Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 293
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 175
  • София
Съвсем сериозно питам, без грам провокация.

# 5 176
Не чак толкова високи, но и не са по 155 масово, че и глигани. Средният ръст на българската е 164 см, а не 155.

Да, ей сега се разрових за статистика:
"Средната височина на мъжете у нас е 175.2 см, а на дамите - 163.2 см. В столицата обаче средният ръст при силния пол е 178.1, а на жените 164.8 см."
Ами не са много високи хората у нас.

# 5 177
При вас може и така да е, но българчетата все още не са толкова дебели. Ако пусна снимка на класа на сина ми, ще кажете, че тези пораснали момчета и момичета са модели от агенция за красота, а не математици.
Ами ти сама подхвана темата   hahaha

Стига с тези гащи! Мамасита е интересна в момента. Кажи, Мамасита, за какъв тип мъже си се калибрирала и какви са основните характеристики на този калибър?
Joy Joy

# 5 178
Ами никога не сме били много високи като цяло. Има и изключения, като Бояна (Бо, тагъдък да се включиш). Аз се водя висока сред азиатците, но съм си дребна сред австралийките и англичанките.

# 5 179
Аз съм 155, за много неща съм имала комплекси, за височината никога. Токчета почти не нося, освен в официални случаи. Никога не ми е било проблем да общувам и с много високи хора, нито те са избягвали общуването с мене. Ако има някакъв недостатък тази височина, то е притеснението ми, че имам две момчета, чийто ръст може да бъде повлиян по-сериозно от моите гени и се надявам тук ръстът на баща им да изиграе решаваща роля.
Навсякъде, където съм била по Европа, съм срещала пълни момичета и момчета с една специфична подпухналост, която е резултат вероятно от ядене на джънк и недобра двигателна култура. Но не са мнозинство, просто правят впечатление.

# 5 180
Те пък англичанките едни високи  hahaha
Все бях най-високата от жените там, освен ако нямаше наоколо холандки, скандинавки, латвийки или австралийки.

А каква мъка беше да си намериш висок и свестен приятел. Мъка.
И най се дразнехме с моята дружка когато някоя тапичка  hahaha се кипреше до мъж 190см ,а наоколо все мъже около 175 см в изобилие. Ама ха  hahaha

# 5 181
Добре, де, Контесо, наистина ли не разбираш какво значи условното наклонение? Ако исках да пусна снимка, нямаше да го използвам.
Колкото до външността, мисля, че каквото и да сторя, никога няма да привличам мъже и въобще хора, които не си падат по такива като мен. Нали освен за красота, тези устни служат и за говорене и когато ги отворя, този мъж ще трябва да хареса това, което излиза от тях, иначе за какво привличане говорим? Ако е за чисто сексуалното, на мен лично не ми е интересно, нито намирам за привлекателни всички мъже и жени със секси или хубава външност, някои може направо да са ми противни, защото нещо в поведението ме отблъсква.

# 5 182
Контеса, ти си над 1.75 доколкото помня. Аз съм 1.65 и да, повечето местни, англичанки и ирландки са по-високи от мен.

# 5 183
Янечек, явно ми е убягнало. Peace

Аз нямам  нищо против да пусна снимка за да докажа казаното.

Даун, да. Направо си беше мъка.

Аз съм се калибрирала така прецизно, че да не ме закачат много мъже.   Flutter  Навремето не се траеше все да ме заглеждат, заговарят и пускат погледи..

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 07:50 от Анонимен

# 5 184
Янечек, явно ми е убягнало. Peace

Аз нямам  нищо против да пусна снимка за да докажа казаното.

Даун, да. Направо си беше мъка.
Все някакви мъже спод и около моя ръст ми се лепяха..Нямаше много високи и свестни едновременно и доста време си избирахме, а някой още не са си избрали. Sad

179см и двете с моята БГ приятелка 176см и другата австралийка от 178см си ни беше наболял проблем. Другата ми австралийска дружка и латвийката бяха по 180см, но бяха омъжени и не ги касаеше манхънт Simple Smile

Ами така де, малко срам имайте пък :нацупен имотикон:

# 5 185
Даун, имаме срам.
Аз съм се калибрирала така прецизно, че да не ме закачат много мъже.   Flutter  Навремето не се траеше все да ме заглеждат, заговарят и пускат погледи..

Joy hahaha

# 5 186
Мен само такива, които не харесвам ме свалят Sad. Явно трябва да сваля критериите Simple Smile.

# 5 187
Мен само такива, които не харесвам ме свалят Sad. Явно трябва да сваля критериите Simple Smile.
hahaha Аз почти никой не харесвах винаги, така че те разбирам.

Критериите не си сваляй, а ги увеличавай.
Малко са свестните мъже, които си заслужават упражнението.

# 5 188
Да бе, на тези години ако ги увелича.....
Всичките са свестни, ама няма привличане. Малко като пубер съм, ама,,,

# 5 189
Даун, явно и ти като мен не си се сетила да се калибрираш правилно Joy

Общи условия

Активация на акаунт