"София - Ден и Нощ" - 23

• 92 838
  • 758
  •   2
Отговори
# 150
Е,жалко ,Асето пак се завръща  ooooh!
А Коки май на маг ще се прави Mr. Green

Коки на малко неща не се е правил.Ама книгата дали кога ще бъде завършена?
А на Аглика, ще и препоръчам за контузията Антифлегмин или Рефригеранс.Това са мазила за животни, ама помагат и при хората.Първото помага и за хемороиди Wink

# 151
Антифлегмин ще ѝ свърши работа и за да не е такава флегма  Laughing
Трябва и Найден да го ползва  Mr. Green

# 152
Боби нали изгони Коко, защо вчера пак беше на масата с тях? Tired

# 153
Боби нали изгони Коко, защо вчера пак беше на масата с тях? Tired

Не го изгони, просто му беше казал да излезе от квартирата, за да не го набие.

А това за проекта на Дани си мисля, че няма да се скарат newsm78 , може би ще се сдборят Rolling Eyes

# 154
Лелеее, то това са едни гимнастички, мани, бегай, Остави!! Не можаха ли да изберат по-фини момичета. А едната като я даваха как се разтяга, ми то дъската ми за гладене е по-пластична от нея!! А и е строго препоръчително да не ги срещаш по тъмно  #Crazy
А иначе за пръв път съм съгласна с Дани. Михаела се държеше адски досадно, като някаква квачка щъкаше да му угажда и беше ааадски досадно. Пак много я изтърпя, аз ако бях на него, още на "двете яйчица" да съм я натирил по направление.  Naughty

# 155
  • Gotham City
1. Не разбрах защо съфорумка трябва да прави график на телевизията? И кой е казал, че продуцента го прави този график? Дават му графика и се подготвят епизоди по него. Бога ми, защо се хабя да обяснявам. Да, нека приемем, че националната Нова телевизия работи на принципа "Квото дойде".

2. Наистина ли на Боби му е минало? Надявах се да вляза и да прочета, че няма да го виждаме вече онова лекенце малоумно

# 156
2. Наистина ли на Боби му е минало? Надявах се да вляза и да прочета, че няма да го виждаме вече онова лекенце малоумно

Коки бяга от него, но си е в квартирата, не са си говорили Confused

# 157
Работни изненади за Дани в “София – Ден и Нощ”

Кариерни обрати очакват Дани в “София – Ден и Нощ”. В епизода тази вечер на риалити сериала по  NOVA фотографът ще представи своя проект на Вихра, а нейната реакция ще го изненада, а последвалото ѝ решение още повече.

Росен отново ще посегне на Анастасия. Асен твърдо е решен, че трябва да спаси майка си от домашното насилие и ще потърси помощта на Божидар и Боби. Дали двамата ще успеят да се справят със ситуацията?

Коко пък е убеден, че е осъществил връзка със свръхестествено същество. Дали това е поредната фантазия на веселия квартирант, или той наистина има причина да вярва в това?

# 158
Работни изненади за Дани в “София – Ден и Нощ”

Кариерни обрати очакват Дани в “София – Ден и Нощ”. В епизода тази вечер на риалити сериала по  NOVA фотографът ще представи своя проект на Вихра, а нейната реакция ще го изненада, а последвалото ѝ решение още повече.

Росен отново ще посегне на Анастасия. Асен твърдо е решен, че трябва да спаси майка си от домашното насилие и ще потърси помощта на Божидар и Боби. Дали двамата ще успеят да се справят със ситуацията?

Коко пък е убеден, че е осъществил връзка със свръхестествено същество. Дали това е поредната фантазия на веселия квартирант, или той наистина има причина да вярва в това?Само не ми е ясно как ще се случат толкоз много неща за 24 мин/щот рекламата само е 6 мин/А Коко  е твърде вероятно да е осъществил контакт с висш разум,нали откри ново измерение Simple Smile

# 159
Коко-"весел съквартирант, осъществил връзка със свръхествствено същество".... Shocked Shocked
Абе, ясно е, че звездите му говорят, ами да се заеме някои да го освидетелстват и да се приключва..... Sick

# 160
Коко-"весел съквартирант, осъществил връзка със свръхествствено същество".... Shocked Shocked
Абе, ясно е, че звездите му говорят, ами да се заеме някои да го освидетелстват и да се приключва..... Sick

От къде такъв късмет?  Mr. Green Наказани сме с Коко и това е.  ooooh! А образът му все повече започва да се доближава до жълтата книжка и белите ризки..
Данката май пак ще остане без работа. То в тоя сериал нито любовта е любов, нито работата е работа.

# 161
Не знам защо не се вслушат поне малко и да кривнат от сценаия си... коко не е смешен, не е забавен, Досаден е... просто да го махнат...

# 162

От къде такъв късмет?  Mr. Green Наказани сме с Коко и това е.  ooooh! А образът му все повече започва да се доближава до жълтата книжка и белите ризки..
Данката май пак ще остане без работа. То в тоя сериал нито любовта е любов, нито работата е работа.
Нито заплатите им заплати Simple Smile ,а хладилника им все пълен

# 163
Не знам защо не се вслушат поне малко и да кривнат от сценаия си... коко не е смешен, не е забавен, Досаден е... просто да го махнат...
Ми защото вече са заснети епизодите, няма как да стане ,а и както някой тук  каза, в Германия 6 та година върви сериала,а първообразите на Митко, Боби и Коко още са в екшъна.Не зависи от бг сценаристите ,това е ... успокой се Simple Smile

# 164

Нито заплатите им заплати Simple Smile ,а хладилника им все пълен
Нито работата им работа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт