Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 296
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 160
В момента тийновете си говорят на "мойта", някаква паразитна думичка е, нещо като комплимент, в смисъл на "много мой човек", не за гадже. Непрестанно го чета в коментари във ФБ, съпроводено с много сърчица и котенца.
А иначе наблюденията ми и върху децата, и върху глиганите са, че нито децата са дебели, нито глиганите са глигани.
Може и да има по-дебели деца в детска възраст, в но пубертета се издължават и стопяват коремите и бутовете, стават кокалести и дълги. Нали ги виждам покрай сина ми, не са дебели, но за сметка на това са много високи - и момичетата, и момчетата.
Ниски майки от нашето поколение и от по-младите няма, не знам къде Сирен ги намири тези от по 155 см, ама подозирам, че послъгва или просто в Пловдив да са по-дребни, защото жени от по 155 са голяма рядкост, срещат се по-често само сред много старите баби, които над 70-годишни. Отделно, че в момента емодерно да се спортува, така че жените масово влизат във форма.

# 5 161
Аз лично си калибрирах външния вид, за да привличам само определен тип мъже. Защото е много кофти да взема и да привлека грешния тип.

Нищо не си калибрирала, рационализираш при свършен факт, ако говорим за външност. Аз приемам външността си, но щях да бъда по-доволна, ако в някои аспекти изглеждах по начин, който намирам за по-естетичен. Доволна съм от плътните си устни, със сигурност нямаше да изглеждам по-привлекателна с по-тънки. Имам отношение и собствена воля само върху избора на мъже, от тези, които вече съм привлякла, но не и върху това какво ще привлека с външността си. Повече поведението играе роля във волевото поведение, въшността е второстепенна.

# 5 162
Пак поизместихте темата. Предпочитам на Ша гащите.

# 5 163
Ама какво значение кой какво харесва? Един това, друг онова.

Важното е да си живее живота както го разбира и да остави другите да си живеят техният както пожелаят и те. Е сега ако много започнат да се изтъкват и да се превземат какви са велики и какъв загубеняк си ти то няма лошо да ги приземиш, но не и всеки път, ей така за спорта, само защото не си на кеф и те яде да се заръфаш с някого  Mr. Green

Много повече деца със затлъстяване има. Доста повече от времето, в което ние растяхме.

Последна редакция: пт, 21 юли 2017, 21:28 от Анонимен

# 5 164
В момента тийновете си говорят на "мойта", някаква паразитна думичка е, нещо като комплимент, в смисъл на "много мой човек", не за гадже. Непрестанно го чета в коментари във ФБ, съпроводено с много сърчица и котенца.
А иначе наблюденията ми и върху децата, и върху глиганите са, че нито децата са дебели, нито глиганите са глигани.
Може и да има по-дебели деца в детска възраст, в но пубертета се издължават и стопяват коремите и бутовете, стават кокалести и дълги. Нали ги виждам покрай сина ми, не са дебели, но за сметка на това са много високи - и момичетата, и момчетата.
Ниски майки от нашето поколение и от по-младите няма, не знам къде Сирен ги намири тези от по 155 см, ама подозирам, че послъгва или просто в Пловдив да са по-дребни, защото жени от по 155 са голяма рядкост, срещат се по-често само сред много старите баби, които над 70-годишни. Отделно, че в момента емодерно да се спортува, така че жените масово влизат във форма.

Тя понеже е много висока Simple Smile. Сега пуска коса, след година ще ни убеждава, как къса е по-добре (май че вече го е правила).

# 5 165
Пак поизместихте темата. Предпочитам на Ша гащите.

Никой не се и съмнява, че гащи предпочиташ.

# 5 166
При вас може и така да е, но българчетата все още не са толкова дебели. Ако пусна снимка на класа на сина ми, ще кажете, че тези пораснали момчета и момичета са модели от агенция за красота, а не математици. Няма нито едно дебело, а момичетата направо са страхотни - високи, слаби и дългокраки. В класа на малкия пък има само едно по-пълно момиченце, но съвсем не е затлъстяло.
Даун, точно защото не е висока, подозирам, че занижава ръста на майките с едни 10 см, за да ги превъзхожда явно. Психологически не е приятно да застанеш до по-висок от теб човек.

# 5 167
 Не знам, като гледам съученичките на сина ми и ..спрямо тях аз съм като 10 годишна..(

# 5 168
Къде ги виждате тези толкова високи хора сред нашето поколение. Като пътувам в метрото забелязвам, че не само жените, но и немалка част от мъжете са по-ниски от мен. А аз не съм свръхвисока - 1.70 плюс някакъв среден ток - значи масово българските мъже са под 180 см.
Но е вярно, че сред младите има доста високи.

# 5 169
И при нас не са дебели масово децата. Аз и Бояна в една тема се мъчихме да обясним, че са дебели бедните в западните общества.

Нямам познати дебели деца в БГ. Вярно е, че има тенденция към затластяване, но не засяга всички слоеве.

А за гадното чувство да гледаш някой от по-ниско си права Simple Smile. Аз за това се нося на кокили, а и с многото азиатци, все някой ми прави комплимент, че съм висока :rolling:.

# 5 170
Не чак толкова високи, но и не са по 155 масово, че и глигани. Средният ръст на българската е 164 см, а не 155.

# 5 171
  • София
Стига с тези гащи! Мамасита е интересна в момента. Кажи, Мамасита, за какъв тип мъже си се калибрирала и какви са основните характеристики на този калибър?

# 5 172
Янечек, ще е интересно да пуснеш снимки. И аз мога да пусна, но нашите са 9 годишни все още.

В Англия беше доста по-осезаемо, но тук е  като навремето в Б-я. Много са поддържани хората и са масово нормални и атлетични.

# 5 173
Oх Анди, не я стимулирай, тя и без друго се изживява като гуру.

# 5 174
Е не, как ще пускам снимки на чужди деца, не мисля, че е коректно, нито пък бих пуснала на моите във форума.

Общи условия

Активация на акаунт