Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 183
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 280
Е, ама аз за красив ум говоря, а не за Шиши, Шуши или Муши Rolling Eyes

# 5 281
  • Mediterraneo
И те си имат своята красота пък! Изразена в парични единици.

# 5 282
Ще излъжа ако кажа, че не ме привлича интелекта у един мъж. Но трябва да има някаква прилична външност. Поне в моите очи, да бъде симпатичен. Иначе не става. Ако ще да е новият Айнщайн, не върви да е по-нисък от мен, с шкембе като на бременна в 9 месец и оплешивяващ. Или с развалени зъби, примерно. Достатъчно е да е висок, в добра форма. Не нацепен фитнес батка. И чистоплътен.

# 5 283
А на мен този Баката ми стана симпатчен. Човекът си е типичен спортист, не мутрее, пак си изкарва хляба като пребива хора, но го прави на тепиха според правилата. Освен това с наличния си речников запас успява да си формулира мисълта и да я каже, без да мъца и да издава нечленоразделни звуци, струва ми се интелигентен като за спортист. И лицето му е добродушно, липсва онзи ръбест поглед като на Динко от Ямбой и циничната мазнота на гущера и шиши.

# 5 284
Ще излъжа ако кажа, че не ме привлича интелекта у един мъж. Но трябва да има някаква прилична външност. Поне в моите очи, да бъде симпатичен. Иначе не става. Ако ще да е новият Айнщайн, не върви да е по-нисък от мен, с шкембе като на бременна в 9 месец и оплешивяващ. Или с развалени зъби, примерно. Достатъчно е да е висок, в добра форма. Не нацепен фитнес батка. И чистоплътен.

+1
 От доста малка съм харесвала все определен тип мъже, като не изключвам и са ми харесвали  чернокожи, латино или рижав шотландец. А какви евреи съм виждаала от моя тип със светли очи и тъмна коса... Heart Eyes

Не ми харесват мъжете от Ориента и то не е само до визия, а и до манталитет и държание/отношние към живота.

# 5 285
Ох, като каза за манталитет и се присетих за един колега - Юсуф. Много е симпатичен, но си е типичен арабин. При него работата става като в Испания, но я няма тази прибързност (ако не знаете вица,  ще ви го напиша). Децата му са родени тук и са напълно поавстралийчени и го побъркват Simple Smile. А сега и аз съм му на главата и го юркам и е много смешно.

# 5 286
Арабин да го юрка жена..сигурно никак не му е леко.

Какъв е вица, Даун?

# 5 287
Цвети, вица е:
Говорят си турчин, испанец и арабин (с неизвестен произход) за това как става бизнеса по техните земи. Турчина казва, че се договарят и работата става, ама след няколко дни и яваш, яваш, испанеца казва, че при тях може да стане и след месец, защото са в сиеста, а арабина казва, че и при тях така става, но някак я няма тази прибързаност Simple Smile.

Всички араби, които познавам са много юркани от жените в семейството, дори и да са от забулените.  Много малко са тези с традиционното възпитание. По-религиозни са Малайзийците, като че ли. Имам колега, който прие исляма, за да се ожени за приятелката си. Отгоре на всичко и религиозен стана и си спазва постите по байрама.

Един ден имах много интересен разговор с него и голега, която е от силно религиозно еврейско семейство, толкова си приличат догмите, че чак се чудя, защо се бият хората.

# 5 288
Арабите са ми слабост. Страшно красиви мъже има сред тях. Олицетворяват точно моят тип мъже, смугли, с черни дълбоки очи и плътни устни. Heart Eyes Светли мъже посмъртно не мога да харесам. Нищо че от 10 години един ирландец ми е взел акъла 😁
Иначе физиката на Багата ми е перфектна за мъж. Само малко по-висок.

# 5 289
Само че трудно ще намериш арабин с физиката на Багата.
Никога не съм ги харесвала и няма вероятност да ги харесам, дори да останат последните мъже на планетата.

# 5 290
Никъде не съм казала, че искам арабин с физиката на Багата. Въпреки всичко, явно съм късметлийка, щом познавам двама такива със същата физика.
Чернокожи мъже също харесвам, въобще де Що не е бяло и светло е мой тип.

# 5 291
Ти явно обичаш да печеш и курабии. Wink
И аз познавам няколко араби, които са страхотни като хора, но са далеч от идеалите на която и да било жена.
До сега винаги нещо ме е смущавало в снимките ти и не знаех как да го определя, защото не си точно кифла, но вече знам ...Joy

# 5 292
Ти явно обичаш да печеш и курабии. Wink

😂😂😂  Ох...

Ирландеца къде го остави? Той милия също не спада към "нормален" откъм външнен вид, но на мен такива ми дай, изчанчени.

# 5 293
Спокойно, дай му време да те опознае. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 294
Не са "изчанчени", а типични - мъжете, които описваш, че ти харесват; със стереотипния мутроиден вид (нали каза, че Багата ти харесва). От друга страна пък, и те биха харесали жени като теб, така че има взаимност.

Общи условия

Активация на акаунт