... сигуно може да се предвиди и кога ще има ден на национален траур и други събития, заради които е нямало серия.... моля спрете с глупавите изказвания...

преди във вбокса разделяха един епизон на 3 части според това кога дават рекламите. Сега ти / ви казвам че примерно епизода в понеделник беше 322 - Част 1 , а във вторник пак е 322 но част 2.

И аз мога да помоля за същото  Tired  може да се направи график, може разминаване до ден, два, но не е трудно да се направи такъв.

# 126
  • Bulgaria
Всяко излъчване се съгласува с телевизията която го излъчва. Ако Нова каже, в момента ще излъчваме еди си какво защото няма гледаемост СДН но спирам да се обяснявам на  хора, които явно всичко знаят....

# 127

И аз мога да помоля за същото  Tired  може да се направи график, може разминаване до ден, два, но не е трудно да се направи такъв.

Абсолютно си права.Изпреварила си ме и аз мислех да напиша същото.

# 128
# 129
Е, как няма да имат график? Телевизията не е нещо, което се случва от днес за утре. Всички формати се планират месеци по-рано. Съвсем в реда на нещата е да имат някакво разпределение на сериите. Разбира се, винаги може да има нещо непредвидено, но не мога да повярвам, че пускат на посоки епизодите...

# 130
  • Gotham City
То няма телевизия, която го кара на принципна "к'вото дойде" със сигурност, не броя примерно местни кабеларки, дето имат в порядъка на 10 зрителя седмично  Mr. Green там не знам как е

# 131
Едвали когато са ги снимали са знаели кога точно нова ще ги излъчи, че да ги разделят още тогава. Сега ги разделят.

Естествено, че знаят. По Нова пролетта даваха Откраднат живот, кошмарите (снимани миналото лято-есен-зима), те знаят колко бройки имат от дадено предаване и докога ще се излъчва то. Така че са знаели откога ще почнат да делят София ден и нощ на 2.

Иначе ми е все тая, половин час повече или по-малко. Не ми е толкова интересно напоследък и на мен, но го гледам с доста по-голям интерес отколкото някои други предавания, които буквално пускам за фон-дори не ги слушам-например Хавай 5:0 и другите им Хамерикански сериали тип Хорейшио, писнало ми е от тях.

# 132
  • Bulgaria
Ако някоя от съфорумките направи графика за излъчванията на сериалите и предаванията на Нова телевизия за  3-4 месеца напред, аз спирам да пиша повече във форума. Абе вие сериозни ли сте?!? То ако беше толкова лесно щеше вече да има програма във сайта за 3-4 месеца напред. Всичко се анализира и се прави график според това което би било интересно за зрителя.... но не за след 3-4 месеца. И това го определя телевизията, а не се определя от продуцента на нискобюджетния реалити сериал. Той може само да си прави график за заснемане на сериите, но за излъчванията... сори ... не мога да се съглася с вас... Още утре могат да му кажат от Нова сори пич/Краси Ванков/ но спираме да гоизлъчваме...няма гледаемост.  Naughty

# 133
  • Bulgaria
То се знае че ще има Х фактор на есен, но едва ли се знае точната дата! Това искам да кажа... Че тези неща сле определят 2-3 седмици преди да се случат....
спирам защото влизаме в един безмислен спор....  #Crazy

# 134
Защо спорите за глупави неща... и да има и да няма график, нито някой ще ни каже, нито е от голямо значение.
Аз което забелязвам е че те правят масово епизоди през зимните сезони, защото все е снежно и са все с якета... започне ли пролетта и видимо са по-разсъблечени, явно правят почивка и следващите епизоди са пак със сняг...
В началото беше интересно, сблъскваха се с обичайни персонажи от живота, но сега вече пълнят целия сериал само с небивалици. Наистина е наложащо да обърнат малко повече внимание на градивната критика, защото все повече аудитория ще губят.
Ние с моя мъж бяхме спрели да го гледаме преди 3-4 месеца за около 2-3 месеца, защото ни писна и пуснахме да видим какво е станало за този период, но не сме гледали предходните серии и за 2-3 месеца нищичко.... всичко си навързахме ...

Общи условия

Активация на акаунт