Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 328
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107
ЕЕЕ, що триете? Това има ли го в условието на темата?
Бояна я изпуснах и съм сърдита! Crossing Arms
Ша, твоя е темата, ама и твоите своеволия/триеници са безобразие!
И неонката да се представи пак! Ето, Яна не се е изтрила. Как да не й направя комплимент за брадата! Blush

# 108
Е, днес не може да се оплачете от времето,  точно за темата си е.
Нищо не съм трила, леко с рогата отрано Laughing

# 109
Ми, аз не виждам снимки!  Rolling Eyes

# 110
При мен времето тепърва започва да се оправя, днес ще просусна плажа, мисля, че е хладно, поне за мен. Simple Smile

# 111
Лигла. Тя Шанти в най-големия  дъжд се показа по бански.

# 112
Вероятно сайта се е бъгнал.  Това не е толкова важно, давайте да поговорим за нещо, да поспорим,  снимките са само за цвят, а и не бива да се прекалява с тях, защото и  без това  има кибици които само това чакат за да забият темата пак ехее в измервателни единици.  Tired
Аз между другото исках да кажа, че съм приятно изненадана от Лиляна, която за първи път участва в тема по  тема със снимка,  вместо да муси уста и намества очила.
Браво Лил, могло  Wink
Сега обаче ми се иска да вдигна Мамасита да обясни как се ходи на плаж с три малки деца,  за целия бански е ясно  Simple Smile

# 113
а и ме бива да се прекалява с тях,

Определено те бива.

# 114
Не обичам цял бански. Само половинки. Миналото лято си взех танкини, защото беше голяма красотичка и не можах да устоя, но се премених само два пъти и пак се върнах на половинките.

# 115
 Laughing И теб, ама не винаги,  Трещ  Wink
Нена, тебе определено искам да те видя в темата, но когато и ако решиш, ще ми е приятно  Peace

# 116
Махнах, за да няма зяпачи само. Smile
Ето да загатна и аз малко, това е старият ми бански, който много си харесвам, ама вече не ми става Grinning

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 11:24 от тинити

# 117
Ша, като гледам всеки си показва частите, които са му най-хубави.
Аз най-много си харесвам д-то, ама някак не е престижно да го изтипосам в темата  Grinning

# 118
Ша, като гледам всеки си показва частите, които са му най-хубави.
Аз най-много си харесвам д-то, ама някак не е престижно да го изтипосам в темата  Grinning
Ненче, най-много си харесвам очите. Laughing

# 119
Ти знаеш ли, че имаш страхотни очи.

Общи условия

Активация на акаунт