Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 260
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 220
Не съм крехка и тънка, не съм и набита и с широк ханш, но мъже с дърварска физика не харесвам, така че не ми е проблем.

А Walk to Remember, явно твоят ген е по-силен от гена на свекървата в детето, защото 1.78 м не е висок ръст дори и за днешните български тийнове.

# 5 221
То и на жените с мъже-тролове не им проблем износването и раждането, защото бебето е според калъпа на майката, а не на бащата. Природата рядко допуска чак такъв слон, че да не може да бъде износен и роден от съответната майка. Пък и нали за привличане говорихме, обикновено се харесваш с човек, с когото ще създадете годно поколение, а това включва и успешна бременност и раждане.

# 5 222
Може, не знам .
Според съпруга ми, малкият ще го задмине, сега е само на 15г. Дори и 1,80 да стане, синът ми ще е по-висок от средностатистическия Бг мъж, и ще е среден на ръст за Холандия. Но мисля, че ще мине 1,80 следващите 2-3 месеца, и ще стигне поне 1,85/и отгоре/.

# 5 223
Така е, но все пак имам едно наум, че въпреки, че не съм наследила физиката на баща ми, който е над 1.90 и едър, както се опасявах през пубертета, гените му дремят някъде в мен.

# 5 224
Сестра ми е по-висока и доста едра. Аз съм дребна. Нейният син е 2 м, моят едва ли ще мине 178..
Мъжът й никак не е висок, едър и т.н.
И на приятелката ми двете деца са тотално различни като ръст. Едното е ниско направо, а другото - на 13, вече 170. Момичетата.

# 5 225
Генетиката си е сложна наука и не винаги гените се  определят самоот родителите. Аз съм 1.65, мъжът ми 1.72, а детето е 1.80, а и още расте.

# 5 226
Така де. Ама важно е някой да има теория..)

# 5 227
В Щатите видях китайка висока към1.80 с 45 номер обувки.

# 5 228
В Щатите видях китайка висока към1.80 с 45 номер обувки.

Аз съм "влюбена" в един от консултантите ни. Според мен е смесен между азиатец и европеец, но е много хубав и висок.

# 5 229
Според мен е смесен между азиатец и европеец, но е много хубав и висок.

Ох, какво говориш, сигурна съм, че е много атрактивен, докато бях бременна и кърмех, се бях зарибила по корейски сериали и изгледах доста много един подир друг. Всъщност ги гледах заради един конкретен актьор, който ми се струваше ужасно секси - ето този.

# 5 230
Според мен е смесен между азиатец и европеец, но е много хубав и висок.

Ох, какво говориш, сигурна съм, че е много атрактивен, докато бях бременна и кърмех, се бях зарибила по корейски сериали и изгледах доста много един подир друг. Всъщност ги гледах заради един конкретен актьор, който ми се струваше ужасно секси - ето този.

Ей го моя контрактор, надявам се не чете в БГ Мамма Mr. Green
 https://au.linkedin.com/in/tonylong-it?trk=prof-samename-name

# 5 231
E да, личи си, че е смесена порода, а не чист азиатец. Хубав е и според мен Simple Smile Чувала съм, че тези смесените много се харесват на европейците, но не и на азиатците, не знам вярно ли е.

# 5 232
Много гладко избръснати бе, не ми харесват такива кьосета,  лице като бебешко дупе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 233
Не си падам много по азиатци, но въпросният е хубав.

# 5 234
В понеделник имам среща с него Mr. Green, само служебна за съжаление Simple Smile. За мен е привлекателен, а и е много точен. Работя много добре с него.

Общи условия

Активация на акаунт