Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 375
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 950
Аз редовно ходя в едни от най-скъпите и никога, ама никога не са ме преценявали по дрехи.

# 4 951
Кенди, това беше сладко..)) Joy

Да, много е сладко да не можеш да си измиеш косата, а назад друга потребилка се похвали, че не е научена и едно копче да зашие. Въобще доста сладост взе да се събира.

Колкото до невротичността, аз пък намирам за невротично да се взираш в огледалото за нова бръчка или петно и да търчиш до салона за поредната терапия, а после да си втриваш в лицето 100 мазила в точно опрделена последователност и трепетно да чакаш ефекта. А да си бодеш лицето намирам вече за вид отклонение от нормалността. Вече и аз имам познати, които станаха направо страшни след като минаха заветните 35 и почнаха с процедури и мазилки - не знам защо, ама лицата им се изпиха и наистина - бръчки няма кой знае колко, но ефектът е като кожа, опъната върху скелет, без никаква подкожна мазнина, много рязка промяна. Не знам какво им правят, ама са като по калъп и е ужасно.

# 4 952
Джено, ти си по-мързелива и от мен, а това е трудно постижимо, макар че аз бая пари съм хвърляла по неизползвани абонаменти. С лазерната епилация ми възстановиха абонамента и ми се накараха, макар че доброволно си бях пропуснала часовете Simple Smile.

Поне имаше ефект де, та за разни части не мисля много вече.

# 4 953
На море /плаж/ като ходите как си миете косите /тези, които си ги мият само във фриз.салон/.

# 4 954
И аз имам една такава глезана, която не иска да си мие косата сама,  интересното е, че  не е дъщеря  ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 955
Свекърва ти Mr. Green?

# 4 956
  • постоянно
Какво значи не си мият косите сами ?През 2-3 дни на фризьор?
 :е:

# 4 957
Това да не си миеш сам косата вече граничи с патология за мен.

# 4 958
  • Sofia
Джено, ти си по-мързелива и от мен, а това е трудно постижимо...
а,мързелива-нали гърбя дОма да се разкрасявам  Thinking.Ама като претегля едното с дугото...не е ясно кое е по-мързеливо.
Козметичката на лице-не сменям и не пропускам  Peace.Тегаво ми е записването на часове,търсене на място за паркиране и т.н. подробности.Хем,че не съм от най-заетите жени  Whistling.
Нямам търпение аз да си измия косата и лицето,след фризьор,както си знам  Peace.Хич не ми търпи търпилото.Искам си хубаво да се изшкуря  hahaha.

# 4 959
Какво значи не си мият косите сами ?През 2-3 дни на фризьор?
 :е:
Сакън, ССФ си мие косата всеки ден Naughty

# 4 960
Ая, не... То това остана Joy
Ами примерно поглежда се в огледалото и си казва "Ау,  косата ми е вече за миене, но  така ме мързи,  ще ходя да ми я измият."
Такъв мързел вече е невъзможно  възможен, бих каала Grinning

# 4 961
Да не си миеш косата може да е въпрос на разбирания, например дервишите не си ги мият по убеждение, както и хипарите, но да не можеш да си я измиеш е въпрос на поза, а не на истинско неумение, явно още не е отминала съвсем модата на хваленото с нещата, които не можеш. Ама щом е сладко, значи е и вървежно. По нашия край, когато някой каже, че нещо не може да направи, му се подхвърля иронично "Да не си с пръстени?".

# 4 962
Това не беше ли шега за миенето на коса само в салон? Laughing (Надявам се)

# 4 963
Аз имах познати, които нямаха шампоан в къщи. През ден ходеха на фризьот за измиване и сушене. Но по това време не работехме и не беше проблем. За работещи, не си го представям.

# 4 964
Да не можеш да си измиеш косата ми се струва абсурдно, все едно да не можеш да си избършеш з.дника.

Общи условия

Активация на акаунт