Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 178
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 295
Спокойно, дай му време да те опознае. Stuck Out Tongue Winking Eye

Кика, колко повече от 10 години?! Simple Smile)))))))))

# 5 296
Не стана с публикуването на снимката Sad.

# 5 297
Казах, че харесвам физиката на Багата, не него.
А жени като мен идея си нямам какво е. Всъщност, имам, но то е типично за жени като теб.

Кика, с ирландеца не се познаваме. Той си е celebrity crush.

# 5 298
Както каза Аглая, арабите си падат по жени като теб Simple Smile. Трудно ми е да си те представя до ирландец. Колкото един мъж е по- първичен, толкова повече си пада по пищни жени. Интелигентните и умни мъже, също си падат по хубавици, но от съвсем друг сорт.

# 5 299
Елегантно ми поднесе мнението си, че аз съм типаж за прост и необразован мъж 😜

Нека първо уточним коя какво смята за умно и интелигентно.

Иначе, да. Интелектуалната стимулация в една връзка за мен е от трите топ неща, които са задължителни.

# 5 300
Не казвам, че си глупава! Просто казвам по какви жени си падат арабите! Когато се захващат с бяла жена, обикновено гледат да е някоя пищна мадама, а умствените качества са на втори план.

# 5 301
И аз харесвам пищни жени, сигурно съм била арабин в предишния си живот или се подготвям за такъв в следващия. Stuck Out Tongue Winking Eye

На зодии ще минаваме ли? И там съм си стриктна 😉

# 5 302
Няма нужда сега да доказваш обратното Wink.

# 5 303
  • София
Ох, пищни-непищни, направо си е по-приемлива дума за дебели. Натурално рядко ще срещнем пищна в деколтето, пищна в задните части, и нататък тънка талия, слаби крака и т.н. Всичко си върви в комплект, пищна без козунаци няма.

# 5 304
Единствените плувки, които виждам от няколко дена на плажа, се носят от застаряващи чичаци. Космати, разбира се.

# 5 305
Стана ми любопитно кой е въпросният ирландец? Simple Smile

# 5 306
Стана ми любопитно кой е въпросният ирландец? Simple Smile

Нямам идея с кой си ляга Кика, но аз след 10 минути отивам да си легна с Ед Ширеън
https://www.youtube.com/user/EdSheeran

# 5 307
Да не слагаме всички арабели под един знаменател Mr. Green. Аз не ги харесвам тези от типа, който ни натресе Меркел да си отглеждаме и да се разселват насам-натам из Европата, но познавам /лекари/ араби, които освен, че изглеждат великолепно/ама не като Багата, съжалявам, но за мен е мъж, тип примат/ , но и имат завиден интелект. Сега, и между тях има траш/както навсякъде/  Mr. Green

Единствените плувки, които виждам от няколко дена на плажа, се носят от застаряващи чичаци. Космати, разбира се.

Абе, какви са тези плувки, на какво казвате плувки? Това не са ли едни надуваеми за децата и се слагат на ръцете?

# 5 308
Кика яко е подгонила младите мацки в темата, първо Мартина, сега Антигончето.Smirk
Мене и двете са ми много сладки,  а Антигона не е нужно да си  арабин, за да я харесаш,, всеки мъж  би я харесал.
Аз, противно на очакваното, че светлите. жени си падат по мургави мъже, не, не си падам. Харесвам си моята боя, мъжа ми също е светъл и синеок.

# 5 309
Кика яко е подгонила младите мацки в темата, първо Мартина, сега Антигончето.Smirk
Мене и двете са ми много сладки,  а Антигона не е нужно да си  арабин, за да я харесаш,, всеки мъж  би я харесал.
Аз, противно на очакваното, че светлите. жени си падат по мургави мъже, не, не си падам. Харесвам си моята боя, мъжа ми също е светъл и синеок.
ю
Антигона е висока топка за повечето араби, че и за източноевропейците. На Кика не знам какъв и е проблема, освен, че остарява, ама това и на девойките ще се случи, та няма нужда от хейт.

Общи условия

Активация на акаунт