Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 350
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 010
  • постоянно
Андариел,
покажи снимки на тази прическа , за която говориш , че днес въображението ми изневерява. Hug

# 5 011
Андариел,
покажи снимки на тази прическа , за която говориш , че днес въображението ми изневерява. Hug

Като на леля Мария от "София ден и нощ":

https://www.google.co.uk/search?q=%D0%BB%D0%B5%D0%BB%D1%8F+%D0%B … rc=5ZF8u3SgNTrZsM:

# 5 012
  • постоянно

Само да кажа, че така описаната личност за мен  е по- скоро в крак с модата ...
руското ( червено- медено ) злато е сега много модерно
7/8 тесни панталони - също
геометрични фигури - пак
дантела ( кроше ) - също на мода сега

# 5 013
Да бе, наистина имам четка с глигански косъм, подобна на тази:
https://www.amazon.co.uk/GranNaturals-Boar-Bristle-Paddle-Brush/ … r+brush&psc=1

Имам и масло от жожоба, рициново масло и други разни неща, не е като да ходя съвсем неподдържана. Косата ми е добре, ако е под раменете, иначе няма достатъчно тежест и се получава "триъгълна коса". А не искам да я мажа с продукти, за да стои на място. Затова използвам естествената тежест плюс четката за изглаждане.

Изобщо, целият ми режим за здраве и красота е винтидж- медицинска топка, руски тежести, калистеника. Мажа се с рициново масло и пия рибено масло. Гледам да не объркам кое се прилага вътрешно и кое външно, че лошо...

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 16:19 от The Siren of Titan

# 5 014
  • постоянно
Благодаря Кук  Hug

# 5 015
  • София
прическата отлично я олицетворява Корнелия Нинова.
сигурно е много практично, обаче...

# 5 016
Мажа се с рициново масло и пия рибено масло. Гледам да не объркам кое се прилага вътрешно и кое външно, че лошо...

Нищо кой знае какво няма да стане, ако ги объркаш - само разстройство може да те хване и ще ти мирише косата известно време.

# 5 017
И на мен повече ми харесват маслата за коса, отколкото маските. Само че аз ползвам бадемово или арганово плюс лавандулово и от розмарин, последните две като профилактика срещу въшки, че в последните две-три години има много въшки в училище, и децата карам да си слагат в шампоана, когато се къпят.
Андариел, като каза "накъдрено отгоре", се сетих, че в моето детство всички жени от фамилията ходеха на студено къдрене, много модерно е било явно. И задължително косата се поддържаше с маша. Сега къдри ли се някой въобще? Не се сещам за познати, които да го правят.

# 5 018
  • постоянно
И на мен повече ми харесват маслата за коса, отколкото маските. Само че аз ползвам бадемово или арганово плюс лавандулово и от розмарин, последните две като профилактика срещу въшки, че в последните две-три години има много въшки в училище, и децата карам да си слагат в шампоана, когато се къпят.
Андариел, като каза "накъдрено отгоре", се сетих, че в моето детство всички жени от фамилията ходеха на студено къдрене, много модерно е било явно. И задължително косата се поддържаше с маша. Сега къдри ли се някой въобще? Не се сещам за познати, които да го правят.

http://www.instyle.com/hair/perms-making-a-comeback

Peace

От маслата използвам това и съм доволна

# 5 019
Не, сега са модерни тези, които ти пусна, но са трудни за докарване. Химикали се използват за перманентни изправяне, но аз не бих си го причинила.

# 5 020
Масла, олиа,  няма ли хубаво лице, нищо ме спасява положението.
Имам приятелка с толкова рядка и тънка коса, че  цялата и коса се събира в един мой кичур..Но е такава красавица,  че никой не му пука за гъстотата или структурата на  косата й.

# 5 021
Докато не се опита да зарови пръсти и не се стресне, когато остане със скалпа и Simple Smile

Шегувам се, но наистина е очудващо, че имаш приятелки.

# 5 022
  • постоянно
Масла, олиа,  няма ли хубаво лице, нищо ме спасява положението.
Имам приятелка с толкова рядка и тънка коса, че  цялата и коса се събира в един мой кичур..Но е такава красавица,  че никой не му пука за гъстотата или структурата на  косата й.

Убиваш ме понякога !  Mr. Green

# 5 023
Сирен, и аз имам точно такава четка и друга от бамбук. Много добре се отразяват на косата.

А за квартала нямаше нужда от иронизиране.

Можеше просто  вместо да търсиш кой откъде е   Party да попиташ и да кажеш Тракия или Прослав.

Севга поддържам средно коса до раменете и под раменете, защото ходя вързана в 99% от времето си.

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 08:50 от Анонимен

# 5 024
Контеса, точно си минала фазите с мамините прически:)

Ша има frenemies, разбира се.

С тия гладени прически в случай на зомби апокалипсис за една седмица ще заприличате на зомбитата в главата:)

Общи условия

Активация на акаунт