Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 222
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 235
На мен ми е интересно дали някоя си пада по араби, защото по викинги например почти всички си падат, някои си падат по негри, но никога не съм прочела или чула за жена, която да твърди, че арабите са ѝ секси - с налудните им очи и късите, криви крачка.

# 5 236
По викинги си падам, не мога да отрека. Араби и негри, в никакъв случай. Латиноси също не харесвам, макар да има секси мъже сред тях. Не съм расистка, но предпочитам и ме привличат мъже от бялата раса.

# 5 237
https://www.google.bg/search?q=Gong+Yoo&client=tablet-unknow … w=768&bih=847

Този от азиатците - много ми е хубав. И сериали, и филми съм гледала заради него. Приятни, даже красиви мимики има, очарова ме и през екрана.

Негри по филмчета ми харесват, ама не ги помня.

# 5 238
Аз нямам тип мъже, които харесвам. Виждала съм доста атрактивни араби.
Една от първите ми работи беше в зъболекарски кабинет и шефа беше Иранец. Беше добре изглеждащ мъж и живееше с баща си. Баща му беше типично изглеждащ арабин, но ме прие като дъщеря. Така се е грижил за мен, че никога няма да го забравя.

# 5 239
И аз нямам тип мъже, които да харесвам и търся, но има типове, които не харесвам и никога няма да захаресвам.

# 5 240
Аз под определен тип разбирам да харесваш само мъже над 190, задължително със сини очи и черна коса, примерно. Нямам типаж. Харесвала съм и светлооки и мъже с тъмни очи. С черна коса, както и по-светли.  

# 5 241
И аз съм далеч от типаж, по който конкретно да си падам.
Винаги - най-малко където съм очаквала или съм си представяла..))

# 5 242
И аз нямам тип мъже, които да харесвам и търся, но има типове, които не харесвам и никога няма да захаресвам.

От както живея в шарена среда не мисля така. Имам двама колеги индийци, които са  просто страхотни. Някак си се научих да не оценявам хората по националност, макар че пак го правя - не искам мъж от югоизточна Европа Simple Smile.

# 5 243
Независимо от националността, не харесвам ниски, късокраки мъже с издължен торс и сякаш несъразмерни крайници. Обикновено имат натрапващи се носове, и много малки, хитри и "играещи" очички. Ако имат и мазни къдрици - съвсем Hands Raised Hand  Навяват ми асоциации с онези прегърбени и ситнещи хитреци и предатели по едновремешните пазари, които все нещо уреждат, продават, препродават, вършат дребни тарикатщини , и които накрая Добрия заслужено набива на копие или смазва като хлебарка.

# 5 244
Аз не харесвам ниски и "набити" мъже.
Не си падам особено и по мъже със светла кожа и руса коса,но има някои много красиви.

# 5 245
Май никой не харесва ниски мъже. Wink

# 5 246
Най-отблъскващи са ми ниските, дебели, коремести, с голям задник мъже, с лъснато кубе и преметната отпред чанта идиотка, като пощальони. Обикновено вървят с плътно прилепнала , едва закриваща корема блуза и три четвърти панталони, с джапанки. Ако има и дебела златна верига на врата  Stop Stop Stop Stop

но , дори в костюм - нисък, дебел и плешив -бррррррррррррррррррррррр, отврат.

няма как да ми допадне някой с диалектен говор, необразован, или тип нацепен батка.
---------
така и не разбрах в Китай защо е много на уважение мъж с голям нос newsm78. Там видях и много високи млади мъже/според съпруга ми, освен генетика, влияние е оказало и видимият скок в храненето/,

# 5 247
Независимо от националността, не харесвам ниски, късокраки мъже с издължен торс и сякаш несъразмерни крайници. Обикновено имат натрапващи се носове, и много малки, хитри и "играещи" очички. Ако имат и мазни къдрици - съвсем Hands Raised Hand  Навяват ми асоциации с онези прегърбени и ситнещи хитреци и предатели по едновремешните пазари, които все нещо уреждат, продават, препродават, вършат дребни тарикатщини , и които накрая Добрия заслужено набива на копие или смазва като хлебарка.

Описа бившият ми съпруг Simple Smile. И аз сега не бих го харесала, ама беше ок на 20 Simple Smile.

# 5 248
Май никой не харесва ниски мъже. Wink
Нито една от големите любови не е била над 175..))

# 5 249
Най-отблъскващи са ми ниските, дебели, коремести, с голям задник мъже, с лъснато кубе и преметната отпред чанта идиотка, като пощальони. Обикновено вървят с плътно прилепнала , едва закриваща корема блуза и три четвърти панталони, с джапанки. Ако има и дебела златна верига на врата  Stop Stop Stop Stop

но , дори в костюм - нисък, дебел и плешив -бррррррррррррррррррррррр, отврат.

няма как да ми допадне някой с диалектен говор, необразован, или тип нацепен батка.
---------
така и не разбрах в Китай защо е много на уважение мъж с голям нос newsm78. Там видях и много високи млади мъже/според съпруга ми, освен генетика, влияние е оказало и видимият скок в храненето/,
Напомни ми на друга картинка,която не понасям.. Мъже с чантички!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт