Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 281
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 205
кукумицинка, ами избери си по-нисък и слаб от теб за да си родиш бебе с ниско тегло и хубави черти.
 Няма проблеми.

Аз не си се представям с мъж по-нисък от мен и оттам желанието ми да се събера с по-висок от мен мъж със светли очи, дълги пръсти, бели хубави зъби, чаровна усмивка, готин характер и интересен събеседник.
Всеки си избира с кого да се събере и да живее. И щерката ни е негово копие  Heart Eyes

# 5 206
Дребните майки раждат дребни бебета, едрите - по-големки, природата го е измислила. А после тези дребни бебета могат да пораснат много високи хора, няма връзка между теглото на бебето и ръста му като възрастен.
Контесо, имам чувството, че първо си намерила мъжа си и после си задала критериите. Ако беше харесала друг, сега щеше него да описваш и да твърдиш, че точно такъв си търсила и не би отстъпила и на милиметър от желаното. Точно като с калибрирането на външния вид - не че можеш да привлечеш определен тип мъже, просто е по-приятно да твърдиш, че е нарочно търсен ефект.

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 00:13 от Янeчeк

# 5 207
кукумицинка, това коя звезда ти го нашепна? Напълно нормално е високите да раждат високи в повечето случаи, рядко ще се появи някой запъртък. Обичайно децата се раждат доста под 5 кила, а ако докарат около тези килограми, най-често има някаква патология през бременността и няма нищо общо с височината на родителите. А и дължината на бебетата не е кой знае колко различна, 51-52 сантиметра е обичайно дори за децата, които са на високи родители.

Може и гестационен диабет или друга болестна причина да има, но чисто емпирично, колкото пъти са давали майките на такива рекордно едри бебета, все са някакви високи, дебели и космати. Не ми е медицинско или научно издържано обяснението, но наблюденията ми са такива.

# 5 208
  • София
а колко от бебетата на високи, едри и космати жени са по пет кила? Чисто емпирично? Накрая ще се окаже, че повечето високи, едри и космати майки не раждат бебета от по пет кила, защото високите, едрите и косматите жени са доста, не е като да са една на милион, а съвсем обикновени от по три кила и половина, а може и дори по-дребни. Иначе бебета от по пет кила щеше да има много повече, отколкото сега и нямаше да бъдат новина.

# 5 209
Не са доста високите, едри и космати българки, нали средният ръст е 1.60 и малко. Сигурно и не всички високи над 1.80, едри и космати българки раждат от високи и едри мъже, защото пък средният ръст на българския мъж също не е кой знае колко.

# 5 210
Щом вече и космите намесихте, се оттеглям.

Щом се свърза високи, с космати, дебели и едри няма какво да ви кажа повече.  Много глетаво (тестяно) ми стана дискутираното. Отивам на маникюр.

Деца с такива масивни тегла са предимно на майки с диабет през бременосста или пре-еклампсия.

Янечек, единствените две неща, които не изпълни от списъка ми мм си ме дразнят и до ден днешен.
Не съм Сирен, че да си нагласям житието според битието.

# 5 211
  • София
Въпросът е колко от високите, едри и космати българки раждат бебета от по пет кила. Може средният ръст да е 1.60, но само в темата се разписаха три потребителки с ръст рад 1.75, аз също мога да се включа в тази категория, а потребителките в темата на случаен принцип са доста. На два милиона жени ще се намерят достатъчно високи, едри и космати, които са родили поне по едно дете, но колко ли от тези деца са пет кила? Логика с проценти и количества.

# 5 212
Средно едра съм, не от най-едрите, родила съм се 3.450 кг, но все пак не бих рискувала, ако реша да се размножавам, с едър и висок мъж. Преди няколко дни гледах по новините за бебе, което беше 6 кила с такова странно небебешко лице. Не дадоха родителите, но си ги представям как изглеждат и искрено се надявам, че майката не е родила вагинално, защото главата на бебето беше с размер на диня рекордьор от Любимец.
Аз съм родена 4,100, но към момента съм по-скоро дребна/1,62 съм/. Съпругът ми е близо 1,90, а малкият ни син  на 15 години е с една глава точно по-висок от децата в Бг на неговата възраст. В Китай синът ни минаваше за много атрактивен, и поне за 18 -20 годишен. Голяма изненада им беше, че няма 15/към тогава/.
В Холандия синът ни е   дете със среден ръст, повечето на неговите години са по-Високи от него, а той към момента е 1,78.
Зеленоок, висок,  с тъмно руса коса, без косми Laughing, великолепен екземпляр, нчма да го дам без бой на никоя моето прекрасно създание/майтап, сега да не се върже някоя/.

Бг мъжете масово, са ниски/от моя гледна точка, все пак съм свикнала сред холандци, а те са статистически най-високите мъже в Европа/.

Цитат
: Excuse me в пт, 21 юли 2017, 15:18

Аз пък определено "съдя" много по половинката всеки..)
Много е видно кой с какъв интелектуален капацитет е.

Съдейки по видяните съпрузи на съфорумки - вярно е Wink

# 5 213
Въпросът е колко от високите, едри и космати българки раждат бебета от по пет кила. Може средният ръст да е 1.60, но само в темата се разписаха три потребителки с ръст рад 1.75, аз също мога да се включа в тази категория, а потребителките в темата на случаен принцип са доста. На два милиона жени ще се намерят достатъчно високи, едри и космати, които са родили поне по едно дете, но колко ли от тези деца са пет кила? Логика с проценти и количества.

Не съм казала, че всички високи и едри българки раждат бебета по 5-6 кила. Повечето от тези високи и едри българки вероятно и не забременяват от едри мъже, стърчащи над жените си на токчета. Но като се има предвид, че високите и едрите българки са малцинство, бебетата по 5-6 кила на практика се раждат почти изключително от такива, а не от дребни слаби майки.

A Walk to Remember, синът ти по-скоро е взел твоя ръст плюс някакви сантиметри от акселерацията и от мъжкия пол.

# 5 214
  • София
всъщност това сигурно ли е, че все се раждат от такива майки? На мен ми е малко съмниттелно, ама карай, няма да се караме за някакви бебета от по пет кила.

# 5 215
Не мисля, свекърва ми е 1,80  - едра, висока жена.

Никой от внуците и не е нисичък или дребен. Peace
------
пс. моето малко котенце се роди 3,300 - съвсем стандартно бебче.

# 5 216

Другите снахи по 1.60 ли са високи?

# 5 217
Куку, ако си крехка и тънка (не пиша ниска, защото има не особено високи, но мощни жени с широк ханш), и Крали Марко да е бащата, няма да родиш слон, спокойно. Най-много главата му да е малко по-големичка заради гена, който предполага това дребно същество да се разгъне като дърводелски метър в пубертета, но на килограми ще си е нормално. Пък и в днешни дни никой няма да мъчи дребна майка да ражда едро бебе, опитният лекар от пръв поглед ти казва, че си директно за секцио.

# 5 218
  • София
в повечето случаи децата стават малко по-високи от родителите си. Каквото и да си говорим, да си висок сред популацията, в която вирееш, е предимство.

# 5 219

Другите снахи по 1.60 ли са високи?
Една само е по- нисичка от мен/индонезийка е/, но има 4 деца, до едно по- едри и по-високи от моето/едната и дъщеря е модел в Белгия/ . Другите снахи и дъщери са си едри, високи, абе, типични холандки.

Общи условия

Активация на акаунт