Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 377
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 965
Какво значи не си мият косите сами ?През 2-3 дни на фризьор?
 :е:

По мои наблюдения не е толкова заради миенето, а по-скоро заради издухването след това.
Имам роднина, която предпочита да е издухана със сешоар и понеже не го може това, ходи на фризьор 2 пъти седмично. И след като и без това е там, направо й измиват косата.
От най-работещите е и постоянно е на срещи с нови клиенти (в може да се нарече) модния бизнес, та затова й е извънредно важно косата да е в ред.

И аз бих ходила, обожавам да ми пипат косата. ^^ И фризьорите някак много нежно я мият.
А издухването със сешоар ми е някаква мистерия, няма никакъв начин да си задържа ръцете толкова време във въздуха. Тя моята коса не че ще задържи резултата, но все пак бих искала да мога Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=0lLqLk-pwfM&index=3&list … zntIrm7g&t=6s - като косата й тук Purple Heart

# 4 966
Четох, че принц Чарлз имал човек, който да му изстисква пастата за зъби от тубичката и друг, който да му глади връзките на обувките. Това с косата ми е от същия ранг. Grinning

# 4 967
Нямам търпение аз да си измия косата и лицето,след фризьор,както си знам  Peace.Хич не ми търпи търпилото.Искам си хубаво да се изшкуря  hahaha.
Е ка к се миеш наново след фризьор,  нали ще ти се развали сешора?
Все едно сега пак да си намокря косата и ще замине формата. А пари струва, пари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 968
Това за Принца са малко градски легенди, но миенето е, заради прическата. Просто ходят да си правят често прическа и няма нужда да се мият в къщи.

За мен е загуба на време, но тогава всички бяхме по майчинство и време бол.

# 4 969
В салон не могат да ти измият хубаво косата - тази част, в близост до врата, която се опира на съоръжението за миене, винаги ми е съмнително дали става съвсем чиста, или тази около ушите... Във всеки случай миенето е на части, което няма как да се сравни с един глобален душ. Да не говорим, че вкъщи мога да си мия косата всеки ден, ако поискам, докато ако правя същото в салон, ако я подлагам на тамошното радикално изсушаване, ще си остана без коса. С две думи: да се миеш само в салон е много проблемно от хигиенна гледна точка.

# 4 970
  • София
На мен работата ми осигурява идеална профилактика за отлагане на бръчките - редовно си правя артикулационната гимнастика с всеки пациент или клиент. Може някой ден, може и козметични масажи на лицето да правя, при това най-научно - и без това задължително трябва да ги зная за терапия - кеф ти отпускащ мускулатурата, кеф ти тонизиращ, всякакъв. Действат благотворно на психическото състояние - напрегнатите и изнервените се отпускат, а заспалите ги събуждам малко и да им работят по-концентрирано главите Wink

Четох, че принц Чарлз имал човек, който да му изстисква пастата за зъби от тубичката и друг, който да му глади връзките на обувките. Това с косата ми е от същия ранг. Grinning

Ужас, това е побъркващо направо, постоянно да му се завират в личното пространсство. Едно време е имало и отговорници по избърсването на задните части, че било нередно да пипат там със собствените си ръце.

# 4 971
Ох, bambinnah, тая от видеото ме погълна направо JoyJoy

# 4 972
  • Sofia
Е ка к се миеш наново след фризьор,  нали ще ти се развали сешора?
Все едно сега пак да си намокря косата и ще замине формата. А пари струва, пари Stuck Out Tongue Winking Eye
а,де-разсипия голяма е мойто  Mr. Green
Скрит текст:
(при едната фризьорка ходя САМО за подстригване без сешоар и търча да се измивам дОма:;при другата САМО за сешоар,без подстригване  и устисквам 2-3 дни Crazy)
Предпочитам за 2 часа да ме"разчекнат"-маникюр,предикюр и коса,ама рядко се случва да са свободни всички,та да ми подгъзуват.А и след такъв "маратон" съм полужива  Mr. Green.

# 4 973
Не знам дали е сладко неумението ми или просто съм с две леви ръце ,но мия ли си сама косата става някакъв ужас , не мога да я оформя сама със сешоар ,предпочитам да отида два пъти седмично да ми я измият  и изсушат.

# 4 974
Аз лятото отказвам сешуар, макар че е включен в цената, освен ако не отивам някъде веднага след това. Плувам всяка вечер и ми е излишно горене.
Липсва ми плуването сега, а не мога да се наканя да ходя на басейн.

# 4 975
  • Варна
    Не знам дали е сладко неумението ми или просто съм с две леви ръце ,но мия ли си сама косата става някакъв ужас , не мога да я оформя сама със сешоар ,предпочитам да отида два пъти седмично да ми я измият  и изсушат.

Значи все пак можеш да си я измиеш, просто не можеш да я оформиш. Както го каза първоначално прозвуча доста стряскащо. Аз бих се притеснила от чак такова неумение. Simple Smile

# 4 976
    • София - Рим и обратно

Значи все пак можеш да си я измиеш, просто не можеш да я оформиш. Както го каза първоначално прозвуча доста стряскащо. Аз бих се притеснила от чак такова неумение. Simple Smile
    Е, то е близко до акъла, че става дума за оформянето след това.
    Аз също обожавам да ми пипат косата, релаксиращо ми е много. Само да можеше да не ми приказват през това време...

# 4 977
    Кенди,  а не може ли просто да се измиеш и изсушиш сама без да я оформяш.Искам да кажа, задължително ли с всяко миене на косата тя   да бъде оформена  в прическа?

# 4 978
    • До морето
    Два пъти седмично съм на фризьор, понякога три. Зависи. Имам тънка и перушинеста коса плюс 2 леви ръце. Абсолютно не мога да я докарам в приличен вид, който да изтърпи повече от два часа. Шампоан вкъщи имам за зор заман. Много рядко го ползвам.
    Дори в момента съм с маска за коса, след 2 часа съм на фризьор да ме измият и изсушат, записвам часовете така, че да ми е удобно. Не виждам нищо странно и префърцунено. Всеки си има нещо, за което дава повече пари и полага повече грижи, моето е косата. Ако имах някоя красива конска грива, сигурно щях да я мия с шампоан от 5 лв. и да я суша на слънчева светлина, ама съдба......

# 4 979
    Mom hair:

Понеже според някои стандарти на моята възраст, тоест Кукумицинка плюс малко отгоре, косата ми следва да е максимум до челюстта, ако може и до ушите.

И аз съм от тия, които след фризьор се къпят. Иначе ми е гнусно. Затова и не ходя за прическа- да си напълня косата със салонски бактерии и да си я нося така няколко дни.

Мия си косата веднъж седмично. Нарочно разредих миенето, всяка вечер 100 четкания с четка от глигански косъм и няма омазняване, да не говорим, че повече миене предизвиква повишено омазняване. Косата ми може да стои гладка и без сешоар. Е, не е маниакално гладка, но не е и бухнала кошница.

Общи условия

Активация на акаунт