Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 486
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 665
В Пловдив ли? Защото ако не е на морето е съвсем нормално, странно би било обратното, да се разхожда с хладилна чанта, масичка и стол в града. Joy

Ша ... Joy
Време е снимки. Че всички съботно-неделни ги изтървах.

# 4 666
О, Инка,  моля те  Blush
Аз също много често излизам само с телефон, пари в калъфа му и ключове.

# 4 667
Аз пък днес видях девойка-минималист. Не носеше чанта или портмоне. Носеше си само телефона. Свали му калъфа, извади оттам пари, после си мушна телефона в ластика на панталонките. Никакъв багаж...

Минималистки са циганките, като извадят от сутиена потните банкноти, тая е някаква аматьорка.

# 4 668
Дамската чанта е нещо, без което не мога никъде да изляза, усещането е все едно съм си забравила дрехите или обувките. Нося си и други неща, освен телефон и ключове - чадър, вода, пазарска торбичка, кърпички, особено важно човек да има кърпички, може да потрябват. Книжле, ако чета нещо хартиено.

# 4 669
А, Сашка Васева / в Черешката/ и телефон не носеше, парите си ги вадеше от калъфището на  бюста си...за ключовете не искам и да  се замислям къде ги е носила  Rolling Eyes
Е, на - Кукумицинка  ме изпревари  Laughing

# 4 670
Редовно се разхождам само с ключове и портмоне чат-пат, ако ще пазарувам.
Като излизам на разходка, телефон не нося.Не желая да ми нарушават удоволствието.
На плаж също БЕЗ каквато и да било комуникация.
Телефон нося само ако знам със сигурност, че някой ще се обажда.Или ако ми се налага хем да излизам, хем очаквам разговор.
Много ми е мъчно за едно време, когато имаше само домашни телефони и можеше да не вдигаш, не виждаш кой те търси, та да връщаш обаждане, нямаше сърдити, като не отговориш или не се обадиш "обратно".Абе, идилия си беше....
Напоследък често ми се случва да си пожелавам ей така, изведнъж, да се изпарят и Интернет, и мобилните оператори,....т.е., всякаква техника. Wink
А дано, ама ...надали!
Освен ако не ни нападнат извънземните....    Laughing

# 4 671
  • Ямбол
Лиляна, нали не карат теб да им ги носиш?
Не ме карат. Аз на плаж не ходя да ям и пия или поне не цяла чанта. Столове и маси има навсякъде, нямам нужда от такива на пясъка.

Моята чанта тази година е специална.

# 4 672
Напоследък често ми се случва да си пожелавам ей така, изведнъж, да се изпарят и Интернет, и мобилните оператори,....т.е., всякаква техника. Wink
А дано, ама ...надали!
Освен ако не ни нападнат извънземните....    Laughing
И аз, вярвай ми.
И на мене ми писна и хора, които си мислят, че тяхното прекарване, селфи, готвене или пазаруване в момента ме интересува и то  в момент, в който аз правя нещо съвсем  друго. Това ме разконцентрира и дразни, а най вече че се сърдят ако не им отговориш на секундата.

# 4 673
Лиляна, всеки е свободен да ходи както пожелае на плаж.
Това че ти не ходиш с цяла чанта ядене, нищо не означава.

# 4 674
Без чанта се чувствам гола направо. Обичам да са ми свободни ръцете, а в джобове мразя да тъпча.

# 4 675
  • Ямбол
Лиляна, всеки е свободен да ходи както пожелае на плаж.
Това че ти не ходиш с цяла чанта ядене, нищо не означава.

Така е. Но нали съм свободна да коментирам? Или не съм?Open Mouth

# 4 676

И аз, вярвай ми.
И на мене ми писна и хора, които си мислят, че тяхното прекарване, селфи, готвене или пазаруване в момента ме интересува и то  в момент, в който аз правя нещо съвсем  друго. Това ме разконцентрира и дразни, а най вече че се сърдят ако не им отговориш на секундата.

Сигурно е ужасно да те разконцентрира от важни дейности като питане на непознати имат ли проблеми с дрискането на почивка, какъв вид гащи носят, с каква талия са им дънките, слушат ли Деспасито...

# 4 677
кукумицинка, що бе...то не е нужна Ша да пита, хората по темите сами си казват дали и кога дрискат на почивка. Simple Smile

Лиляна, коментирай си, кой те спира...

# 4 678
  • sofia
Глиганите трябва да поддържаме форма (нали и кръглото е форма, все пак), а без хапване таз работа не става Smile

# 4 679
Само една седмица на строга диета и съм поне един номер по-долу. Не се меря редовно, но се радвам на резултата. Съчетавам я с яко ходене с тежести, от което кучката е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт